Sukret ben yalnız bi cocuk ikizde bebek büyütüyorumMerhaba arkadaşlar.. 10 gün sonra yaşına girecek bir kızım var. Kilosu ortalama 11 civarında.. Kızım halen emeklemiyor oturur pozisyondan emekleme pozisyonuna geciyor 5 sn kadar durup kendini bırakıyor yere yüzüstü yatmayı hiç sevmiyor.. Gündüzleri çok mızmız kucak sever anne bağımlısı.. Emeklese belki biraz rahatlarım diyorum bilmiyorum dogru mu düşünüyorumtutunup ayakta durabiliyor, koltukta tutunup sıralıyor.. En son 9 ayda kontrole götürdük sıkıntı görülmedi. Pandemiden dolayı dr da götürmek istemiyorum. Bir akıl verin emeklemeyi naısl öğretebilirm, huysuz oldugunda nasıl sakinleştirebilirim,çok yoruldum.. Yalnızım 1 cocugum daha var Evi işleri de cabası lütfen bir akıl verin
Ah Allah yardımcınız olsun ikiz bebekte zor olsa gerek.. Sevdiği oyuncaklar kumanda kablo önüne koymadım şey kalmadı sinirleniyor o pozisyonda resmenSukret ben yalnız bi cocuk ikizde bebek büyütüyorumyüzüstü birak önüne heveslenip alması için oyuncak, kumanda ne ilgisini çekiyor koy. Ayaklarından destek olarak yavas yavaş it. Kollarıyla kendini çekebileceğini ogret. Sonra bi bakmışsın emeklemis. Belki emeklemeden direk yureyecektir
Benimkilerden öyleydi çığlık kıyamet kopardı. Oyle oyle alistilar. Once oğlan emekledi, pesinden kiz geldi. Yuruyorken de öyle once oğlan, sonra kiz yürüdü 2 hafta arayla. Sonra otursunlar diye gözlerinin içine bakar oldum işteAh Allah yardımcınız olsun ikiz bebekte zor olsa gerek.. Sevdiği oyuncaklar kumanda kablo önüne koymadım şey kalmadı sinirleniyor o pozisyonda resmen
Belkide evet emeklemeden yürüyecek ama emekleme olayını bir yaşasaydık iyiydi.. Allahım sizin yavrunuza da uzun ömür versinBazı çocuklar emeklemeden yürür diye hep söylerlerdi etrafımda. Sizin ufaklikta emeklemeyi sevmiyor belli ki. Madem ayağa tutunup kalkıyor koltukta sıralıyor emekleme değilde yürüme çalışmaları yaptırın. Benim kizim emeklemisti ama tam 1 yasinda yürüdü. Sizinde yürüyebilir belki
Haha aynı biz o pozisyona gelince olan keyfide kaçıyor elinden tutup yürüteyim istiyor hep gölge gibi arkasındayım vallaBenim ki de 9 bucuk aylık ve asla emeklemek istemiyor. Yüzüstü durmak bile istemiyorakışına bıraktım valla belki emeklemeden yürür
Ben sabırla beklemeye devam edeyim ozaman15 Aylık hic emeklemedi suan koşuyor. Dediginiz pozisyonsaydi hep 13.5 ayda kalkti yürüdü
Normal cnm hiç korkma benim kızımda 1 yaş 4 aylık ta yürüdü popo üstünde giderdi yani oturarak giderdi çok şükür şuanda yürüyor bir kerede kalktı doktor bile normal demişti onun için takılma derim 4 ay oldu kızım yürüyor cnmMerhaba arkadaşlar.. 10 gün sonra yaşına girecek bir kızım var. Kilosu ortalama 11 civarında.. Kızım halen emeklemiyor oturur pozisyondan emekleme pozisyonuna geciyor 5 sn kadar durup kendini bırakıyor yere yüzüstü yatmayı hiç sevmiyor.. Gündüzleri çok mızmız kucak sever anne bağımlısı.. Emeklese belki biraz rahatlarım diyorum bilmiyorum dogru mu düşünüyorumtutunup ayakta durabiliyor, koltukta tutunup sıralıyor.. En son 9 ayda kontrole götürdük sıkıntı görülmedi. Pandemiden dolayı dr da götürmek istemiyorum. Bir akıl verin emeklemeyi naısl öğretebilirm, huysuz oldugunda nasıl sakinleştirebilirim,çok yoruldum.. Yalnızım 1 cocugum daha var Evi işleri de cabası lütfen bir akıl verin
Benım kızım kenarlardan tutunup yürüyordu emeklemiyordu sonra bır yaşına görünce emekledi sımdı14 aylık oldu yürümeye başladı bazı bebekler dırek yürüyor kızım tutunarak her yere gıdıyor gelıyordu meselaMerhaba arkadaşlar.. 10 gün sonra yaşına girecek bir kızım var. Kilosu ortalama 11 civarında.. Kızım halen emeklemiyor oturur pozisyondan emekleme pozisyonuna geciyor 5 sn kadar durup kendini bırakıyor yere yüzüstü yatmayı hiç sevmiyor.. Gündüzleri çok mızmız kucak sever anne bağımlısı.. Emeklese belki biraz rahatlarım diyorum bilmiyorum dogru mu düşünüyorumtutunup ayakta durabiliyor, koltukta tutunup sıralıyor.. En son 9 ayda kontrole götürdük sıkıntı görülmedi. Pandemiden dolayı dr da götürmek istemiyorum. Bir akıl verin emeklemeyi naısl öğretebilirm, huysuz oldugunda nasıl sakinleştirebilirim,çok yoruldum.. Yalnızım 1 cocugum daha var Evi işleri de cabası lütfen bir akıl verin
MerhabaMerhaba arkadaşlar.. 10 gün sonra yaşına girecek bir kızım var. Kilosu ortalama 11 civarında.. Kızım halen emeklemiyor oturur pozisyondan emekleme pozisyonuna geciyor 5 sn kadar durup kendini bırakıyor yere yüzüstü yatmayı hiç sevmiyor.. Gündüzleri çok mızmız kucak sever anne bağımlısı.. Emeklese belki biraz rahatlarım diyorum bilmiyorum dogru mu düşünüyorumtutunup ayakta durabiliyor, koltukta tutunup sıralıyor.. En son 9 ayda kontrole götürdük sıkıntı görülmedi. Pandemiden dolayı dr da götürmek istemiyorum. Bir akıl verin emeklemeyi naısl öğretebilirm, huysuz oldugunda nasıl sakinleştirebilirim,çok yoruldum.. Yalnızım 1 cocugum daha var Evi işleri de cabası lütfen bir akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?