12 dev adam finalde

Ahhho maçı canlı izlemek vardı ama kalbim dayanmazdı beeeee

sositosositosositosositosositosositosositosositosositososito

sıra amerikada inş. onlarıda yenicezzturkbayragi turkbayragi

bir yanda beşiktaşım yendi diğer yanda türkiyem dev adamlar yendi ohhh be keyfime yok diyecek offfffffffffff maaşallah abd yide deviricez..............

Son saniyede ne kadar heyecanliydi .. Bravo delikanlilara opuyorumnanaktan insallah devam eder basarilari

Son saniyede ne kadar heyecanliydi .. Bravo delikanlilara opuyorumnanaktan insallah devam eder basarilari

biz izleyemedik abimle kapatalım bari yenilcez kesin dedik sonra bi bakayım dedim son saniyemiş attık yendik :dance: :dance: :dance:

Mükemmel bi maçtı Keremin son 2liği ve Semihin son bloğu harikaydı tebrikler 12 dev adam HARİKASIN TÜRKİYEturkbayragiturkbayragiturkbayragi

allahim mutluluktan ucmak nedemek..cildirdimmmm ellerim kollarim aciyor kacirdiklarimizda nasil vurduysam ellerimi birbirine bogazim aciyor..sadece son bes saniyede koptum.ama nasil cirladiysam.. yarin icin cok ümitli degilim acikcasi ama olsun yenilsek bile dunya 2. iligiii tartisilir mi bu yaaa
sirbistanni yenmissiz..süper bir takim sirbistan

offf sevincimi kimle paylasicagimi bilemedim...benim lisansli basketbolcu minik oglum maci izledi 5 dakika sevindi gayet cool bisekilde kisa "cak " tan sonra gitti yattikafamçokkarıştı

bende pek umutlu değilim amerika asıll oyuncuları değil yedekleri getirmiş adam ama inş. inş. yeneriz yenemesek bile adımızı duyurmuş olduk 2.oluyorum sonuçta:hooray: :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…