• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 haftalik gebelik ve kurtaj

Buse23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
4
0
1
30
12 haftalik gebeyim kocamin cezaevine girme riski oldugu icin aldirmamizi istiyor. Ama 10 haftaya kadar yasal oldugu soyleniyor ne yapmam lazim ?

Biz bunu nasıl bilebiliriz ki.
Neden cezaevine giricek ?

Son düzenleme:
Aldıdamazsınız diye biliyorum.. neden cezaevine giriyor kocanız ?

• Beğen
Reactions: H M
12 haftalik gebeyim kocamin cezaevine girme riski oldugu icin aldirmamizi istiyor. Ama 10 haftaya kadar yasal oldugu soyleniyor ne yapmam lazim ?
Aldrımasanız keşke sanırım artık 3 aylık oluyor kıymayın o minik cana o olmadan da büyütebilrsiniz :(

Ama 5 yasinda bir oglum daha var☹
Olsun bak oda daha küçükmüş ne güzel büyürler beraber maddi olarak yardım edicek kimseniz yok mu bebeğin ihtiyaçları ile veya siz çalışabilrsiniz bebeğinizi annenize kayınvalidenizr bırakarak

Darptan yargilaniyor iceri girebilirim dedj😒
Çocuğu aldırmanıs için bahane bulmuş olamsın. 😏 çünkü benim babamı darp etmişti birisi. Ama ceza evine girmedi sadeçe 3 yl bir suç işlerse hapis cezası almak şartyla serbest bırakıldı..daha önceden bir suç kaydı var mydı ?

Kocanız hapse girecek diye kalbi atan cinsiyeti bile belli olan bebeği mi öldüreceksiniz .. Allah size merhamet versin , hayırlı bi kapı açsın inşallah

Back
X