Kızlaaar ben 13.haftamdayım 12+1 günlük olduk.çarşamba günü ikili tarama için doktora gittim ölçümleri falan yaptı sonra da daha erken ama erkeğe benzettim dediheyecanlandım bi an ama daha çok erken dimi böyle erkenden öğrenen var mı bebeğinin cinsiyetini merak ettim...
valla ben de beklemiyodum bi anda soyledi çok şaşırdım :) 16.haftada tekrar bakarız belirginleşmiş olur dedi ilk bebeğim benim cinsiyet hiç önemli değil ama bu kadar erken beklemiyodum şaşkınız
iple çekiyorum bebeğimi hissedeceğim günüeskiden gülerek okuduğum doğum bebek hikayeleri hüngür hüngür ağlatıyo şimdilerde beni.ne garip ne tarifsiz bi hismiş annelik
inşallah canımçok teşekkür ederim tavsiyen için
Benim de 12. Hafta ikili test yaparken erkek demişti. 16. Hafta tekrar gittiğimizde kesin erkek dedi. Doktorun 12. Haftada tahmin ettiğini eşimle birlikte kimseye soylemedik. Erkek içimize doguyor diye dolaştık ortalıkta bir ay.Kızlaaar ben 13.haftamdayım 12+1 günlük olduk.çarşamba günü ikili tarama için doktora gittim ölçümleri falan yaptı sonra da daha erken ama erkeğe benzettim dediheyecanlandım bi an ama daha çok erken dimi böyle erkenden öğrenen var mı bebeğinin cinsiyetini merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?