• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 haftalıkken düşük yaptım 3 ay oldu. Hala hamile kalamadım

Esra vural

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
6
5
1
30
Merhaba hanımlar 3 ay önce bebeğimi düşürdüm bu piskolojiden kurtulamadım denememize ragmen hala bebeğim olmadı folikasit kullanıyorum doktorum kullan dedi ama hala yok benim gibi sorun yaşayanlar varmı varsada hamile kalan varmı ne kadar sürdü neler yaptınız ?

Geçmiş olsun öncelikle Bende 4 ay önce kaybettim bebeğimi 8 haftalıktı. çok istiyorum ama hala hamile kalamadım folik asit bende kullanıyorum Ayrıca coraspirin verdi günlük 1 tane alıyorum.Kürtajdan sonra ilişkide ağrı kanama yaşıyor Musun sende benim bide bu çıktı :(

Geçmiş olsun öncelikle Bende 4 ay önce kaybettim bebeğimi 8 haftalıktı. çok istiyorum ama hala hamile kalamadım folik asit bende kullanıyorum Ayrıca coraspirin verdi günlük 1 tane alıyorum.Kürtajdan sonra ilişkide ağrı kanama yaşıyor Musun sende benim bide bu çıktı :KK43:
Evet canım yaşıyorum ben kürtajdan sonra İKK adetimi oldum 3 gün sonra tekrar kanamam oldu değerim 7.37 çıktı 2 gün sonra düştü doktor tekrar düşük yaptın dedi ilişki esnasında sonra sancı gibi bi acı oluyor rahmimde

Benimde oluyor ağrım :( pembemsi kan geliyor 10 dk sonra kesiliyor geçenlerde gittim doktora bi sıkıntı Yok dedi çatlatma iğnesi verdi ama bi işe yaramadı adetin 3. Günü gel dedi artık neye bakacak bilmiyorum.Bence rahim kendine gelmiyor kürtajdan etkileniyor toplanmaya çalışıyor 6 ayı gözden çıkaralım bence

Benimde oluyor ağrım :KK43: pembemsi kan geliyor 10 dk sonra kesiliyor geçenlerde gittim doktora bi sıkıntı Yok dedi çatlatma iğnesi verdi ama bi işe yaramadı adetin 3. Günü gel dedi artık neye bakacak bilmiyorum.Bence rahim kendine gelmiyor kürtajdan etkileniyor toplanmaya çalışıyor 6 ayı gözden çıkaralım bence
Sabırsızlık çok kötü bişey bende bu aydan sonra korunmaya başlıcam son diyorum olmazsa hamile kalmazsam bir süre ara vermeyi düşünüyorum insan ummadığı anda hamile kalırmış biz cok istediğimiz için bence olmuyor ben her ne kadar umrumda degil artık olmazsa olmaz ne yapım desemde içimde volkanlar patlıyot Rabbim inş istşyen herkeze nasip eder

Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun, ben de 17 haftalık bebegimi kaybettim şubatta, Mart'ta adet oldum iyileştim derken Nisa'n da fena bir kanama ile tekrar kürtaj oldum strese bağlı rahim kalınlaşması dedi doktor, sonrasında kanama 10 gün kadar devam etti bir adet döneminden sonra korunmayın artık dedi, neyse öyle böyle derken haziran oldu yine kalamadım başka doktora gittik temmuzda ben klomen+çatlatma ignesi kullandım, eşime incir kürü yaptık ve keçiboynuzu içti ayrıca neofortil diye bir vitamin kullandı. Çok şükür temmuz adetimle gebe kaldım, bu arada tesbihe Fatiha okudum tek tek, bazı esmalar ile tesbih çektim günde yüzlerce, istersen sana da anlatırım nasıl olacağını.. ama tek doktora bağlı kalmadım, kendi doktoruma gitsem bekleyelim diğeri normal yolla oldu acele etmeyin derdi, diğer doktor süreci hızlandırmış oldu

