tabi sergüçüm bizde böyle uzakdan bakalım kedinin çiğere bakdıgı gibi hadi kalk alkimim bizde gidelim deme ..)))yazın geldiği nasılda belli Ankara'mın gülleri yine misler gibi açmışlar , Allah nazarlardan saklasın, dostluğunuz daim olsun a.s.
İlk yorumu ben yapayım çok cicisiniz D@Ğ ÇİÇEĞİ m eğri bakmışıngirdabım neler anlatırdın son resimde ,bende tahtravali isteriiiiim:çok üzgünüm:
Neşeniiz bolmuş maşallah Allah daim etsin:)
tombişim,okyanusum akşam güneşi güzele gelirmiş
OOOOO maşallah maşallah çocuklar gibi şenmişsiniz
Çiçeğimle ankımda buluşmadaymış
Keşke bende aranızda olabilseydim
Hepinize sevgiler Çiçeğim ve ankımada kocamaaan öpücükleropuyorumnanaktan
hepiniz o kadar güzelsinizkiiii yani yuz değil sempatiksalakcinnikalp güzeliğiiii sizi çok çok seviyommmopuyorumnanaktan
ank06 hoş geldin sefalar getirdin zelişide tömbiş ablamın kızı demiii onuda gördüğüme sevindim yüreklerinize sağlık ayaklarınıza sağlıkkk kk :enbuyukkk:güzel hatunlarıııı
isimleriii tek tek saymayım hepiniz çok mikemelsinziiiiiiiii
mikemellllaelaelaelaelae
yolladığınız öpüçükler içinnnn tşk ederimmm vereliniortakmuhteşem hanımlarsınız yıkmışınız ankarayı yineeee sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Buluşmanın güzel ve eğlenceli geçmesine hiç şaşmadım. Kıskançlıktan da çatladım her zamanki gibi. Sevgiler hepinize.
Kalişçim, Yasemin yine kandırdı, di mi?şakkıdı
evet dilek ablam çok haklı tam kadro olalaım noooluurrr:sinifsinif:arkadaşlar uzatmadan yine buluşup gelmek isteyip gelemeyen dostlarıda aramızda görelim mi ne dersiniz?
hepinizi özlüyorum eylül nam yamisin serseri ahsen bütün arkadaşlar gelirseniz hepimiz çok seviniriz
bak hele bak diyene bak:teytey::dance:ay çok şımardılar bakın ben hep efkardan sigara içtim bi kudurdularki sormayın gitsin,
kadınlara yaz iyi gelmedi çarpıldılar nerden düştüm ellerine orası yıkıldı bi kahkaha bilseniz offfffffff offfffffffffffffffffff
gelmeyin bidaki buluşmaya rezil olursunuz kaydirigubbakcemile3 :lepi:
canım ablam seni ne zaman göreceğiz aramızda??? özledik valla :asigim::1hug:a.s.canlarım ah ah ankarada olmak vardı. inanın içim gitti.
ank06 sende hoş geldin canım. hepinizi öpüyorum.:sinifsinifpuyorumnanaktan
[ı]offffffffff offffffffffffff offfffffffffffff[/ı]
[ı]beni öldürecekkkkkkkkk esmergüzelimmmmmmmmm nasıl unuturummmmmmmm senide çok özledim yazdım sandım msj gidince farkettim özür ablam yaşlılık idare et işte bu mıhdar adamda akıl koyuyorki.yüzü gülmedi bitürlü arada gülsede zorakiiiiii bellide zaten şen kahkahayı hiçççççççç duyamadıkkkkkk.cumartesi burdaymışın nerdesin gelelim görelim ayıp ediyosun[/ı]
[ı]gelcem ama göremicem...bak iyiki unutmuşum sana özel msj oldu.kendine iyi bak süüüüüüpppppppeeeeeerrrrr babanneeeeeeeee.....[/ı]
TOMBİŞİM SEN NİYE TAKTIN BANA BU KADAR YAAAA:sinifsinif:[ı]offffffffff offffffffffffff offfffffffffffff[/ı]
[ı]beni öldürecekkkkkkkkk esmergüzelimmmmmmmmm nasıl unuturummmmmmmm senide çok özledim yazdım sandım msj gidince farkettim özür ablam yaşlılık idare et işte bu mıhdar adamda akıl koyuyorki.yüzü gülmedi bitürlü arada gülsede zorakiiiiii bellide zaten şen kahkahayı hiçççççççç duyamadıkkkkkk.cumartesi burdaymışın nerdesin gelelim görelim ayıp ediyosun[/ı]
[ı]gelcem ama göremicem...bak iyiki unutmuşum sana özel msj oldu.kendine iyi bak süüüüüüpppppppeeeeeerrrrr babanneeeeeeeee.....[/ı]
CANIN SAĞ OLSUN ALKİMCİĞİM BİR GÜN İNŞALLAH SENİDE KATILIRSIN :asigim::1hug:a.s.oh nihayet resimler eklenmiş ..maşallah hepiniz çoşmuşsunuz okyanusum hasta hasta nasıl gittin hiçde belli olmuyor hastalıgın kalim morali bozuk kesin ben gelmedim diyedir ama bu sefer kıskanmadım çünkü telefonde sesinizi duydum yanınızda gibi hissetdim tombişim seninle ve mıhtarımla konuşmak bana çok iyi geldi umarım birdahaki toplantıya gelirim gerçi her seferinde birşeyler oluyor çok heveslenmemek gerekiyor
EVET ASENA HANIMCIM GENE SENİN TARAFINDAN EKİLDİM YANİİİİİAnakara'nın güzel hatunları hepinizde harikasınız,çokta güzel eğlenmişsiniz.Canım Gülseren ablacım Zelişi gördüm Allah bağışlasın,çok güzel MaşAllah ablacığım sizleri çok özledim ama misafirim vardı katılamadım bidahaki buluşmaya inşAllah aranızda olurum.Ank 06 arkadaşımızı güzel ağırlamışsınız...Kalişim canım arkadaşım iyiki varsın diyorum.Hepinize sevgiler.....
dostluğunuza hayran olduğum tek grupsunuz maşşallah size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?