• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 kilo verdim hedef 12 kilo daha

hllrdl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
2
2
3
34
Merhaba;

Bugün itibariyle siteye üye oldum. Mayıs ayından bu yana 12 kilo verdim ve hedefim 12 kilo daha vermek. Diyetisyen yardımıyla kilo veriyorum. Amacım öğrendiğim ufak detayları hayatımızı kolaylaştıracak şekilde sizinle paylaşmak. 1.63 boy 86.600 kiloyla diyete başladım şuan 74.600 kg'dayım. Bundan önce akapunktur dahil bi çok yöntemi denedim bir çok diyetisyene gittim ancak ya hiç kilo veremedim ya da verdiğim kiloları geri aldım. Çok fazla diyet yaptığım için artık kendi yaptığım diyetlerin bana bir faydası olmadığını anladım ve tekrar diyetisyene gitmeye karar verdim. Öncelikle şunu belirteyim önemli olan diyetisyenin ne kadar ücret aldığı değil veya ne kadar tv de gözüktüğü, önemli olan size yedirdikleri herkese aynı diyeti verip vermemesi ve sizi rencide etmemesi.

İlk hafta gerçekten çok zor geçti çünkü aşırı iştahım vardı ama şanslıydım diyetisyenim fazlasıyla yemek verdi. tabii benim istediklerim yemekten ziyade çikolata, dondurma vs. idi :).

Günlüğün hayırlı olsun canım,hoşgeldin :) İnşallah hedefine ulaşırsın :)

hoşgeldin canım hayırlı olsun.ben de diyetisyenle kilo vermeye çalışanlardanım.inşallah başarılı oluruz canım.sevgiler.

Ben şuan kendi kendime kilo vermeye çalışıyrm.yeşil çayla güne başlıyorum arkasından bır kese sütlü yulaf içine meyve doğruyrm.öğlen işte çıkan yemekte az yiyorum akşam 6 dn önce yiyrum bitki çayı içiyom ama hareket etmiyorum iç 20 gün de 2 kilo gitti

Kilo Vermemize Yardımcı Çaylar

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim :) Bitki çayı bende kullanıyorum hatta bugün o konuya değinmek istiyorum. Metabolizmamız yavaş olduğu için aslında bir çoğumuz kilo alıyoruz. Yediğimiz besinleri kolayca sindirebilsek vücudumuzda kısa süre durdukları için aslında çok kilo almayacağız. Bende artık kronikleşmiş sindirim problemi var rejimdeysem eğer 1 hafta bile tuvalete gitmediğim oluyor. Denenebilecek her yöntemi denedim. Bol su içtim, yürüdüm, kuru incir, kuru kayısı, kuru erik yedim 1 gün iyi geliyorsa sonra yine aynı şekilde sorunları yaşamaya devam ediyordum. Diyetisyenim kayısılı form çay önerdi marka vermiyorum zaten bi çok markada mevcut hepsi de aynı işe yarıyor aslında; ancak kullanırken bak asla sürekli içme bi hafta iç yeter dedi. Ben günlük 3 bardak içiyordum doktorun söylediği şekilde gerçekten sonuç mucizeviydi; ama şunu belirteyim içtiğim hafta rejimim de kilo kaybı olarak bariz bi farklılık oluşmadı haftada 2 kilo 4 kilo fln vermedim . Normal kilomu verdim ancak şişkinlik olmadı kıyafetler daha rahat oldu vs. tabii şu var rejimi hafif kaçırmama rağmen kilo almadım.

İlk 2-3 hafta her şey çok güzeldi ama diyetisyenim bağırsak tembelliği yapar hep içme demesine rağmen ben devam ettim; çünkü ufak kaçamaklarımı bu yolla absorbe ediyordum. Sonra içtiğim halde hiç bir etki göstermemeye başladı su içmekten hiç bir farkı olmamaya başladı ve sonuçta en başa döndük yine sindirim sorunum ortaya çıktı. Bu çayların içinde sinameki bitkisi olduğu için önceleri sorunlarınızı çözse de bağırsaktaki yararlı mikroplar dahil her şeyi dışarı attığı için bağırsağın normal işleyişini bozan bir dış etken oluyor. Tavsiyem içinde sinameki özelliği bulunan bu çaylara hiç bulaşmayın tabii her gün içmeyip ayda bir sorununuzu gidermek için kullanılabilir müshil etkisi gösterdiği doğru; ancak hiç bir zaman diyete ek yardımcı bir besin olarak kullanılmamalı.

Yeşil çayı, 9 lu karışık çayı da içtim bir süre yeşil çayın gerçekten sağlığa çok faydalı olduğuna inanıyorum. Bağırsak sorunuma çözüm getirmese de insana daha ferah bir his verdiğini düşünüyorum. Hani olur ya sağlıklı bir şeyler içtiğini hissedersin o his ben de oluşuyor :) ama tadından nefret ettiğim için içmiyorum.

Gerçekten faydasını gördüğünüz kullandığım yöntemler haricinde tavsiye edebileceğiniz yöntemler varsa önerileriniz bekliyorum :)

Ben lahana suyunun çok faydasini görmüştüm :)

Merhaba sizde resmen kendimi gördüm. Tuvalete çıkabilmek için akla ne gelirse her şeyi denedim. Çok yediğim dönemde yapıyorum ama normal yediğim ya da diyet yaptığım dönemde yapamıyorum. Ben de haftada bir bardak form çayı içmekle buldum bi süredir çareyi. Umarım alışmam az içmeme rağmen :(

Back