- 13 Mayıs 2022
- 207
- 71
- 13
- 21
- Konu Sahibi Rapunzelinizzz4334
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nedense dikkatimi cips paketi çekti canım mi çekti ne
Bende hiç fark etmemisim hakkını helal etNedense dikkatimi cips paketi çekti canım mi çekti ne
Ne demek ya helal olsun hamileyken canı çekiyor dimi insanın ilk hamileliginiz miBende hiç fark etmemisim hakkını helal et
Evet ilk olucak rabbim nasip ederse sizin henüz cipslere son veremedimNe demek ya helal olsun hamileyken canı çekiyor dimi insanın ilk hamileliginiz mi
Beklemedeyim benim de ilk olcak olursa inşallah dua edin hamilelerin duası kabul olur derlerEvet ilk olucak rabbim nasip ederse sizin henüz cipslere son veremedim
Rabbim en tez zamanda size de nasip etsin inşallah dualarım sizlerle her zamanBeklemedeyim benim de ilk olcak olursa inşallah dua edin hamilelerin duası kabul olur derler
Tabikide yazarım herkes erkeğe benzetiyor bende kız diyorumCanm ben kiz diyrm 3 cizgisi var ogrenince yaz lutfen
BencedeKız bence
Benmde nubu bu sekildeydi erkek bebek nubu dik oluyo gayet belli bi sekilde bana doktorlar erkek dedi 17. Haftamda net kiz oldugunu ogrendim meselaTabikide yazarım herkes erkeğe benzetiyor bende kız diyorum
Valla haftaya 15 haftalık olucam ama hiç bı doktora tahmin bile yaptiramadimBenmde nubu bu sekildeydi erkek bebek nubu dik oluyo gayet belli bi sekilde bana doktorlar erkek dedi 17. Haftamda net kiz oldugunu ogrendim mesela
Merhaba ben öğrendim bebeğim kız bildinizBenmde nubu bu sekildeydi erkek bebek nubu dik oluyo gayet belli bi sekilde bana doktorlar erkek dedi 17. Haftamda net kiz oldugunu ogrendim mesela
KızBana da tahminde bulunur musunuz
Cok sevindim saglicakla gelsin prensesMerhaba ben öğrendim bebeğim kız bildiniz