Doğuma Hazırlık 12.hafta doktor bebeğimi erkeğe benzetti :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

scilla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
78
20
98
36
Kızlaaar ben 13.haftamdayım 12+1 günlük olduk.çarşamba günü ikili tarama için doktora gittim ölçümleri falan yaptı sonra da daha erken ama erkeğe benzettim dedi heyecanlandım bi an ama daha çok erken dimi böyle erkenden öğrenen var mı bebeğinin cinsiyetini merak ettim...

Merhaba canımmmmmmmmmmmmm...
Tebrik ederim öncelikle Allah kucağınızda da göstersin meleğinizi..
Ay benim de ikili teste gittiğim gün geldi aklıma..
Eşimle gitmiştik.. 11+4 dük o zaman...
Doktorumuz işte burnunu ense kalınlığını felan ölçtü öyle çok incelerdi gösterirdi bebeğimizi bize..
Bir ara dedi ki "aaa.. Erken ama ben gördüm söylemeliyim %90 erkek" dedi..
Biz hiç cinsiyet için gitmemiştik ya eşimle birlikte şok olmuştuk..
"Bacakları bir an açtı edepsiz gösterdi" dedi : ))))
Erkek bebekler erken belli ediyorlarmış canım doğru olabilir..
Bizim doktorumuz çok emindi kendinden söylerken hem de 11+4 dü düşün..

valla ben de beklemiyodum bi anda soyledi çok şaşırdım :) 16.haftada tekrar bakarız belirginleşmiş olur dedi ilk bebeğim benim cinsiyet hiç önemli değil ama bu kadar erken beklemiyodum şaşkınız

valla ben de beklemiyodum bi anda soyledi çok şaşırdım :) 16.haftada tekrar bakarız belirginleşmiş olur dedi ilk bebeğim benim cinsiyet hiç önemli değil ama bu kadar erken beklemiyodum şaşkınız

Biz de çok şaşırmıştık.. Ben doktoruma o kadar güvenmişim ki ilk bebeğime alışverişi o heyecanla o gün yapmıştım.. İki tane tulum almıştım heyecanla.. Ne kadar müthiş duygular.. Gebelik günlerimi çok özlüyorum.. Önünde öyle güzel anlar var ki... Hele o ilk güçlü tekmelerini hissettiğin gün yaşadığın duyguları kimseye tarif edemezsin...

iple çekiyorum bebeğimi hissedeceğim günü eskiden gülerek okuduğum doğum bebek hikayeleri hüngür hüngür ağlatıyo şimdilerde beni.ne garip ne tarifsiz bi hismiş annelik

iple çekiyorum bebeğimi hissedeceğim günü eskiden gülerek okuduğum doğum bebek hikayeleri hüngür hüngür ağlatıyo şimdilerde beni.ne garip ne tarifsiz bi hismiş annelik

Evet aynen öyle oluyor... Sen sadece daha çok erken ama okumak istersen Pozitif Doğum Hikayelerini oku lütfen.. Her doğum hikayesini okuma.. Böyle yaz bunları oku.. İnan her şey çok güzel olacak Allah'ın izniyle..

inşallah canım çok teşekkür ederim tavsiyen için

Canim Allah saglikla dogmasini nasip etsin :) Benim dr umda 15. ay civarina kadar kiz dedi kendimizi oyle alistirdik daha sonra ben size cinsiyeti soylemismiydim erkek dedi sok olduk. Benimde ilk cocugumdu cinsiyet hic farketmez ama alistirinca kendini cok kotu oluyorsun, o yuzden biraz daha bekle derim.

Cnm bana da 2 li testte yani 4 hafta önce 12+5 te %80 erkek dedi, 15 e kadar zor dayandım yakın tanımadığım bir Dr a gittim o da kesin erkek dedi neyse sonra 16 da 4 lü test için gittiğimde herşeyi kapamıştı birşey göremiyorum kız olabilir diyince eşim de ben de şok:))) 2 gündür Zaman geçmiyor sanki ben kesin denilince alışverişe bile başlamıştım, e bi de kızımız olduğu için eşim erkeğe çok sevinmişti neyse bugün tanıdığım iyi bi Dr a tekrar gittik , pipiyi nihayet gördük:) kordonla çok karışıyor erkekte yanılma o yüzden erken haftalarda oluyor dedi Dr ama ultrasonda kan dolaşımını açınca göbek kordonu renkli gözüküyor, pipi renksiz olan çıkıntı, o yüzden benim tavsiyem tam siz de görmeden emin olma, ne dicekleri belli olmuyor:)Allah hayırlı evlat versin

Ben de 12+2 de gittiğimde erken diye sormamistim.Esim cinsiyeti belli mi diye sormuştu doktora .Doktor da daha çok erken ama bakalım dedi.Cok ilginç erkek dedi.Ama 4.veya 5.ayi bekleyin demişti. Şu anda 29.haftamdayim değişmedi. Ama 16.haftadan önce yanılma payı olabiliyormus.Kendinizi herhangi bir cinsiyete alıştırma yın. Zaten sonra cinsiyeti ne olursa olsun sizin canınız oluyor

Benim de 12. Hafta ikili test yaparken erkek demişti. 16. Hafta tekrar gittiğimizde kesin erkek dedi. Doktorun 12. Haftada tahmin ettiğini eşimle birlikte kimseye soylemedik. Erkek içimize doguyor diye dolaştık ortalıkta bir ay.

Merhaba canım .. Biz de dün ikili taramadayadık ..
Ölçüm için ultrasonu açtığı anda biz eşimle , bi erkek gördük zaten :)
Ama doktor birşey söylemedi ..
Ölçümden sonra , cinsiyet konusunda fikir varmı dedik
Bidaha ki randevu da netleşir ama Şu an net olarak erkek gözüküyor dedi.
Biz de 12+3 deydik.

bu yıl erkek yılı galiba Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize

Merhaba bende 12.haftamda ikili testimi yaptırdım, cinsiyetini sordum bu haftalarda hep erkeğe benziyor ne desem net bilgi olmaz dedi çok merak ediyorum kız Bebek istiyorum ama hayırlısı olsun

Kendimi çok alıştırmamaya çalışıyorum ben de ilk zamanlarda kızlarda da ödem olup erkek gibi görünebiliyomuş klitoris.16.haftada bi daha görücez gösterirse bakalım sağlıklı olsunlar da önemli değil

Aynen sağlıklı olsunlar da gerisi boş çok merak ediyorumyiyeceklere göre yorum yapıyorlar ama normalde tuzlu ve ekşi seven biriyim tatlıyı pek aramam yeme isteğim değişmedi yorumda yapamıyoruz kopya vermiyor bekleyip görüceZ)

ben hep kız gibi hissettim ama doktor erkek deyince bi fren yaptım bi sonraki randevuyu bekliyorum bakalım ne diycek tek dileğim gerçekten sağlıklı olması ama merak ediyo insan işte

hayırlı olsun bebısınız
onemlı olan tabıkı saglıklı sıhhatlı olması
doktorum bana 1 bucuk ay oncesıne kadar hep erkek dedı
en son kesın olarak kız oldugunu gorduk
ayrıntılı ultrasona kadar degısebılır

evet ben de güvenemiyorum açıkçası daha çok erken sanırım en güzeli ayrıntılıya kadar beklemek bebeklerimiz sağlıkla doğsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…