• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 gün geciken adetten sonra idrar testi negatif çıkıp hamile olan varmı?

beeebeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2013
60
0
86
İstanbul
arkadaşlar lütfen tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlar cvp yazarmısınız adet günüm 4 ocaktı bugune kadar olmadım ilk günler belim çok ağrıyodu geçti ve şeffaf akıntım vardı oda sarıya dönük şuan adet olmuyorum ama evde yaptığım test te negatif çıkıyo bugun saat 15.00 de randevum var DR gidicem ama hamile olma ihtimalim varmı bu şekilde hamile kalan varmı bütün olumsuzluklara rağmen bi ihtimal diyorum çok istiyorum rabbim cümlemize evlat kokusunu annnelik duygusunu yaşat AMİN AMİN AMİN bi hürmeti men erseltehu rahmetellil alemin

Bazı laboratuvarlar da kan testinden önce gebelik testini 2-3 kez emin olmak için yaptıklarını gördüm. Laborant tanıdıgım var evlendiğimde işime yarıcak diye göstermişti. İki üç tane daha al sonra hastanede kan tahlili ile gebelik testi yapılmasını iste. baktın negatif hemen doktora görün. İnşallah müjdeli haber alırsın :) Laboratuvar ortamında 1 yıldır gidiyorum çok şey öğrendim :)

İnşallah hayırlı ve müjdeli haberler alırsın. :16:

dr gittim elhamdulillah sağlık problemim yok ama malesef bebekde yok ama dr um rahmin hazırlığı olabilir dedi adetlerim çok düzenlidir o yüzden böyle bi sarkma yaşanabilir dedi bazı bayanlardan olan bi durum muş rabbim dileyen isteyen herkeze nasip etsin inş

Merhaba arkadaslar,
Hamilelik heyecani ve bebek beklemek harika birsey! Ben de bu heyecanları yasadim ve mutlu sona cok sukur kavustuk, darısı isteyen herkesin basina! Bu konuyla ilgili super bir site tavsiye edecegim, kesinlikle bakmaya deger: Hamilelik hakkında hafta hafta öğren | Hafta-hafta-gebelik.org
sevgiler!

Adet günüm 11 gündür geçiyo sanki adet olacak mışım gibi ağrılarım ver mide yanmam bulantı yorgunluk hepsi var ama bu sabah test yaptım negatif çıktı sonra bi baktım son kullanma tarihi geçmiş ondan kaynaklı olabilir mi yoksa psikolojik mi bilgi lütfenn

cnm benim 5 gün geçti test yaptım ama evdede sürekli negatif çıktı sonra sağlık ocağında kan testi yaptırdım oda negatif çıktı..sonra biraz daha beklim dr giderim dedim baktım 13 gün oldu yine adet olmadım bu kadar geçmesi normal değildi..sonra dr gittim 13.günden sonra kadın doğumcu baktı adet olman yakın ama ben sana adet söktürücü verim dedi bende dedim ki test yapın ben 7 gün önce yaptrıdım dedim oda bir günlükte hamiellik olursa çıkar ama yinede içinin rahat etmesi için yapalım dedi yaptı ve negatif sonra adet söktürücü aldım tarlusal isimli bir ilaç 6 günde bitti sonra bir hafta bekleyip olmam gerekiyormuş 5.gün hala birşey yok sonra eczaneden giderken test aldım yaptım ve koyu bir şekilde pozitif çıktı inanamadım ama içimden bir ses hamileyim diyordu bana sonra ağladım üzüldüm sevinemedim çünkü ilaç içmiştim hemen kendi dr mu aradım birşey olmaz bazen yanıltıcı çıkabilir kan testi yapalım dedi ve gittim gerçekten hamileydim.drum rahatlattı beni birşey olmaz diye ama ben ilk gebeliğimi de 5.5 aylıkken sonlandırmak zorunda kalmıştım ben tedavi görürken birde böyle bir olay geldi başıma şuan 5 hftalık hamileyim ve hep tedirgin olacam dua ediyorum Allahım bu sefer yavrumu bana bağışla diye sağ sağlim kucağıma alım diye...he şunuda söylim dr bana belki bu ilacı kullanırken bile hamile kalmış olabilrsin dedi yani karmakarışık kaç haftalık olduğumu bile tam bilmiyorum...Allahım herşeyin hayırlısını versin..kimseyide evladıyla sınamasın..

Her belirtim vardı ama dün hastalandım ve hala da belirtiler devam ediyo anlamadım ama üzüldüm bayağıı iyice kendimi hamile olmaya alıştırmışım galiba rabbim en yakın zaman da bana ve tüm isteyenlere bebek nasip etsin inş....

canım meraba bende senle aynı durum içindeyim,son sat 9,18,2013 adetim 5 gün geçeikti ve toplam 5 kez idrar ve 2 kez de kanda bakıldı gebelik yok,cok stres yaptım bende budurumda gebelik yok die umudumu kestim ama hamilelik hissim ve göüs hassasiyetim var ateşimde 2 haftadır 37,1 den aşagı düşmedi, adet olmamak ve testlerdende negatifi görmek umudumu kırdı şimdi gidip bi adet sökücü almayı düşünüyorum inşanlah dogru karar almışımdır die düşünüyorum :( bebek isyeyen tüm annelere anne olmak nasip olsun inşanlah

arkadaşlar lütfen tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlar cvp yazarmısınız adet günüm 4 ocaktı bugune kadar olmadım ilk günler belim çok ağrıyodu geçti ve şeffaf akıntım vardı oda sarıya dönük şuan adet olmuyorum ama evde yaptığım test te negatif çıkıyo bugun saat 15.00 de randevum var DR gidicem ama hamile olma ihtimalim varmı bu şekilde hamile kalan varmı bütün olumsuzluklara rağmen bi ihtimal diyorum çok istiyorum rabbim cümlemize evlat kokusunu annnelik duygusunu yaşat AMİN AMİN AMİN bi hürmeti men erseltehu rahmetellil alemin

Benim de günüm geçeli 11.gün şuan ve 8. Gün kanda baktım hcg negatifti :( hala olmadı stres dediler ama hiç bilmiyorum iyice moralim bozuldu. Olsa ilk haftada kanda çıkardı dedi Dr :/

dr gittim elhamdulillah sağlık problemim yok ama malesef bebekde yok ama dr um rahmin hazırlığı olabilir dedi adetlerim çok düzenlidir o yüzden böyle bi sarkma yaşanabilir dedi bazı bayanlardan olan bi durum muş rabbim dileyen isteyen herkeze nasip etsin inş

canım merhaba
bende aynı şekilde 10 güne yakın bir gecikme olmuştur rahim bir ayllarda hamilellik için kendini hazırlıyormuş canım benim olacağı varsa zaten olur üzülsende sıkılsanda hayırlı bir zamanı var.. ve rabbim olacak şeylerin aklımıza gelmesini nasip edermiş. rabbim ol demişse önünde hiçbirşey duramaz.hayırlısıyla hayırlı zamanda rabbim tez nasip etsin hepimize allah yar ve yardımcımız olsun ve sağlıklı evlatlarımız olmasını nasip etsinn..

Merhaba kizlar benimde gecikmem var on gunluk lakin ben de spiral de vardi iki test yaptim idraarla negstifti onumuDeki hafta kam vericem artik ilk bebisim on aylik aslinda cok erken puf:((

Back