• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12.gün değeri yüksek çıktı.

yesyes18

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
12
0
6
34
Ankara
merhaba kızlar.
tüp bebek 1.denemem dış gebelikle sonuçlandı. Laparoskopiyapıldı. Çikolata kistleri varmış. onlarda temizlendi. 5 ay sonra 2.transfer yapıldı. iki embriyo verildi. 11.gün sonuç 205, 13.gün sonuç 289 çıktı. Korkuyorum. Yine mi dış gebelik olacak? Lütfen yorum yazarmısınız. Bu arada yaşım 33 ve 8 yıllık evliyim.

merhaba kızlar.
tüp bebek 1.denemem dış gebelikle sonuçlandı. Laparoskopiyapıldı. Çikolata kistleri varmış. onlarda temizlendi. 5 ay sonra 2.transfer yapıldı. iki embriyo verildi. 11.gün sonuç 205, 13.gün sonuç 289 çıktı. Korkuyorum. Yine mi dış gebelik olacak? Lütfen yorum yazarmısınız. Bu arada yaşım 33 ve 8 yıllık evliyim.

canım ikinci değerin istenildiği gibi katlamamış.3. cü testinde netleşir sanırım

Tekrar merhaba. Okuduğum bazı yazılarda arkadaşlar iki embriyo verildiğinde, birisi sönmüşse değerlerin daha yavaş artacağına ilişkin dr. görüşlerini yazmışlar. Böyle bir durumla karşılaşan var mı, yada düşüncesini paylaşacak arkadaşlarım lütfen yazsınlar.

merhaba,
15. gün değerim 749
acaba bu yükselme norml mi?
şaşırdım, kaldım.

1.5, 2 , 2.5 oranında günaşırı artması normal deniliyor bu test normal gibi ama 2. Testte az artmış ama bende okudum ikiz olunca biri devam etmeyince olabiliyormuş inşallah öyledir inşallah saglikla devam eder

Allahım sana şükürler olsun. sanıyorum iyi gitmeye başladı.
17. gün değerim 1800 çıktı.
11.gün: 205
13.gün:289
15.gün:749
17 gün:1800

artık umutlanmaya başladım. sizler ne dersiniz....

Allahım sana şükürler olsun. sanıyorum iyi gitmeye başladı.
17. gün değerim 1800 çıktı.
11.gün: 205
13.gün:289
15.gün:749
17 gün:1800

artık umutlanmaya başladım. sizler ne dersiniz....

Hayırlı olsun umarım herşey yolunda gider maşAllah daha ne olsun:) bence çok güzel hayırlısıyla kucağına sağlıklı sağ salim alırsın cnm

hayırlısı olsun!
benım degerlerımde boyle 2 katından fazla artmıstı, ıkı embrıyo transfer edılmıstı bırı tutmustu, doktorum normal demıstı,
sımdı cok sukur 29 haftalık olduk! darısı basına ınsaallah!

Doktorumla (bugün)19. gün görüştüm. Gelişmenin güzel olduğunu söyledi. 12 gün sonraya ultrasyon muayenesi için gün verdi. Kan tahlillerine devam edip etmeyeceğimi sormaya unuttum. Sizin tavsiyeniz nedir.

Back