12+4 cinsiyet tahmini doğru çıkar mı?

Ferizeyzu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2021
40
15
3
33
Doktorum ekrana bakar bakmaz cinsiyet bilmek istermisin dedi bir çıkıntı var erkek dedi net mi diye sordum %70 dedi sizce haftası bu kadar küçükken belli olur mu ki

Doktorum ekrana bakar bakmaz cinsiyet bilmek istermisin dedi bir çıkıntı var erkek dedi net mi diye sordum %70 dedi sizce haftası bu kadar küçükken belli olur mu ki
Genelde erkekleri o haftalarda öğreniyorlar zaten erkenden olabilir yani benim arkadaşımın iki erkek var ikisinde de senin gibi erkenden öğrendi

Genelde erkekleri o haftalarda öğreniyorlar zaten erkenden olabilir yani benim arkadaşımın iki erkek var ikisinde de senin gibi erkenden öğrendi
Hmm hayırlısı olsun bakalım ilerleyen haftalarda tahmin netleşir içimden erkek geçiyor ama sağlıklı olsun teşekkür ederim cvp verdiğiniz için

Merhaba sizin 7-8 haftalık bebişin kesede ilk kez gözüktüğü ultrasonunuz var mı

Kızımda 12+5 te öğrendik . Ama
Oğlumda o haftalarda doktorum kız olduğu u söyledi . 1.5 a sonra gittiğimde erkek olduğu kesinleşti , bence 15-16 . Haftalara kadar ne derlerse pek inanmayın .

benim bebelombişte kese içinde tam sağda sizinki gibi genelde kız yorumu yaptılar bende biraz heyecanlıyım sizinki de kesin erkek olunca kesenin duruşunu merak etmiştim aman sağlıklı olsunda gerisi önemli değil (eşimle gönlümüz azcıııcık kızdan yana da ) ilk bebiş

Eklentiler

• 7C250B75-299C-4843-8190-5B1D6C105789.jpeg
    87,2 KB · Görüntüleme: 129
Hmm en başta Allah sağlıklısını versin ilk çocuk olunca iki haberde heyecanlı oluyor benim ilkim kız ortadaydı hep kesede bu sağda doktorda direk görür görmez diyince şaşırdım bakalım hayırlısı 15 ya da 16 haftada tekrar gidicem netleşir senin kaç haftalık

Benim ilkinde bir doktor 11 12 haftada erkege benziyir yuzde 60 dedi kiz cikti 15 te belli oldu yani belli olmaz

Bizde 12+4’te %70 kız dendi, 16’da erkek.
Alışveriş yapacaksanız bira daha bekleyin derim.

Biz 11+2 olduk şimdi haftaya cuma kontrol var ikili tarama testi yapılacak inşallah doktorumuz bir tahmin yürütür çok meraklıyım

merhaba sizlerin 7-8 haftalık ultrasonları var mı sapık gibi herkese sorup duruyorum ama napalım pek meraklıyım

maksat merakınız giderilsin, yoksa 7-8 haftada cinsiyet tayinine inanmıyorum

Eklentiler

• A85A48C3-1420-4C74-90B8-71DA4597057A.jpeg
    389,7 KB · Görüntüleme: 151
maksat merakınız giderilsin, yoksa 7-8 haftada cinsiyet tayinine inanmıyorum
Yani mesela söylediklerine göre dizinde kızınız olması lazım ama oğlunuz oluyor valla Artık bende inanmıyorum hiç söyledikleri gibi çıkmamış hep tersi doktorun ağzına bakacağız mecbur

Yani mesela söylediklerine göre dizinde kızınız olması lazım ama oğlunuz oluyor valla Artık bende inanmıyorum hiç söyledikleri gibi çıkmamış hep tersi doktorun ağzına bakacağız mecbur
E tabi ki doktorun dediğine bakıcaz, yoksa mümkün mü herhangi birinin anlaması :)

Sağlıklı olsun da ister kız ister erkek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…