Gebeliğe Hazırlık 12+4 haftalık gebelikte megasistit

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cigdemdilan

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2022
90
28
31
Meraba arkadaşlar. Bugün cinsiyet vs öğreneceğim diye heyecanla Dr a gittim. Şuan canım nasıl sıkkın anlatamam... Doktorum bebeğin ense ölçüleri vs herşey normal fakat mesanesi normalden fazla büyüktür deyip beni perinatolojiye yönlendirdi... Yarın gidebilirim ancak. Tabi günüm nasıl geçecek nasıl sabahlayacagim bilemiyorum. Dr olumsuz bilgi verince canım çok sıkıldı hicbisey soramadım.. Böyle bir durum yaşayan atlatan varsa acilen.l Cvp yazsın lütfen.. Mesane büyüklüğü tam olarak nedir. Bunun bir tedavisi varmı. Veya bebekte ne gibi sorunlar oluşturur. Düşük yada kürtajla sonuçlanır mi. Mesane boyu ultrason kağıdında nerede yazar. yoruma gelin lütfen.... Herkese tşk ediyorum...

Son düzenleme:
A alicein sizin bebeğinizin durumu nedir şuan bende dün 11-5 haftada mesane büyüklüğü var dendi 6.23 mm haftaya takip verdi. Cevap verirsen çok sevinirim

A alicein sizin bebeğinizin durumu nedir şuan bende dün 11-5 haftada mesane büyüklüğü var dendi 6.23 mm haftaya takip verdi. Cevap verirsen çok sevinirim
Tesadufen msji gordm yazmak istedim ben 30 yasindayim ogluma 11 haftalikken megasistit teshisi konuldu malesef kotuye gidiyordu 8 cm di 11 cm oldu mesanesi giderek artiyodu ve aldirmam icin etrafimda bir grup insan vardi ama ben olumsuz olan herseye ragmen dogmasina karar verdim dr engelli olabilecegini yasama ihtimalinin cok cok kucuk oldugunu siyledi cok zorlu bir surecti Cvs isimli bir islemle plasentadan su alindi genetik bir sorun var mi diye.Neyse haftalar gecti her muayene kotuye gidiyodu bebegimin vucudu sismisti cis kaplamisti her yanini 16 haftalikken muayenede kalbinin durdugunu soyldiler.ve balon kateterle normal dogum seklinde bebegimi aldilar benden.Onumuzdeki ay 1 sene olacak acisi hala icimde.Rabbim kimseye yasatmasin.Genetik sonucu temiz cikti.Nadir gorulen bi hastalikmis dediler.bir kizimiz vae hamd olsun su an tekrar cocuk istiyoruz bakalim Rabbim ne zaman uygun gorurse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…