12.haftalık gebelik ve Yoğun kanama :(

KaraBiberim07

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
555
242
103
Merhaba hanımlar,,

Hamileliğimin 12. Haftasını yaşıyorum. Dün aniden bir yoğun kanama oldu.( Kan acık renkli normal kan. 2saat yogun sürdü. Simdi hala devam ediyor az da olsa). Neyse Doktora gittik. Kan testi idrar testi içerden pıhtı alımı vs yapıldı. İğne verdiler. Bebek sağlıklı dediler. Ama hickimse kanamanın neden oldugunu açıklamadı. Düşerse düşecek yapacak bir sey yok dediler.

Bu ikinci gebeliğim oluyor. Oncekınde hic boyle bisey yasamadım. Ne yapacagımı bilmiyorum.

Boyle bir durumla karsılasan var mı? Benimle iletişime gecerseniz sevinirim 😔😔😔

Merhaba hanımlar,,

Hamileliğimin 12. Haftasını yaşıyorum. Dün aniden bir yoğun kanama oldu.( Kan acık renkli normal kan. 2saat yogun sürdü. Simdi hala devam ediyor az da olsa). Neyse Doktora gittik. Kan testi idrar testi içerden pıhtı alımı vs yapıldı. İğne verdiler. Bebek sağlıklı dediler. Ama hickimse kanamanın neden oldugunu açıklamadı. Düşerse düşecek yapacak bir sey yok dediler.

Bu ikinci gebeliğim oluyor. Oncekınde hic boyle bisey yasamadım. Ne yapacagımı bilmiyorum.

Ben 8ci haftada karşilaşdim. Resmen muslukdan su akar gibi al kirmizi kanamam oluyordu. Uzanikken de. Her yarim saatten bir degistirdim. Agrin var mi yok mu ona dikkat et. Mesela o zaman yoktu agrim ve çocuklqrim da iyiydi. 16ci haftada ama kanamaya agri eşlik etti açilma varmiş o yuzdendi. Yine de ben 12ci haftaya kadar kanamali lekelenmeli hamilelik geçirdim

Ben 8ci haftada karşilaşdim. Resmen muslukdan su akar gibi al kirmizi kanamam oluyordu. Uzanikken de. Her yarim saatten bir degistirdim. Agrin var mi yok mu ona dikkat et. Mesela o zaman yoktu agrim ve çocuklqrim da iyiydi. 16ci haftada ama kanamaya agri eşlik etti açilma varmiş o yuzdendi. Yine de ben 12ci haftaya kadar kanamali lekelenmeli hamilelik geçirdim
Şimdi kacıncı haftadasın? Ve nasılsın? Bu kanamaların nedeni neymıs acıklama varmı

Merhaba hanımlar,,

inşallahhh birşey olmaz canımmm

Şimdi kacıncı haftadasın? Ve nasılsın? Bu kanamaların nedeni neymıs acıklama varmı
Ben 17ci haftada kaybettim malesef. Açilma oldu dikis atildi ama kese delindi enfeksiyon kaptim bir suru sey. 5 ay geçti uzerinden. Ama dedigim gibi 8ci haftada tarif ettiyiniz gibi kanama yaşadigimda hiçbir şey yoktu. Benim kaybetme nedenim rahim agzi yetmezligiydi. Korkutmasin seni. Bebekler iyiyse ultrasonda sorun yoksa endiselenme. Durur kan.

Şimdi kacıncı haftadasın? Ve nasılsın? Bu kanamaların nedeni neymıs acıklama var
Ben 17ci haftada kaybettim malesef. Açilma oldu dikis atildi ama kese delindi enfeksiyon kaptim bir suru sey. 5 ay geçti uzerinden. Ama dedigim gibi 8ci haftada tarif ettiyiniz gibi kanama yaşadigimda hiçbir şey yoktu. Benim kaybetme nedenim rahim agzi yetmezligiydi. Korkutmasin seni. Bebekler iyiyse ultrasonda sorun yoksa endiselenme. Durur kan.
İnşallah canım. Onca teste ragmen bir neden soylenmemesi canımı sıktı. 😔 kadın olmak ne zor her yerımı eşelediler

tövbe öyle deme buna şükür geçer inşallah

allah ne yazmışsa o isyan gibi oluyor söylediklerin yapma ne olur
Allahtan ne gelirse kabulumuz. İsyan etmıyrum ama ister istemez karşılaştırıyor insan. Bir de herkes farklı bır sey soyluyor. Hemsıresı doktoru.. kesın bir acıklama yapamadıklarınıcın geriliyorum tatmjn olmuyorjm

