12 Dev Adam Finalde!

opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
Sizin komşular masummuş ıslık çalıyolar..Ben burda balkona çıkamıyorum silahlardan:bbo:
aaa o kötüü yaa canımmakannehir
valla benimki öyle bi bağırdı ki, sus dedim şimdi koşular kavga ettiğimizi sanıp polis çağırcak:roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3heycan tavan yaptı resmen

valla bugun gündem çok yoğun bi taraftan sandıklar açılcak bi taraftan maç

Cok kotu bir mactı.
Macı aldıgımıza ve finale yurudugumuze bile sevinemedim ben.
Butun macları takip etmeme ragmen iclerinde ki en berbat performans dun aksam ki mactı.
Bu kadar mı ruhsuz oynanır bir mac ya!
Öldük öldük dirildik adeta burda.
Macı almamız tamamen sans.
O kadar cok top kaybımız vardı ki
Dogru duzgun 3luk pozisyonlarımız bile yok
Savunmada ic ice kapanmalar v.s.
Kısaca, insallah dun aksam ki yapılan hatalar ABD macında da yapılmaz.

evet tum maclarımıza bakınca en kotu macımız dundu fakat yıne de yenmeyı basardık sukurler olsun..
cok heyecanlıydı gercekten,,,bugün de ıns basarılı oluruz...

Hepsine katılıyorum ama ruhsuz kısmına asla..Biz akşam ruhumuzla maçı kazandık şans bi yanakaydirigubbakcemile3

formanı giy aklinialirimsmileaklinialirimsmile

Ya formada büyük geliyo komik görünüyorum..sempatiksalakcinni

Eşim kendine göre almış bana giydiriyo..akannehir

Neyse kim görcek beni giyerim heralde..Şampiyon olursak atmıyım o şekilde kendimi sokaklara rezil olurumsempatiksalakcinni

formanın altına gezmelik birşeyler de giy aklinialirimsmile

peki kızlar maçı mı izliceksiniz sandıkların açılış sonuçlarını mıkaydirigubbakcemile3

bugün o gün değil herhalde:hulya:

Şu Amerika bizim karşımıza gelene kadar elenemedi ki daha kolay bi rakibimiz olsunboshayallersmile

Sağlık olsun ben gurur duyuyorum minik adamlarımla:lepi:

valla ya, karşımızda ki de amerika yani, oldukça hafifletici bi sebebkaydirigubbakcemile3

bence bunların dikkatleri dağıldı evet mi hayır mı deyüüsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

başka gün olsaydı maç faydası olurmuydu acepsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…