- Konu Sahibi recepivedik
kızlar 10 gün sonra ordudan alanyaya yola çıkıcaz, oğlum tam 12 aylık olucak..ilk defa bebekle tatile gittiğimiz için bilmiyorum, otelde ya da yolculuk sırasında özellikle nelere ihtiyacım olur..bi de yol baya uzun sürücek, kendi arabamızla gidicez ama oğlumun yolda beni yorma olasılığı çok yüksek..hem onunla ilk tatilimizi yapıcağımız için heyecanlanıyorum hem de bu tatilin beni fazla yormamasını, oğlumun da bizim de keyif almamızı umuyorum..
yanıma biberonlarını ısıtmak için su ısıtıcı cezve ve belki muhallebi filan pişirirsem diye reşo denen yakıtlardan alıcam..ayrıca her ihtimale karşı ateş düşürücü, vitamin vs. ilaçlarını almam gerektiğini biliyorum..
başka nelere ihtiyacım olur?
deneyimli arkadaşlardan şunu da alsaydım iyi olurmuş ya da şunu yanıma almıştım çok işime yaramıştı gibi şeyler söyleyebilecek olanlar var mı?
yanıma biberonlarını ısıtmak için su ısıtıcı cezve ve belki muhallebi filan pişirirsem diye reşo denen yakıtlardan alıcam..ayrıca her ihtimale karşı ateş düşürücü, vitamin vs. ilaçlarını almam gerektiğini biliyorum..
başka nelere ihtiyacım olur?
deneyimli arkadaşlardan şunu da alsaydım iyi olurmuş ya da şunu yanıma almıştım çok işime yaramıştı gibi şeyler söyleyebilecek olanlar var mı?