Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkek bebişin canım hayırlı olsunMerhaba 12 haftalık hamileyim cinsiyetini çok öerak ediyorum bir tahmininiz varsa söylermisiniz ??
Erkek benceMerhaba 12 haftalık hamileyim cinsiyetini çok öerak ediyorum bir tahmininiz varsa söylermisiniz ??
yok değişmez seninki erkek öğrenince cinsiyeti ni bizede haber verYaaa bende öyle hissediyorum başından beri ama doktorda erkek olabilir dedi ama çok yazı okudum burda erkek diyip kız olan..
Merhaba bugün 15+2 deyiz ve cinsiyetimizi öğrendik erkek olucakyok değişmez seninki erkek öğrenince cinsiyeti ni bizede haber ver![]()
gördüklerim beni yanıltmamışMerhaba bugün 15+2 deyiz ve cinsiyetimizi öğrendik erkek olucak![]()
Benim bebeğim için de biryok değişmez seninki erkek öğrenince cinsiyeti ni bizede haber ver![]()
Evet değerli yorumun için teşekkür ederim inşallah amingördüklerim beni yanıltmamışhayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah
![]()
Ben erkeğe benzettim sanki bilemedim amaBenim bebeğim için de bir
Tahmininiz olur mu![]()
Kız gibi geldi ama hayırlısı olsunMerhaba
Bize de bakar mısınız :)Eki Görüntüle 3459057
Kız gibime geldi çok belirsiz çıkmışBenim bebeğim için de bir
Tahmininiz olur mu![]()
KızMerhaba 12 haftalık hamileyim cinsiyetini çok öerak ediyorum bir tahmininiz varsa söylermisiniz ??
canım öğrendim cinsiyeti gecen hafta erkek mişKızçatallı ve paralel nub kız çıktı hep.
Hayırla gelsin.Tabi ki vereceğim iki hafta sonra gideceğim inşallah bakalım hemen yazarım buraya teşekkür ederim tahminleriniz için![]()