12.hafta cinsiyet

sibelizim

Kağanin annesi
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
2.989
2.929
398
merhabalar hayirli ramazanlar :)ben son regl tarihime göre 11+2 haftalik hamileyim dün doktor hanim ultrasonda 12 haftaliksin dedi cinsiyet belli değildir herhalde dedim. erkeğe benziyor dedi..
sizler ne zaman öğrendiniz? özelde ultrason Cihazları daha net oluyor ya bende ozele gittim bu tahmini ciddiyete alayim mi basiniza geldi mi?

merhabalar hayirli ramazanlar :)ben son regl tarihime göre 11+2 haftalik hamileyim dün doktor hanim ultrasonda 12 haftaliksin dedi cinsiyet belli değildir herhalde dedim. erkeğe benziyor dedi..
sizler ne zaman öğrendiniz? özelde ultrason Cihazları daha net oluyor ya bende ozele gittim bu tahmini ciddiyete alayim mi basiniza geldi mi?

bence bekleyin biraz ciddiye almak için. Bana da 12. hafta da erkek dendi hatta sonrasındaki kontrolde de erkek denildi ama meğerse kızmış 18. haftadaydı sanırım kız olduğunu öğrendim.

bence bekleyin biraz ciddiye almak için. Bana da 12. hafta da erkek dendi hatta sonrasındaki kontrolde de erkek denildi ama meğerse kızmış 18. haftadaydı sanırım kız olduğunu öğrendim.
yaa ay cok sevindim saglikli olsun yeterki ama ne biliyim hep kiza hazirladim sanirim kendimi..

Tahmini ciddiye alabilirsin.
11. haftada iyi bir doktor bebeğin cinsiyetini görür.
Hayırlı uğurlu olsun evladınız, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Tahmini ciddiye alabilirsin.
11. haftada iyi bir doktor bebeğin cinsiyetini görür.
Hayırlı uğurlu olsun evladınız, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
evet doktorum oldukca deneyimli op.dr allah razi lsun size de insallah saglikla kucaginiza almak nasip olsun

yaa ay cok sevindim saglikli olsun yeterki ama ne biliyim hep kiza hazirladim sanirim kendimi..

benimde 1 oğlum var ikinci hani insan düşünüyor ister istemez birde kızım olsun diye erkek diyincede üzülmedim ama hani kız beklentisi vardı, ama sonradan öğrenince iyi sürpriz oldu. Sizin içinde hayırlısı olsun inşallah.

14. haftada kesinleşir aslında
Benim doktor göremedi 12. de kız gibi demişti.
Sonra 13. de başka bir doktor erkek dedi oğlum var.

Ben de sat a göre 11 haftalık hamileyim doktorum ise önden gittiği için büyük ihtimalle erkek dedi ama güven olmuyor. Genelde 14. Hafta sonrasında cinsiyet net olarak izlenebiliyor. Kız ya da erkek farketmez rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Valla ben 16. Haftada öğrendim 12. Haftada kendim Öğrenmek istemedim açıkcası bı cinsiyet tercihim yoktu ama şimdi erkek dicek kendımı erkek anası görücem sonra ki kontrolde kız dicek ona ayrı bı şaşırcam yanı tarifsiz değişik duygular yaşayacağına net Öğrenmeye bak bence bekle bıraz bizim akrabaya oldu koz dediler erkek cıktı pipisini görmemiş mı küçükmüymüş saklamışsa artık direk kız sonra kordonu bacak arasına alabiliyor bebek oda şaşırtır..ben 16. Haftada öğrenmeme rağmen 22 hastayken Detaylı

16. Hafta da öğrenmeme rağmen 22 hafta da Detaylı ultrasonda bir kez daha sorup emin olmaya çoalışmıştım

12 haftada kız dedi. 15 ve sonrası erkek dendi

Bnm doktorm 11. haftada büyük ihtimalle erkek dedi. Sonra başka dra gittm kıza benziyo dedi 13. Hafta yine kendi doktoruma gittm bu defa kesin erkek dedi ondn sonra üç doktora daha gittm değişk değişk hepsi çok şükür erkek dedi. İnşllh hayrlısyla sağlıklısyla doğrudr diye umuyorm.

Back
X