Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana kız gibi geldi, benimki de 12 haftalık benziyor sanki ikisi birbirineMerhaba arkadaşlar bugün doktora gittim cinsiyet için erken dedi doktor ozelde.resimden anlayan varmi aranizda bakabilirmisiniz
Benim 3cu cocugum bu diğer ikisindede 16ci haftalarda öğrendim doktor gördü ama söylemedi bence 16ci haftada randevum vat ozmn söyler büyük ihtimalle. Ben özele gidiyorum ona rağmen 12ci haftada erkendedi birsey soylemediAslında hiç anlamıyorum ama sağlıkla kucağınıza alın..benimde 12haftama birkaç gün kaldi cinsiyeti soylermi acaba ?
Çünkü ilk kizimda 32haftamda net öğrendim hiç göstermedi
Videoda çektim ben aslında 2.5 dk lik sanki erkeğe benzettim içimden erkekmiş gibi geliyor sağlıklı olsjnda öncelik ama insan merak ediyor yinedeBana kız gibi geldi, benimki de 12 haftalık benziyor sanki ikisi birbirine![]()
İçimden gecti kiza benziyor yeter ki sağlıklı olsunBenim 3cu cocugum bu diğer ikisindede 16ci haftalarda öğrendim doktor gördü ama söylemedi bence 16ci haftada randevum vat ozmn söyler büyük ihtimalle. Ben özele gidiyorum ona rağmen 12ci haftada erkendedi birsey soylemedi
Amin cnmİçimden gecti kiza benziyor yeter ki sağlıklı olsun![]()
Kıza benziyorMerhaba arkadaşlar bugün doktora gittim cinsiyet için erken dedi doktor ozelde.resimden anlayan varmi aranizda bakabilirmisiniz
Bir kızım birde oğlum var aslında ben oğlana b3nzettim video çektim onu dikkatli inceledim erkek gibi alti dolu çünkü ama resimde bana da belli değil gibi geldiKıza benziyordiğer çocukların cinsiyeti ney belki onların usg leri ile kıyas yaparsınız ama kız gibi duruyor bu fotolarda nub kısmı aşağıya doğru gibi
![]()
Ben çok anlamam açıkçası ama kendi ultrason fotoğrafımla kıyaslayınca bana erkek gibi geldi. Erkek bebekte mesane daha net belli olıyor sanki. Şu alttaki karartı da mesane sanırım. Ama çok erken dahaMerhaba arkadaşlar bugün doktora gittim cinsiyet için erken dedi doktor ozelde.resimden anlayan varmi aranizda bakabilirmisiniz
Ben erkek hissediyorum zaten. Ve video çektim orda izlediğim kadarıyla altkisimda bireyler var gibi banada öyle geldi. Hayırlısı olsun tabi önce sağlık.Ben çok anlamam açıkçası ama kendi ultrason fotoğrafımla kıyaslayınca bana erkek gibi geldi. Erkek bebekte mesane daha net belli olıyor sanki. Şu alttaki karartı da mesane sanırım. Ama çok erken dahakesinlikle yanıltır. Bana kız demişlerdi 17.haftaya kadar. Ama erkekmiş
o yüzden bekleyin derim
Bende erkek hissediyorum aslında.ve video var elimde bugun çektim videoda alltta bireyler gibi gördüm ama tabi tam belli olmaz yinede hayırlısı öncelikle sağlıklı olsunlar
Nuba göre kıza benziyor ama kesin değil tabiMerhaba arkadaşlar bugün doktora gittim cinsiyet için erken dedi doktor ozelde.resimden anlayan varmi aranizda bakabilirmisiniz
Başka usg var mı , kese ilk göründüğünde ki ultrason falanMerhaba arkadaşlar bugün doktora gittim cinsiyet için erken dedi doktor ozelde.resimden anlayan varmi aranizda bakabilirmisiniz
Evet var.birtanesi 5 hafta birtaneside 7 haftalikBaşka usg var mı , kese ilk göründüğünde ki ultrason falan
Kiza benzettim sanki benBanada yorum yapar mısınız rica etsem![]()
Teşekkür ederim hayırlısı olsun insallh saglikli dogsunlardaBen çok anlamam açıkçası ama kendi ultrason fotoğrafımla kıyaslayınca bana erkek gibi geldi. Erkek bebekte mesane daha net belli olıyor sanki. Şu alttaki karartı da mesane sanırım. Ama çok erken dahakesinlikle yanıltır. Bana kız demişlerdi 17.haftaya kadar. Ama erkekmiş
o yüzden bekleyin derim
Bu erkekEvet var.birtanesi 5 hafta birtaneside 7 haftalik