- 25 Temmuz 2024
- 8
- 0
- 36
- Konu Sahibi Damladandan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimse yok mu12 haftalik karindan ultrason rica etsem cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
Bence kız bir an öyle hissettim nedenini bilmeden ama tabi ne olursa olsun sağlıklı olsunKimse yok mu
Başka foto yok mi12 haftalik karindan ultrason rica etsem cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
Benimkine de baksanız ilk ve çok merak ediyorumBaşka foto yok mi
Erko buBenimkine de baksanız ilk ve çok merak ediyorum
Bende üçtür rüyalarımda erkek görüyorum ve ilk ya çok merak ediyorum acaba rüyamdaki çıkacak mı diyeErko bu
İnşallah öyledir rüyada yüzünü bile gördüm çünkü çok istiyorum erkek olmasınıErko bu
Haber ver bizeBende üçtür rüyalarımda erkek görüyorum ve ilk ya çok merak ediyorum acaba rüyamdaki çıkacak mı diye
İnşallah vercem haberi perşembe günü doktora gitcem gösterirse eğerHaber ver bize
Bacak arası fotosu bu doktor kız diyor ama ben hala erkek hissediyorummmCanım hiç belli olmuyor bacak kısımları anlayamayuz böyle
Evet doktor kız dedi ama ben ısrarla erkek hissediyorummm 14. Haftada söylediBence kız bir an öyle hissettim nedenini bilmeden ama tabi ne olursa olsun sağlıklı olsun
Evet doktor kız dedi ama ben ısrarla erkek hissediyorummm 14. Haftada söyledi
Bacak arasını boş gördüğü için demiştir kızda yanılma payı var detaylı ultrasona girene kadar bende erkek hissediyorum ama daha belli değil 15 hafta 2 günlük benim bebişim deEvet doktor kız dedi ama ben ısrarla erkek hissediyorummm 14. Haftada söyledi
Bende öyle hissediyorum baştan beri ya neden bilmiyorum ama oğlum diye sevesim geliyor karnımı rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın tüp bebekle oldu benim bebişimBence erkek