Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok saol canim yorumun okadar samimi geldiki insallah snde saglikla kucagina alirsinAy inşallah ben de bu günleri görürüm valla soruna cevap veremicem ilk gebeliğim hiçbir bilgim yok heyecandan 3 gündür bu siteden çıkamıyorum her şeyi okuyorum sizi de çok tebrik ederim sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
12 haftalık bende kız gibi dediler 16 da erkek dediler )Merhaba kizlar suan 12 haftalik hamileyim ikili tarama icin sali gunu randovum var acaba cinsiyeti soylermi kiz olsa bu haftada belli olurmu acaba heyecanli ve cok merakliyim
Ay insallah unuversite hastanesine gidiyorum devlet ay daha fazla heyecanlandim simdiÇıkar beybi. Devlet hastanesiyse doktor tarama da şaaakk diye söylüyor
Bebek gösterirse, doktor da biraz kabiliyetliyse bu konuda görünür evet. Biz 11+6’da öğrenmiştik Erkek bebek biraz daha erken belli oluyor galibaMerhaba kizlar suan 12 haftalik hamileyim ikili tarama icin sali gunu randovum var acaba cinsiyeti soylermi kiz olsa bu haftada belli olurmu acaba heyecanli ve cok merakliyim
simdi bisey desede gunevemiycez iyimi12 haftalık bende kız gibi dediler 16 da erkek dediler )
Evet erkek cok erken belli oluyormus insallah ogrenirimBebek gösterirse, doktor da biraz kabiliyetliyse bu konuda görünür evet. Biz 11+6’da öğrenmiştik Erkek bebek biraz daha erken belli oluyor galiba
Bende öyle oldu hatta biraz daha emin olmak için beklicez cinsiyete güvenemedik)simdi bisey desede gunevemiycez iyimi
İnşallah Hayırlı olsunEvet erkek cok erken belli oluyormus insallah ogrenirim
Söylerler o zamanAy insallah unuversite hastanesine gidiyorum devlet ay daha fazla heyecanlandim simdi
İnsallah yaaaSöylerler o zaman
12+2 de ikili taramada gördük biz. Eğer açarsa bacaklarını siz de görürsünüz. Tabii kız denince yanılma payı olabilir ama bizim hem testis hem pipi gözüktüğü için yanılma payı yoktuMerhaba kizlar suan 12 haftalik hamileyim ikili tarama icin sali gunu randovum var acaba cinsiyeti soylermi kiz olsa bu haftada belli olurmu acaba heyecanli ve cok merakliyim
Evet genelde kizda yanilma cok oluyor insallah ogrenirim cok heycanliyim12+2 de ikili taramada gördük biz. Eğer açarsa bacaklarını siz de görürsünüz. Tabii kız denince yanılma payı olabilir ama bizim hem testis hem pipi gözüktüğü için yanılma payı yoktu
Benim 12 olmasi biraz dusunduruyor acaba belli edermi diye ama edenler varmisBen 13. Haftada gittiğimde öğrenmiştim kızımı. Doktor tecrübeli ise görür mutlaka az bir hafta değil