• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12.hafta

dnzmhmmt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
609
134
53
12 haftalik hamileyim ense kalinligi 1.05 dedi 3 e kadar normal dedi bebegin gelisimi saglikli 2 li testle aklini bulandirma yasin genc daha dedi bide cinsiyetine erkek dedi yuzde 10 yanilma payin var dedi hetsey normal midir sizce ? Bide cinsiyet yanlis cikabilir mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

12 haftalik hamileyim ense kalinligi 1.05 dedi 3 e kadar normal dedi bebegin gelisimi saglikli 2 li testle aklini bulandirma yasin genc daha dedi bide cinsiyetine erkek dedi yuzde 10 yanilma payin var dedi hetsey normal midir sizce ? Bide cinsiyet yanlis cikabilir mi

bi sorun olsa doktorun söylerdi canım kafana takma.Cinsiyette az çok yanılma payı olabiliyor bu zmanlarda en azından doktorun bi thminde bulunmuş benim doktoru hiç birşey demedi.pzt gidicem hayırlısıyla inşallah görür.
Sende takma kafana.Allahım hayırlısını nasip etsin. :21::nazar:

bi sorun olsa doktorun söylerdi canım kafana takma.Cinsiyette az çok yanılma payı olabiliyor bu zmanlarda en azından doktorun bi thminde bulunmuş benim doktoru hiç birşey demedi.pzt gidicem hayırlısıyla inşallah görür.
Sende takma kafana.Allahım hayırlısını nasip etsin. :21::nazar:

Tsk ederim hepimize allah hsyirlisini versin

benimde doktorum %80 kız dedi şimdi önümüzdeki ayı bekliyorum. kesinleşmesi için http://bebekmigeliyor.blogspot.com.tr/

Back