EvBoregi EvBoregi gözün aydın arkadaşım Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah'darısı bize rabbimin vardır bi bildiği.Çok haklısın doktorların hepsi ayrı bişey diyor'birine gidiyorum yaşım geçiyor hızlandırmak istiyorum diyorum oralı olmuyor bişeyin Yok diyor bi diğeri iğne ilaç veriyor yaşadığım yer çok küçük doktorlar tecrübesiz zaman öldürüyorlar sadece Ankara'ya gitmeyi düşünüyorum tedavi olmak için.Hakkımızda hayırlısı

Sabırsızlık çok kötü bişey bende bu aydan sonra korunmaya başlıcam son diyorum olmazsa hamile kalmazsam bir süre ara vermeyi düşünüyorum insan ummadığı anda hamile kalırmış biz cok istediğimiz için bence olmuyor ben her ne kadar umrumda degil artık olmazsa olmaz ne yapım desemde içimde volkanlar patlıyot Rabbim inş istşyen herkeze nasip eder
Bence de çok istediğimizden olmuyor ama neden korunuyorsun korunma oluruna bırak o zaman olur belki 'bende her ay hüsran her adet olduğumda eşimle aram bozuluyor evde gerginlik oluyor napalım Allah hayırlısıyla versin inşallah

EvBoregi EvBoregi gözün aydın arkadaşım Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah'darısı bize rabbimin vardır bi bildiği.Çok haklısın doktorların hepsi ayrı bişey diyor'birine gidiyorum yaşım geçiyor hızlandırmak istiyorum diyorum oralı olmuyor bişeyin Yok diyor bi diğeri iğne ilaç veriyor yaşadığım yer çok küçük doktorlar tecrübesiz zaman öldürüyorlar sadece Ankara'ya gitmeyi düşünüyorum tedavi olmak için.Hakkımızda hayırlısı
Sağol canım Allah razı olsun en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah, rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Öncelikle geçmiş olsun diyorum 12 haftalık büyük bir düşük rahim toparlanması gerek cnm bence biraz bekle bebek için vitamin al ilişki zorlanmamasi gerek ayaklarını sıcak tut bende düşük yapmıştım senin sebebi ne düşüğün

Öncelikle geçmiş olsun diyorum 12 haftalık büyük bir düşük rahim toparlanması gerek cnm bence biraz bekle bebek için vitamin al ilişki zorlanmamasi gerek ayaklarını sıcak tut bende düşük yapmıştım senin sebebi ne düşüğün
Sebebi yok gibi bişey tatildeydim sinop'ta orda düştü bebegim ve bilgi vermediler hep kanamam vardı zaten rahmim genişmiş sanırım kanama durmadığı içinde dikemediler

Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun, ben de 17 haftalık bebegimi kaybettim şubatta, Mart'ta adet oldum iyileştim derken Nisa'n da fena bir kanama ile tekrar kürtaj oldum strese bağlı rahim kalınlaşması dedi doktor, sonrasında kanama 10 gün kadar devam etti bir adet döneminden sonra korunmayın artık dedi, neyse öyle böyle derken haziran oldu yine kalamadım başka doktora gittik temmuzda ben klomen+çatlatma ignesi kullandım, eşime incir kürü yaptık ve keçiboynuzu içti ayrıca neofortil diye bir vitamin kullandı. Çok şükür temmuz adetimle gebe kaldım, bu arada tesbihe Fatiha okudum tek tek, bazı esmalar ile tesbih çektim günde yüzlerce, istersen sana da anlatırım nasıl olacağını.. ama tek doktora bağlı kalmadım, kendi doktoruma gitsem bekleyelim diğeri normal yolla oldu acele etmeyin derdi, diğer doktor süreci hızlandırmış oldu
Bana anlatırmısın canım bende düşük yaptım ama tekrar hamile kalamadım çok üzülüyorum

Back