• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 Haziran Perşembe ameliyat oluyorum!!

twinbabies

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
98
8
18
Adana
Veeeee ameliyat tarihim belli oldu 3 gün sonra yani 12 haziran perşembe ameliyat oluyorum. :) çoooook heycanlıyım.. Doktorum 445cc'leri de ameliyat anında deneyeceğini söyledi. Birkaç foto gösterdim istediğim boyutla ilgili ondan sonra doktorum tercihlerini büyük implantlara yöneltti ve eğer meme dokum ve deri yeterli olursa büyükler konulacak. Bu yüzden sizde internette nasıl meme istiyorsanız resimlerini gösterin doktorunuza. Allah isteyen herkeze nasip etsin.

445 wwaauw:)) şimdiden çok geçmiş olsun inşallah istediğin gibi olurlar:) bnimde 13 haziran ve cc konusunda hala tereddütüm var doktorumlada konuşmadım birdaha. Artık hastaneye gittiğimde konuşucam umarım iptal olmaz ameliyatım cc yüzünden:( doktum siparişle getirtiyor çünkü acaba elinde daha büyüklerde var mıdır offff :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

445 wwaauw:)) şimdiden çok geçmiş olsun inşallah istediğin gibi olurlar:) bnimde 13 haziran ve cc konusunda hala tereddütüm var doktorumlada konuşmadım birdaha. Artık hastaneye gittiğimde konuşucam umarım iptal olmaz ameliyatım cc yüzünden:( doktum siparişle getirtiyor çünkü acaba elinde daha büyüklerde var mıdır offff :(

Teşekkür ederim tatlım :) hayır yaa neden iptal olsun sen ona istediğin memenin fotoğrafını bul gönder bi istemediğin büyüklükte göster birde istediğin büyüklük ve şekli.. Benim doktorum o iki fotoyu görünce hemen 445lerden bahsetmeye başladı :D siparişle getirtiyor benim doktorumda zaten ameliyat tarihine kadar getirtir merak etme.. Ben şöyle bir bilgi vereyim sana yinede; benim göğüs altı ölçüm 75 cm 1.62 boyum ve 50kg.. Benim kendi göğüslerim hiç yok doku yok yani A cup şuanda 275cc damla kas altı var ve büyük B cup sütyen kullanıyorum. Doktorum bana 410cc ile meme üstünden ölçüldüğünde C cup olacağımı söyledi (yuvarlak extra high profile implantla)

Banada 275 cc yuvarlak mentor takılıcak kas altı 1.55 boy 49 kilo. Göğüs altı 75 göğüs üstü 83. Bir arkadaşımız pirinçle deneme yapabileceğimi söyledi, denedim bende eğer öyle olucaksa sonuc gayet yeterli bir ölçü fazlası komik olur bana gibi geldi:) hayırlısıyla atlatalım istediğimiz olur inşallah:)

Banada 275 cc yuvarlak mentor takılıcak kas altı 1.55 boy 49 kilo. Göğüs altı 75 göğüs üstü 83. Bir arkadaşımız pirinçle deneme yapabileceğimi söyledi, denedim bende eğer öyle olucaksa sonuc gayet yeterli bir ölçü fazlası komik olur bana gibi geldi:) hayırlısıyla atlatalım istediğimiz olur inşallah:)

Göğüs üstü 83 se süper! Benim düzdü kendi göğüslerim yoktu hiç 275cc ile ancak göğüs üstü boyutum 84cm oldu :D o zaman senin çok iyi olur boyut. Amin canım inşallah istediğimiz memelere kavuşuruz. :nazar:

İnşallah canım:) ameliyat sonrasıda mutlaka yaz bana destek:) yaklaştıkça gerilmeye başladım:))

Veeeee ameliyat tarihim belli oldu 3 gün sonra yani 12 haziran perşembe ameliyat oluyorum. :) çoooook heycanlıyım.. Doktorum 445cc'leri de ameliyat anında deneyeceğini söyledi. Birkaç foto gösterdim istediğim boyutla ilgili ondan sonra doktorum tercihlerini büyük implantlara yöneltti ve eğer meme dokum ve deri yeterli olursa büyükler konulacak. Bu yüzden sizde internette nasıl meme istiyorsanız resimlerini gösterin doktorunuza. Allah isteyen herkeze nasip etsin.

Gözün aydın canım, hayırlı olsun şimdiden. Yakın zamana olması iyi olmuş, çok beklemeyeceksin.
Dilerim herşey gönlünce olur.
Sevgiler

İnşallah canım:) ameliyat sonrasıda mutlaka yaz bana destek:) yaklaştıkça gerilmeye başladım:))

Bende öyle çok gergin ve heyecanlıyım :) 2. Ameliyatım ama korkuyorum yinede :)) yazmaya çalışırım zaten 1 gece hastanede sıkıntıdan ölürüm :D

Ben hiç narkoz almadım daha önce uyanma anından ve o ilk geceden baya bildiğin korkuyorum :( inşallah bir sorun yaşamayız ikimizde çabucak atlatırız:) tekrardan geçmiş olsun habelerini bekliyorum:)

Ben hiç narkoz almadım daha önce uyanma anından ve o ilk geceden baya bildiğin korkuyorum :( inşallah bir sorun yaşamayız ikimizde çabucak atlatırız:) tekrardan geçmiş olsun habelerini bekliyorum:)

Amin canım inşallah bir an önce pazar olur herşey bitmiş evimizde az ağrılı yatıyor oluruz :) korkma hiç onlar ayarlar anestezini herşeyi.. Sadece sigara içiyosan bırakmış olsan iyi olur, ilaçta kullanma hiç...

Amin canım inşallah bir an önce pazar olur herşey bitmiş evimizde az ağrılı yatıyor oluruz :) korkma hiç onlar ayarlar anestezini herşeyi.. Sadece sigara içiyosan bırakmış olsan iyi olur, ilaçta kullanma hiç...

Ne kadar maliyeti arkadaslar

Alkolde yok, sigarada :) o yönden şanslıyım sanırım:)) teşekkür ederim yinede

Sanırım şimdi uyuyorsundur. Dilerim sağlıkla hayaline kavuşursun.
Bizi haberdar etmeyi unutma.
Geçmiş olsun

Back