12 haftalik cinsiyet belli olurmu kizlar

Meriy1

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2023
1.138
340
25
Merhaba kizlar suan 12 haftalik hamileyim ikili tarama icin sali gunu randovum var acaba cinsiyeti soylermi kiz olsa bu haftada belli olurmu acaba heyecanli ve cok merakliyim🥰🥰🥰

Ay inşallah ben de bu günleri görürüm valla soruna cevap veremicem ilk gebeliğim hiçbir bilgim yok heyecandan 3 gündür bu siteden çıkamıyorum her şeyi okuyorum sizi de çok tebrik ederim sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah ☺️☺️

Ay inşallah ben de bu günleri görürüm valla soruna cevap veremicem ilk gebeliğim hiçbir bilgim yok heyecandan 3 gündür bu siteden çıkamıyorum her şeyi okuyorum sizi de çok tebrik ederim sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah ☺️☺️
Cok saol canim yorumun okadar samimi geldiki insallah snde saglikla kucagina alirsin

Merhaba kizlar suan 12 haftalik hamileyim ikili tarama icin sali gunu randovum var acaba cinsiyeti soylermi kiz olsa bu haftada belli olurmu acaba heyecanli ve cok merakliyim🥰🥰🥰
Bebek gösterirse, doktor da biraz kabiliyetliyse bu konuda görünür evet. Biz 11+6’da öğrenmiştik 🥰 Erkek bebek biraz daha erken belli oluyor galiba ☺️

Ben 13. Haftada gittiğimde öğrenmiştim kızımı. Doktor tecrübeli ise görür mutlaka az bir hafta değil

12+2 de ikili taramada gördük biz. Eğer açarsa bacaklarını siz de görürsünüz. Tabii kız denince yanılma payı olabilir ama bizim hem testis hem pipi gözüktüğü için yanılma payı yoktu 🤗

12+2 de ikili taramada gördük biz. Eğer açarsa bacaklarını siz de görürsünüz. Tabii kız denince yanılma payı olabilir ama bizim hem testis hem pipi gözüktüğü için yanılma payı yoktu 🤗
Evet genelde kizda yanilma cok oluyor insallah ogrenirim cok heycanliyim

Belli eder ama kesinliği için bir şey diyemiyorum sanırım en iyi hafta 16 ve sonrası

X