canım bende çok merak ediyorum benimde köntrolum haftaya ama öğrenebilirmiyim bilmiyorum.herkes biişey söyledi kimi daha çok erken dedi kimi kesin görürsün dedi bir hafta nasıl geçicek bilmiyorum.
Slm arkadaşlar ben suanda 12 haftalık hamileyim ve bebişimin cinsiyetini merak ediyorum ultrason görüntüsüne bakıyorum ama anlamıyorum doktorda sölemedi son kontrolümde bebişim hareketliydi 11 haftalıkken gitmiştik babasına el sallamıştı ve sanırım doktor gördü ama sölemedi yaa bi yardımcı olun herkes ultrason görüntüsünden anlarsın diyolar ama nasıl olduğunu bilemedim
hayır orda değil.. çin takvimii ile alakası yok
canım önceden tahmin edebiliyor musun ?Hani gelecek ay için falan?Ağustosta hamile kalmayı düşünüyorum da ondan sordum:)
çünkü çin takviminde de annenin doğum tarihi ve son adet günüyle hesaplanıyorda ondan dedim. yapan birkaç kişidende doğru çıktığını duymuştum. neyse seninki farklıysa bilemem:44:
Slm arkadaşlar ben suanda 12 haftalık hamileyim ve bebişimin cinsiyetini merak ediyorum ultrason görüntüsüne bakıyorum ama anlamıyorum doktorda sölemedi son kontrolümde bebişim hareketliydi 11 haftalıkken gitmiştik babasına el sallamıştı ve sanırım doktor gördü ama sölemedi yaa bi yardımcı olun herkes ultrason görüntüsünden anlarsın diyolar ama nasıl olduğunu bilemedim
cnm doğum tarihim 1 mayıs 1989 son adet tarihim 27 maart 2011 o ay bi kez ilişkiye girdik eşim operasyon geçirmişti ve o günde tek atışla hamile kalmışım:):):) yani ayın 9unda kalmışım herkes oğlun olacak diyolar ama bilemedim ilk çocuğum allah sağlıklı versin şimdiden tskler
canım belki okumussundur benim hikayemi, bana 12. haftada erkek demişti ve sözümona kolay kolay yanılmayan bir doktordu, ama 20. haftada öğrendim kız olduğunu benim sana tavsiyem 20 yada 16 haftadan önce söylenenden emin olma. biliyorum çok heyecanlı bi süreç ama sabır göster cünkü yanılma olunca adaptasyon sorunu yasıyorsun en azından bende öyle olmuştu.. hem hazırlıklar için de erken zaten şimdilik bebiş diye sev:)
canm benm hesaplama da erkek gösteriyo allah sağlıkla kucağına almayı nasipetsin banada haber ver merakta bırakma :)[/QUOTE bakın kızlar bu bebişimin fotosu eşim bu bana benziyo diye aynı benim gibi haylaz yaramaz diyo nasıl görüyo anlamadım ama:)