Koç Burcu Haftalık Yorum
Koç ve Yükselen Koçlar, haftaya aşk hayatınız ile ilgili güzel gelişmelerle başlıyorsunuz. Bu sizin için olumlu anlamda gelişen olayları tetikleyecektir. Kendinizi daha iyi ve keyifli hissedeceğiniz bir zaman dilimine girmiş oluyorsunuz. Çarşamba ve Perşembe günler genel olarak sağlığınıza özen göstermelisiniz. Aynı zamanda iş ve çalışma arkadaşlarınız ile iletişiminize dikkat. Perşembe günü Dağınık bir enerji var, yanlışlıklara açık bir gün. İkili ilişkilerinize özen göstermeniz gerekiyor, zira bu hafta sonundan itibaren Şiron’un geri hareketi ile daha ben merkezci bir süreç, empati yapmakta fayda var. Özellikle sevgili Koçlar ilişkide empat olacaksınız. Bu haftanın mottosu ‘Karşındakinin ayakkabılarını giy’. İlişkide kendinizi karşınızdakinin yerine koyarak bir de onun gözünden bakmanızı tavsiye ediyorum. Hafta sonu kendinizi baştan yaratacağınız bir enerji hakim. Özellikle sabah saatlerinde Cumartesi günü bugüne kadar gerçekleştiremediğiniz, sizi zorlayan sizi engelleyen tüm bilinç altınızdaki enerjileri serbest bırakabileceğiniz bir enerji var. Bunu kullanın ve kendinizi ilerleyen süreçlerde daha iyi hissedin. Zihinsel olarak kendinize odaklanın ve yapamadıklarınızı nasıl yapabileceğinize odaklanarak güne başlayın derim. Pazar gününü daha izole olarak geçirmenizi ve sahip olduğunuz kaynaklara odaklanarak ilerlemenizi tavsiye ederim.
Boğa Burcu Haftalık Yorum
Boğalar ve Yükselen Boğalar, aile konuları, yuva temaları, emlak alım-satım, miras konularına odaklanacağınız bir haftaya başlıyorsunuz. Bu haftaya genel olarak bakarsak kariyer, aile ve iş konuları yoğunlukta. İlerleyen süreç içerisinde çocuklarınız ile hafta ortasında ilgilenebilir, onlarla keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Çalışma ortamında bir dağınıklık hakim. Burada yanlış kararlar vermemeniz açısından hemen bir karara varmadan sakin bir şekilde ilerlemekte fayda var. Hafta sonu eşiniz ile özellikle çözemediğiniz sorunlarınızı masaya yatırma zamanı. Özellikle Cumartesi sabahı bunu enerjitik olarak gökyüzünden isteyebilirsiniz. Pazar gününü daha izole daha sakin geçirmenizde fayda var. Sizin için dönüşümü olan bir hafta, iyi değerlendirin diyorum.
İkizler Burcu Haftalık Yorum
İkizler ve Yükselen İkizler, tatil planlarınızın keyifle geçtiği bir hafta içerisindesiniz. Yakın çevreniz ve kardeşleriniz ile birlikte olduğunuz, işiniz ile alakalı destek aldığınız bir hafta başlıyor. Bu hafta sizin için anlamlı ve güzel geçmekte. Özellikle Salı, Çarşamba günleri ikili ilişkilerinize ve harcamalarınıza özen göstermenizde fayda var. Evinize masraf yapabilirsiniz, aile büyüklerinizin ani sağlık sorunları işle ilgilenebilirsiniz. Bu dönem bunu göstermekte. Çocuklarınız ile ilgilenebilir, hobilerinize vakit ayırabilirsiniz. Yalnız borsa oynuyorsanız bu dönem borsada yanlış kararlar verebilirsiniz, aceleci olmayınız. Kendinize biraz daha zaman ayırmanız gerekli. Hafta sonuna doğru özellikle Cumartesi günü hayatınıza yeni bir düzen getirmek istiyorsunuz ama bu düzeni tam olarak gerçekleştiremediğiniz için şu an bu dönemde isteklerinizi gerçekleştirme zamanı. Kendinize vakit ayırın, biraz daha dinlenin ve bu süreci avantajlı olarak kullanmanızı tavsiye ediyorum.
Yengeç Burcu Haftalık Yorum
Yengeç ve Yükselen Yengeçler, haftaya finansal olarak artışlar ile giriş yapıyorsunuz. Para hanenizde ilerleyen süreçte size gelir kazandıracak iş modelleri geliştirebilirsiniz. Bunlarla ilgili yeni bir iş başvurusunda bulunmuş olabilirsiniz, yeni bir işe girebilirsiniz, paranızın artacağı bir dönem. Başkalarından size gelir kaynağının yönlendiği bir dönem, bu dönemi iyi değerlendirelim. Yalnız yakın çevre ile iletişimde yeni tanıştığınız insanlara dikkat. Bu insanlar sizden daha hızlı bir şekilde faydalanmak isteyebilir, iyi niyetlerinizin kötüye çıkmaması adına daha sakin ve ağırdan ilerlemenizi tavsiye ediyorum. Özellikle hafta sonuna doğru, perşembe ve cuma günü aile, yuva temaları ve ev konularına özen gösterebilirsiniz. Burada aile büyükleriniz ile ilgilenebilir, ev alım-satım ile ilgili konulara ağırlık verebilirsiniz. Hafta sonuna doğru çocuklarınızla ve sevdiklerinizle vakit geçirme zamanı. Burada uzun zamandan beri kopukluk yaşadığınız hangi konular varsa bunları çözümleyebileceğiniz bir sabah enerjisi var, bilhassa 17 Temmuz gününü iyi değerlendirin diyorum. Kariyer evinizde artık daha ben merkezci olacağınız bir sürecin de başlangıcı. Daha ciddi, daha farkındalıklı olacağınız bir sürecin içerisindesiniz. Bilginiz olsun.