Sana önerim mümkünse prof a randevu alıp özel muayene olmak üniversite hastanesinde çünkü mutlaka igne ya da en azından progestan adlı ilacı vermeli düşmeyi engellemek için bi çaba sarf etmeli doktorun . İnşallah sağlıkla kucağına alırsın ben de 15 haftalık kaybettim

Sana önerim mümkünse prof a randevu alıp özel muayene olmak üniversite hastanesinde çünkü mutlaka igne ya da en azından progestan adlı ilacı vermeli düşmeyi engellemek için bi çaba sarf etmeli doktorun . İnşallah sağlıkla kucağına alırsın ben de 15 haftalık kaybettim
Evet. Araştırma hastanesınde bir prof a gidiyprum zaten. Acilden giriş yapınca pek ilgilenmedi. İğne yazdı ama iğne bir işe yaramaz dusecekse yine duser dedi. İlk iğnemi oldum dun. Bundan sorna olmayı dusunmuyorum.

Senın nasıl olmustu düşük hikayen anlatrmısın

Evet. Araştırma hastanesınde bir prof a gidiyprum zaten. Acilden giriş yapınca pek ilgilenmedi. İğne yazdı ama iğne bir işe yaramaz dusecekse yine duser dedi. İlk iğnemi oldum dun. Bundan sorna olmayı dusunmuyorum.

Senın nasıl olmustu düşük hikayen anlatrmısın
Sana önerim tekrar git ama randevu alıp ücretini ödeyerek git ilgilenir varsa başka doktora git . Ve en başta inan inanmak çok etkili.
Vallahi ben evlenip hemen hamile kalınca çok sevindim kendimi bildim bileli polikistiktim neredeyse hiç düzenli regl olmadim hep çocuğum oolmaz kesin diyordum ama Allah işte hemen verdi hiç bir sorun yoktu gayet hareketli sağlıklı bir oğlandi ikili tarama da temiz geldi ama dörtlü tarama için gittiğimde öldüğünü öğrendim kalbi durmuş evladımın en son iki hafta önce sağlıklı idi . Suni sancı ile normal doğum ile kaybettim patoloji de temiz geldi bizim genetik test de temiz sadece bende az pıhtılaşma varmış doktor bunla ilgisi yok dedi ama sağlıksız olsa 16. Haftalık olan bebek ölür mü ya da 2 li test temiz gelir mi daha ufakken düşerdi kesin benim pıhtı yüzünden öldü diye düşünüyorum üstünden iki yıl geçti deli gibi istedim doktor doktor gezdim ama iki yıldır bir kimyasal bile yaşamadım esimin sperm hızı 0 a düşmüş ben kilo aldım biraz polikistik yumurta kalitem düşmüş insülin direncim çıktı falan umudum iyice bitiyor

