12. Hafta kalçaya vuran ağrı

Reginaphalange2

🐣
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2024
381
222
18
Herkese merhaba 12. Haftamdayim. kalçama ağrı vuruyor. Sizce normal mi bu süreçte? özellikle o gün biraz yuruduysem çok ağrıyor

Kalça ağrısı bende de var. 8. Haftada başladı. Gebelikte rahim siyatik sinirine baskı yapiyormus. Ben mantıken daha ileri haftalarda olur diye düşünmüştüm ama erken haftalarda da olabiliyormuş.

Kalça ağrısı bende de var. 8. Haftada başladı. Gebelikte rahim siyatik sinirine baskı yapiyormus. Ben mantıken daha ileri haftalarda olur diye düşünmüştüm ama erken haftalarda da olabiliyormuş.
Çok ayakta kalırsam benimde oluyor 12 den sonra magnezyum başlatacakmış
Ağrı yaptiginda ayakta bile durmak zorluyor. Hamileliğimin tek zor yani diyebilirim bu haftalarinda.10 gün sonra doktora gideceğim bakalım magnezyum verecek mi

Yorumlarınız için tesekkur ederim

Herkese merhaba 12. Haftamdayim. kalçama ağrı vuruyor. Sizce normal mi bu süreçte? özellikle o gün biraz yuruduysem çok ağrıyor
30.haftamın içimdeyim gebeliğimin başlarında gebeliğimi bilmiyor olmama rağmen başladı bu ağrı magnezyum ile hafifler ama tamamen geçmez ayakta cok durmayın tek tarafa özellikle ağrıyan kısma uzun yatmayın yön değiştirin sürekli, bana hem melhem hem magnezyum verdi. bir gun bile magnezyumu aksatmayın cok ağrı yasarsınız. bol su için ve magnezyumu eksik etmeyin doktorunuz yazacaktır

Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Evet ağrıyan tarafım sağ taraf ve ben o tarafa yatıyorum çünkü uykuya hemen dalıyorum o tarafa yatınca. Kendimi ayarlamam gerekiyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…