- 16 Nisan 2010
- 586
- 520
- 323
- Konu Sahibi --Kelebekmisali--
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12+4 arkadaşlar anlayan yorum yapabilir mi acaba?![]()
Nub Teorisi diye birsey var ona göre yorum istedi arkadas.Neyden anlayan neye yorum yapsın ?
Senin bebisinde ogrenelim cinsiyetiniNeyden anlayan neye yorum yapsın ?
12+4 yazdıysam gayet acık bence artı cinsiyet bölümü öyle değil mi?Neyden anlayan neye yorum yapsın ?
Bilmiyorum ki yazmışım konu akışında gördüm valla çok enteresan ya12+4 yazdıysam gayet acık bence artı cinsiyet bölümü öyle değil mi?![]()
Teşekkür ederimerkek canim.
Teşekkür ederim
Anladım canım ilk defa duydum valla sağolasınNub Teorisi diye birsey var ona göre yorum istedi arkadas.
Daha var ki teyzesi 7 hafta yeni bitti bize çok var gibiSenin bebisinde ogrenelim cinsiyetini❤
Evet kuzum bekliyoruz sabrszliklaDaha var ki teyzesi 7 hafta yeni bitti bize çok var gibi![]()
Rica ederimTeşekkür ederim
Teşekkür ederim![]()
Aynı bizim oğlan gibi ama bilemedim sağlıklı olsun da12+4 arkadaşlar anlayan yorum yapabilir mi acaba?![]()
Amin cümlemizin inşallah, teşekkürlerAynı bizim oğlan gibi ama bilemedim sağlıklı olsun da❤
erkek canim.
Aynı bizim oğlan gibi ama bilemedim sağlıklı olsun da❤
erkek canim.
Kızlar banada yorum yapar mısınız
2 tane atmıştım ztn canımtüm resimler erkek gösteriyor ama son resim kiz gösteriyor bilemedim....
tüm resimler erkek gösteriyor ama son resim kiz gösteriyor bilemedim....