Yani soyle diyim ilk fotograf 11 haftalik diger ikisi 12 bu sefer gittigim de 15 haftalikti yani kesin konustu gosterdi bile ama 20 haftaliktada yazarimHayırla gelsin.20 haftalık detaylıda tekrar yazar mısın? Çatallı olup erkek olmaz diye biliyorum ama Allah’ın işine akıl ermez.
Çıkıntı var görünüyor bence erkekMerhaba 12 haftalık hamileyim cinsiyetini çok öerak ediyorum bir tahmininiz varsa söylermisiniz ??
Ikinci fotografta kiz gibi geldi bana bise demedi mi doktor cinsiyeti icinMerhaba. Benim bebişi de tahmin edebilir misiniz?
Evet doktor oyle soyledi bana da oyle geldi basindan beri hayirlisiyla gelsin insallahÇıkıntı var görünüyor bence erkek
Devlet ultrasonu biraz eski bu hafta özeldeki doktoruma gideceğim nasipseKız gibime geldi çok belirsiz çıkmış
Teşekkür ederimKız gibi
%90 erkek dedi ama ben hep kız hissediyordum hala öyle hissediyorum acaba kordon vs görmüş olabilirler miIkinci fotografta kiz gibi geldi bana bise demedi mi doktor cinsiyeti icin
AbooYani soyle diyim ilk fotograf 11 haftalik diger ikisi 12 bu sefer gittigim de 15 haftalikti yani kesin konustu gosterdi bile ama 20 haftaliktada yazarim
14. Haftada yanılma payı az olur büyük bir ihtimal erkektir o zaman bana da atnı söylemişti 15. Haftamda kesinleşti sağlıkla gelsin inşallah%90 erkek dedi ama ben hep kız hissediyordum hala öyle hissediyorum acaba kordon vs görmüş olabilirler mi
Keseye göre erkek yani fasülye kese erkek olur diyorlar ama ne kadar doğru bilemiyorumEki Görüntüle 3459765 Bu bücürüğede yorumu olan yok mu ya . Merak işte 7+4
Hayırlısı olsun bakalım. 8 de kontrol var 12 haftaya yakın oluyor belki söyler bişeylerKeseye göre erkek yani fasülye kese erkek olur diyorlar ama ne kadar doğru bilemiyorum
Yorumlarınız tahminlerinizi genelde tutuyor bize de var mı tahmininiz. 11 haftadayızerkek bebişin canım hayırlı olsun
henüz küçük net bişey söyleyemem bide çok uzak görüntü fazla yakınlaştırmadan çekilmiş tekrar kontrole gittiğinde tekrar fotosunu bana at bakayımYorumlarınız tahminlerinizi genelde tutuyor bize de var mı tahmininiz. 11 haftadayız
Ya diğer kontrolüme çok var ya. Herhangi bir tarafa yatkınlığınız yok mu acaba. Bir ay var kontrolhenüz küçük net bişey söyleyemem bide çok uzak görüntü fazla yakınlaştırmadan çekilmiş tekrar kontrole gittiğinde tekrar fotosunu bana at bakayım
Sabırlı olmak zorundasın bende 16. Haftada öğrendimYa diğer kontrolüme çok var ya. Herhangi bir tarafa yatkınlığınız yok mu acaba. Bir ay var kontrol
Ya sabırSabırlı olmak zorundasın bende 16. Haftada öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?