• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12. hafta hamilelik

Princessvsprince

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2021
45
6
1
24
Merhaba bugun SATa gire 11+1gunluk hamileyim.en basindan beri bulanti kusma gibi hic sikayetlerim olmadi.cok guzel geciyodu.sadece asiri keskin bas agrisi oluyodu.ama son 2haftadir ozellikle son gunler karnimin asagi kisminsa(rahim tarafi) ve ya gibegimin etrafinda sancilar oluyo.cok korkuyorum.normalmi acaba.son kez 9+2de ultrasona gitmisdim.doktor her sey iyi demisdi

Merhaba bugun SATa gire 11+1gunluk hamileyim.en basindan beri bulanti kusma gibi hic sikayetlerim olmadi.cok guzel geciyodu.sadece asiri keskin bas agrisi oluyodu.ama son 2haftadir ozellikle son gunler karnimin asagi kisminsa(rahim tarafi) ve ya gibegimin etrafinda sancilar oluyo.cok korkuyorum.normalmi acaba.son kez 9+2de ultrasona gitmisdim.doktor her sey iyi demisdi
Merhabalar, benim de hiç belirtim olmadı sadece ilk aylarda dediğiniz gibi karnımın alt kısmı taş gibi sertti dokunmak bile istemiyodum acıyodu sanki, doktorum normal dedi 12. Haftadan sonra vücut daha fazla progesteron hormonu salgılamaya başlıyo o iyi gelicek zamanla azalacak demişti. Şuan o sıkıntım da geçti çok şükür. Sizinki de öyle bişey olabilir.

Back