• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12 aylık oğlumla tatile giderken?

recepivedik

kökleri içimde bir çınar
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
989
5
296
43
Diğer
kızlar 10 gün sonra ordudan alanyaya yola çıkıcaz, oğlum tam 12 aylık olucak..ilk defa bebekle tatile gittiğimiz için bilmiyorum, otelde ya da yolculuk sırasında özellikle nelere ihtiyacım olur..bi de yol baya uzun sürücek, kendi arabamızla gidicez ama oğlumun yolda beni yorma olasılığı çok yüksek..hem onunla ilk tatilimizi yapıcağımız için heyecanlanıyorum hem de bu tatilin beni fazla yormamasını, oğlumun da bizim de keyif almamızı umuyorum..
yanıma biberonlarını ısıtmak için su ısıtıcı cezve ve belki muhallebi filan pişirirsem diye reşo denen yakıtlardan alıcam..ayrıca her ihtimale karşı ateş düşürücü, vitamin vs. ilaçlarını almam gerektiğini biliyorum..
başka nelere ihtiyacım olur?
deneyimli arkadaşlardan şunu da alsaydım iyi olurmuş ya da şunu yanıma almıştım çok işime yaramıştı gibi şeyler söyleyebilecek olanlar var mı?

kızlar 10 gün sonra ordudan alanyaya yola çıkıcaz, oğlum tam 12 aylık olucak..ilk defa bebekle tatile gittiğimiz için bilmiyorum, otelde ya da yolculuk sırasında özellikle nelere ihtiyacım olur..bi de yol baya uzun sürücek, kendi arabamızla gidicez ama oğlumun yolda beni yorma olasılığı çok yüksek..hem onunla ilk tatilimizi yapıcağımız için heyecanlanıyorum hem de bu tatilin beni fazla yormamasını, oğlumun da bizim de keyif almamızı umuyorum..
yanıma biberonlarını ısıtmak için su ısıtıcı cezve ve belki muhallebi filan pişirirsem diye reşo denen yakıtlardan alıcam..ayrıca her ihtimale karşı ateş düşürücü, vitamin vs. ilaçlarını almam gerektiğini biliyorum..
başka nelere ihtiyacım olur?
deneyimli arkadaşlardan şunu da alsaydım iyi olurmuş ya da şunu yanıma almıştım çok işime yaramıştı gibi şeyler söyleyebilecek olanlar var mı?

canım ben de 2 hafta sonra tatile gideceğim kısmet olursa bebeğimle, benim topiğime de kimse birşey yazmamış , yok mu bu konuda deneyimi olan ?

Biz kızımız 3 aylıkken cıkmıstık tatile,,
Öncelikle sunu söyleyebilirim ki cok yorucu ve zordu,,
tatilden hiiiiççç bişe anlamamıstım,,
Ama faarkımız sizin cocuklar masallah daha büyük gidecekler, okadar yormazlar sanırım,,
Ben yazlık giysilerin yanı sıra hırka filan da almıstım,,
ayrıca yolunuz cok uzun, özel arabanızla gidiyorsunuz yastık, ince polar alabilirsiniz, rahatlıkla uyur en azından,,
ha birde yolda muz filan yedirmeyin benim kızım cok kusmustu,,
tabi 2 yasında gittiğinde,,
sorunuz tam ikisinin ortası:))
ateş düşürücü, biberon, ne olur ne olmaz kavanoz yiyecekler de alın,,
büyük ihtimal buyasta halen bezliyorsunuzdur, hagıes'in özel bez mayoları var ismini unuttum onlar büyük rahatlık havuzda,
Aklıma şimdilik bişey gelmiyor bunlar dısında, gelirse yazarımm,,haa bolcaa bolca giyecek alın.

Biz kızımız 3 aylıkken cıkmıstık tatile,,
Öncelikle sunu söyleyebilirim ki cok yorucu ve zordu,,
tatilden hiiiiççç bişe anlamamıstım,,
Ama faarkımız sizin cocuklar masallah daha büyük gidecekler, okadar yormazlar sanırım,,
Ben yazlık giysilerin yanı sıra hırka filan da almıstım,,
ayrıca yolunuz cok uzun, özel arabanızla gidiyorsunuz yastık, ince polar alabilirsiniz, rahatlıkla uyur en azından,,
ha birde yolda muz filan yedirmeyin benim kızım cok kusmustu,,
tabi 2 yasında gittiğinde,,
sorunuz tam ikisinin ortası:))
ateş düşürücü, biberon, ne olur ne olmaz kavanoz yiyecekler de alın,,
büyük ihtimal buyasta halen bezliyorsunuzdur, hagıes'in özel bez mayoları var ismini unuttum onlar büyük rahatlık havuzda,
Aklıma şimdilik bişey gelmiyor bunlar dısında, gelirse yazarımm,,haa bolcaa bolca giyecek alın.

aslına bakarsan ben şu an daha çok yoracağını düşünyrum çünkü 2-3 aylıkken biraz etrafı seyredip sonra da uyuyordu arabada..şimdiyse hareketlendiği için sıkılıyor oturmak istemiyor.o yüzden eminimki ylo benim için yorucu olacak.huggiesin mayolarından almıştım, yastık battaniye de alacağım..
muzu söylediğin iyi oldu ama ona alternatif olacak ne olur bilemiyorum..bizimki kavanoz meyveleri yemiyor..ama meyveli yoğurt alabilirim sanırım..aslında yol için kek de yapabilirim severek yer..
ayrıca teşekkür ederim cevabın için..

Back