Sana önerim tekrar git ama randevu alıp ücretini ödeyerek git ilgilenir varsa başka doktora git . Ve en başta inan inanmak çok etkili.
Vallahi ben evlenip hemen hamile kalınca çok sevindim kendimi bildim bileli polikistiktim neredeyse hiç düzenli regl olmadim hep çocuğum oolmaz kesin diyordum ama Allah işte hemen verdi hiç bir sorun yoktu gayet hareketli sağlıklı bir oğlandi ikili tarama da temiz geldi ama dörtlü tarama için gittiğimde öldüğünü öğrendim kalbi durmuş evladımın en son iki hafta önce sağlıklı idi . Suni sancı ile normal doğum ile kaybettim patoloji de temiz geldi bizim genetik test de temiz sadece bende az pıhtılaşma varmış doktor bunla ilgisi yok dedi ama sağlıksız olsa 16. Haftalık olan bebek ölür mü ya da 2 li test temiz gelir mi daha ufakken düşerdi kesin benim pıhtı yüzünden öldü diye düşünüyorum üstünden iki yıl geçti deli gibi istedim doktor doktor gezdim ama iki yıldır bir kimyasal bile yaşamadım esimin sperm hızı 0 a düşmüş ben kilo aldım biraz polikistik yumurta kalitem düşmüş insülin direncim çıktı falan umudum iyice bitiyor
Öyle üzüldüm ki okurken gozlerım doldu😔 allah gonlune gore versın arkadasım cok uzuldum

Öyle üzüldüm ki okurken gozlerım doldu😔 allah gonlune gore versın arkadasım cok uzuldum
Allah im evladını sana bağışlasın bir evladın varmış sanırım ama bunu da sağlıkla bağışlasın inşallah. Evlat hasreti çok zor canım tarifsiz kendini etrafa karşı eksik hissediyorsun kusurlu ne bileyim boynu bükük.. çok zor çok bizim üstümüze evlenen arkadaş eş dost akraba nin çocukları doğdu ya da hamile ama bizim uc yıl oldu yok .. esim de bi yere gidince kendimi Mahsun hissediyor anlıyorum ama bana belli etmiyor rabbim hakkı ile büyütecek herkese nasip etsin inşallah. Hele bir de her ortamda çocuk yok mu daha diye soruyorlar ya boğazlarıni sıkmak istiyorum

Allah im evladını sana bağışlasın bir evladın varmış sanırım ama bunu da sağlıkla bağışlasın inşallah. Evlat hasreti çok zor canım tarifsiz kendini etrafa karşı eksik hissediyorsun kusurlu ne bileyim boynu bükük.. çok zor çok bizim üstümüze evlenen arkadaş eş dost akraba nin çocukları doğdu ya da hamile ama bizim uc yıl oldu yok .. esim de bi yere gidince kendimi Mahsun hissediyor anlıyorum ama bana belli etmiyor rabbim hakkı ile büyütecek herkese nasip etsin inşallah
Sabah sabah beni cok duygulandırdın. Senın ıcın gonulden dua ettım arkadasım😔 Allaha emanet ol

Merhaba, belki bir nebze moral olurum sana diye yazıyorum. Hoş bende hamilelik yolculuğumu henüz tamamlamış değilim. Fakat tam 12.haftada başlayan kanamalarım oldu. Öncesinde lekelenmeler vardı kahverengi ve doktor içerde bir şey yok diyerek önlem amaçlı progestan vermişti. Buna rağmen 12.haftadan itibaren çok ağır kanamalar yaşadım. Rahim ağzımda milimlik açılma oldu. Bana da gittiğim hiçbir doktor net bir şey demedi, kanamaların genelde bir nedeni olmuyor. İstirahat edeceksin bol bol, ben 5 aydır full yatıyorum. 20.haftamda rahim kısalığı tespit edildi fakat serklaj riskliydi kanamam vardı hala. Serklaj yapılmadı, sürekli yatmaya devam denildi. Progestan, duphaston ve pruloton iğne kullanıyorum. Bir ara endol fitil de kullandım 32.haftaya girince o ilaç bırakılıyor. Şuan 35+5 oluyorum nasipse. Dedim ya ben de ağır kanamalar ile bugüne geldim. Özel doktorlara gitmediğim mi kaldı araştırma hastanesine yatmadığım mı kaldı.. Doçentler bile diyemiyor ki nedeni bu ya da şu.. Ve 30.haftamda bile kanamam oldu. Sonlara yaklaştıkça korku seviyem arttı erken doğum riski olduğu için, kanamam olurda bebeğe son anda zarar verir diye yüreğim ağzımda. İnşallah bende sizlerde sağ salim bebeklerimize kavuşalım 🤲🧿

Back
X