Genelde erkekleri o haftalarda öğreniyorlar zaten erkenden olabilir yani benim arkadaşımın iki erkek var ikisinde de senin gibi erkenden öğrendiDoktorum ekrana bakar bakmaz cinsiyet bilmek istermisin dedi bir çıkıntı var erkek dedi net mi diye sordum %70 dedi sizce haftası bu kadar küçükken belli olur mu ki
Hmm hayırlısı olsun bakalım ilerleyen haftalarda tahmin netleşir içimden erkek geçiyor ama sağlıklı olsun teşekkür ederim cvp verdiğiniz içinGenelde erkekleri o haftalarda öğreniyorlar zaten erkenden olabilir yani benim arkadaşımın iki erkek var ikisinde de senin gibi erkenden öğrendi
Kızımda 12+5 te öğrendik . AmaDoktorum ekrana bakar bakmaz cinsiyet bilmek istermisin dedi bir çıkıntı var erkek dedi net mi diye sordum %70 dedi sizce haftası bu kadar küçükken belli olur mu ki
Merhaba Var 8 haftalıkMerhaba sizin 7-8 haftalık bebişin kesede ilk kez gözüktüğü ultrasonunuz var mı
Bu vajinal miMerhaba Var 8 haftalık
Hayır karındanBu vajinal mi
Neden sordunuzHayır karından
Hmm en başta Allah sağlıklısını versin ilk çocuk olunca iki haberde heyecanlı oluyor benim ilkim kız ortadaydı hep kesede bu sağda doktorda direk görür görmez diyince şaşırdım bakalım hayırlısı 15 ya da 16 haftada tekrar gidicem netleşir senin kaç haftalıkbenim bebelombişte kese içinde tam sağda sizinki gibi genelde kız yorumu yaptılar bende biraz heyecanlıyım sizinki de kesin erkek olunca kesenin duruşunu merak etmiştim aman sağlıklı olsunda gerisi önemli değil (eşimle gönlümüz azcıııcık kızdan yana da ) ilk bebiş
Benim ilkinde bir doktor 11 12 haftada erkege benziyir yuzde 60 dedi kiz cikti 15 te belli oldu yani belli olmazDoktorum ekrana bakar bakmaz cinsiyet bilmek istermisin dedi bir çıkıntı var erkek dedi net mi diye sordum %70 dedi sizce haftası bu kadar küçükken belli olur mu ki
Biz 11+2 olduk şimdi haftaya cuma kontrol var ikili tarama testi yapılacak inşallah doktorumuz bir tahmin yürütür çok meraklıyımHmm en başta Allah sağlıklısını versin ilk çocuk olunca iki haberde heyecanlı oluyor benim ilkim kız ortadaydı hep kesede bu sağda doktorda direk görür görmez diyince şaşırdım bakalım hayırlısı 15 ya da 16 haftada tekrar gidicem netleşir senin kaç haftalık
Benim doktorum 12. Haftada %51 kız demişti. 16. Haftada kız olduğu kesinleşti
Bizde 12+4’te %70 kız dendi, 16’da erkek.
Alışveriş yapacaksanız bira daha bekleyin derim.
Tecrübeli doktormuşBenim doktorum 12. Haftada %51 kız demişti. 16. Haftada kız olduğu kesinleşti
merhaba sizlerin 7-8 haftalık ultrasonları var mı sapık gibi herkese sorup duruyorum ama napalım pek meraklıyım
Yani mesela söylediklerine göre dizinde kızınız olması lazım ama oğlunuz oluyor valla Artık bende inanmıyorum hiç söyledikleri gibi çıkmamış hep tersi doktorun ağzına bakacağız mecburmaksat merakınız giderilsin, yoksa 7-8 haftada cinsiyet tayinine inanmıyorum
E tabi ki doktorun dediğine bakıcaz, yoksa mümkün mü herhangi birinin anlaması :)Yani mesela söylediklerine göre dizinde kızınız olması lazım ama oğlunuz oluyor valla Artık bende inanmıyorum hiç söyledikleri gibi çıkmamış hep tersi doktorun ağzına bakacağız mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?