12 aylık bebeğim emeklemiyor

olgunoz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
24
14
3
38
Merhaba arkadaşlar.. 10 gün sonra yaşına girecek bir kızım var. Kilosu ortalama 11 civarında.. Kızım halen emeklemiyor oturur pozisyondan emekleme pozisyonuna geciyor 5 sn kadar durup kendini bırakıyor yere yüzüstü yatmayı hiç sevmiyor.. Gündüzleri çok mızmız kucak sever anne bağımlısı.. Emeklese belki biraz rahatlarım diyorum bilmiyorum dogru mu düşünüyorum tutunup ayakta durabiliyor, koltukta tutunup sıralıyor.. En son 9 ayda kontrole götürdük sıkıntı görülmedi. Pandemiden dolayı dr da götürmek istemiyorum. Bir akıl verin emeklemeyi naısl öğretebilirm, huysuz oldugunda nasıl sakinleştirebilirim,çok yoruldum.. Yalnızım 1 cocugum daha var Evi işleri de cabası lütfen bir akıl verin

Sukret ben yalnız bi cocuk ikizde bebek büyütüyorum yüzüstü birak önüne heveslenip alması için oyuncak, kumanda ne ilgisini çekiyor koy. Ayaklarından destek olarak yavas yavaş it. Kollarıyla kendini çekebileceğini ogret. Sonra bi bakmışsın emeklemis. Belki emeklemeden direk yureyecektir

Bazı çocuklar emeklemeden yürür diye hep söylerlerdi etrafımda. Sizin ufaklikta emeklemeyi sevmiyor belli ki. Madem ayağa tutunup kalkıyor koltukta sıralıyor emekleme değilde yürüme çalışmaları yaptırın. Benim kizim emeklemisti ama tam 1 yasinda yürüdü. Sizinde yürüyebilir belki

Benim ki de 9 bucuk aylık ve asla emeklemek istemiyor. Yüzüstü durmak bile istemiyor akışına bıraktım valla belki emeklemeden yürür

Ah Allah yardımcınız olsun ikiz bebekte zor olsa gerek.. Sevdiği oyuncaklar kumanda kablo önüne koymadım şey kalmadı sinirleniyor o pozisyonda resmen

Ah Allah yardımcınız olsun ikiz bebekte zor olsa gerek.. Sevdiği oyuncaklar kumanda kablo önüne koymadım şey kalmadı sinirleniyor o pozisyonda resmen
Benimkilerden öyleydi çığlık kıyamet kopardı. Oyle oyle alistilar. Once oğlan emekledi, pesinden kiz geldi. Yuruyorken de öyle once oğlan, sonra kiz yürüdü 2 hafta arayla. Sonra otursunlar diye gözlerinin içine bakar oldum işte

Belkide evet emeklemeden yürüyecek ama emekleme olayını bir yaşasaydık iyiydi.. Allahım sizin yavrunuza da uzun ömür versin

Benim ki de 9 bucuk aylık ve asla emeklemek istemiyor. Yüzüstü durmak bile istemiyor akışına bıraktım valla belki emeklemeden yürür
Haha aynı biz o pozisyona gelince olan keyfide kaçıyor elinden tutup yürüteyim istiyor hep gölge gibi arkasındayım valla

15 Aylık hic emeklemedi suan koşuyor. Dediginiz pozisyonsaydi hep 13.5 ayda kalkti yürüdü

Normal cnm hiç korkma benim kızımda 1 yaş 4 aylık ta yürüdü popo üstünde giderdi yani oturarak giderdi çok şükür şuanda yürüyor bir kerede kalktı doktor bile normal demişti onun için takılma derim 4 ay oldu kızım yürüyor cnm

Benım kızım kenarlardan tutunup yürüyordu emeklemiyordu sonra bır yaşına görünce emekledi sımdı14 aylık oldu yürümeye başladı bazı bebekler dırek yürüyor kızım tutunarak her yere gıdıyor gelıyordu mesela

Merhaba
Benim kızım hiç emeklemedi 11 aylıkken sıralamaya başladı 12 aylıkken de yürüdü.Bazi bebekler emeklemeyi sevmiyor ki arkadaşlarımın bebekleri emeklerdi çok zorluk çekiyorlardı heryere girer ve yerdeki herşeyi ağzına götürüyordu bebekler. Bence sizin yavrunuz da emeklemeden yürüyecek o yuzden yürüme alıştırmalarını yapmanızı tavsiye ederim
Sağlıkla büyütün ins

Her bebek emeklemez kimisi direkt yurur bebeginiz koltuk kenarinda siraliyorsa zaten emekleme isini coktan gecmis yurume calismalarina baslamis :) bol bol yurutmeye calisin bir de kucakta fazla durmasida emeklemesine ve yurumesine engel olabildigince yerde vakit gecirsin

benimki emeklesin diye sevdiği teyzesi emeklemişti, kızım da ona bakıp emekledi. yürümesi de deniz ayakkabısını giyince oldu. korkuyordu, deniz ayakkabısı yere yapıştığı için kendine güveni geldi

Merhaba a de arkadaşlar 2 hafta önce kızımın emeklemediğinden yakınmıştım. Benim gibi bu durumdan yakınan kendini boşa üzen varsa bu mesajım onlara. Kızım 1 hafta önce hem adım atmaya hemde emeklemeye başladı. Şimdi ikisini birden yapıyo boşuna evham yapmışım herşeyin zamanı varmış.. Sakın kafaya takmayın sağlık sorunu yoksa ama erken ama geç oluyor birşeyler. Neyseki kucak istemiyo artık bu sefer de peşine dolanıyorum düşmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…