• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 haftalik fetus gelisimi kilosu

mazidenbiri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
92
0
46
merhaba kizlar

bebegim 12 haftalikken doktor kontroluna gittim her yerini ölctü hersey yolundaymis 12 bebegin tam gelisimi nasilsa, bebegimde öyleymis yani gayet iyimis.

bana boyu 54mm kilosu 60gr. dedi fakat sizce kilosu fazla degilmi? 12 haftalik fetus icin kilosu sanki bana fazla geldi internette arastirmalarima göre 20gr 25 gr. olmasi gerekiyor yaziyor kafam karisti. bana boyu 54 mm diyor ama ultrason fotografinda 9.4 mm yaziyor ozaman neden bana 54 mm diyor anlamadim aklimda sürekli kilosu cikmiyor sizlerin nekadardi? sizce normalmi 60 gr.?

canim benim günler ne cabuk gecmis daha dün gibi hatirliyorum test yapmistin silikti emin olamiyordun:52::52::52:

simdi ise yavrun kocaman olmus:46::46::46::46::46::46::46::46:doktorun normal dediyse bence sorun yoktur....:31::31::31:netteki siteler yaniltici olabiliyo:29:

sag ol bitanem günler cok cabuk geciyor. 13 haftalik oldu. icimi rahatlattin dogrudur doktor normal dedis normaldire. galiba cok arastiriyorum internetin basinda.

sag ol bitanem günler cok cabuk geciyor. 13 haftalik oldu. icimi rahatlattin dogrudur doktor normal dedis normaldire. galiba cok arastiriyorum internetin basinda.

kuzum benim hic okuma öyle nette kafan iyice karisir hem kendini hem bebisini strese sokma:29::29::29::29::29:yaw ben bile nasi kanmistim bu netteki doktor sitelerine...14.haftada karninizda portakal büyüklügünde bisey hissedeksiniz yaziyodu..14.haftamda sürekli öyle bi top aradim karnimda:9::9::9::9:sonra burda bi topik actim kizlar saolsun rahatlatmisti öyle bisey yok biz 18.haftaya geldik öyle bi top yok karnimizda demislerdi:1::1:yani demem o ki canim benim rahat ol doktoruna güven..inslalah yavrunu saglikli bi sekilde kucagina alacaksin...cinsiyetini ögrenince de yaz:46::46::46::46:

sag ol canim rahatladin beni:))) doktorum bida 6 subatta cinsiyetine ozaman bakacakmis. ögrenir ögrenmez yazarim:)))

Back