Aslan Burcu Haftalık Yorum
Aslan ve Yükselen Aslanlar, bu hafta sizin için kendinize odaklandığınız, iş hayatınız ve ilişkilerinize çekidüzen vereceğiniz, yeniden organize olacağını yeni yeni planlar yapacağınız bir hafta başlangıcı. Hafta ortasında para ile ilgili konular gündeminizde olacak. Bu konular ile ilgili adımlarınızı atarken doğru ve güvenli bir şekilde atmanızı tavsiye ederim. Perşembe ve Cuma günleri yakınlarınız ile birlikte bir tatil organizasyonu yapabilirsiniz, kısa tatillere çıkabilirsiniz. Aynı zamanda arkadaşlarınızdan alacağınız destek ile birlikte işteki gelişmeler, iletişim ağınız oldukça kuvvetlenebilir. Hafta sonunda aile teması, aile büyükleriniz, ev alım-satım ve miras ile ilgili konularda çözemediğiniz konuları rahatlıkla çözebileceğiniz bir enerji hakim. Bunu ayın 17’si sabahleyin bu enerji akmakta, bunu değerlendirin, çözebileceğinize odaklanarak bugünün sabahını değerlendirin. Pazar günü aileniz ve sevdikleriniz ile bir arada geçirme zamanı
Başak Burcu Haftalık Yorum
Başak ve Yükselen Başaklar, haftaya enerjiniz düşük olarak başlıyorsunuz. Farkındalık olarak kendinize odaklandığınız bir gün. Hayatınız ile ilgili neler yapabilirsiniz diye enerjinizi kendinize odaklayacağınız bir dönem. Daha izole olabilirsiniz. Pazartesi ve Salı bu şekilde geçiyor. Daha sonrasında enerjinizi toparlayacak ve aldığınız kararları hafta ortasında uygulamaya başlayacaksınız. Özellikle Cuma günü parasal anlamda sevinebilirsiniz. Gelirlerinizin artacağını ön görebiliyorum. Farklı kanallardan gelir kaynaklarınızın artışı söz konusu. Cumartesi günü yakın çevreniz ile ilgili, komşularınız,kardeşleriniz olabilir , bu konularla ilgili durumları derleyip toparlama, sonuca erdirme durumu hakim. Bunu mental anlamda arzu edin, isteyin ve gerçekleştirin olsun. Pazar günü ise kendinizi dinleme zamanları.
Terazi Burcu Haftalık Yorum
Terazi ve Yükselen Teraziler, haftaya sosyal çevrenizden gelecek olan destekler ile başlıyorsunuz. Özellikle grup çalışmalarınız ile ilgili güzel gelişmeler alacağınız, kendinizi iyi hissedeceğiniz bir haftaya başlangıç yapıyorsunuz. Pazartesi, Salı bu yoğunluk devam ederken hafta ortasında mental anlamda biraz gerilebilir, enerjinizi düşürebilirsiniz. Bu dönemde gerçeklere odaklanmanızı, yaptıklarınızı görmenizi rica ediyorum. Hafta sonuna doğru Perşembe ve Cuma günleri alacağınız kararlar doğrultusunda hem iş hem de ilişkilerinizde daha güzel bir şekilde ilerleyeceksiniz. Cuma günü haftanın en önemli günü. Bugüne toplantılarınızı ve özellikle önemli kararlarınızı, otorite figürleri ile görüşmelerinizi ayarlayabilirsiniz. Daha çok ‘ben’ diye ortaya çıkacağınız bir sürecin içerisine giriyorsunuz ikili ilişkilerinizde. Artık kendinizi düşüneceğiniz bir zaman dilimine girmişsiniz. Bu ilişkinizi dengeleyerek size iyi gelecektir. Cumartesi günü özellikle yapamadığınız, zorlandığınız hayatınızda neler varsa bunları gerçekleştirebilme enerjisi gökyüzünden akmakta. Sabahleyin uyandığınızda lütfen odağınız ‘yapabilirim’ olsun. Pazar günü maddi ve manevi olarak kendinizi kontrol etme zamanı. Bu hafta sizin için verimli geçecek. İyi dinlenceler, iyi haftalar.
Akrep Burcu Haftalık Yorum
Akrep ve Yükselen Akrepler, haftaya kariyer evinize odaklanarak başlıyorsunuz. Kariyerinizdeki gelişmeler neticesinde alacağınız kararları, sözleşmeler ve detayları hayatınızda önemli bir aşamayı kat ettirecek. Yeni bir ortam, sosyal çevreye girebilirsiniz. Yalnız bu ortamda ilk tanıştıklarınıza kendinizi hemen açmamanızı tavsiye ederim. Burada önce can sonra canan diye odaklanınız, zaten siz Akrepsiniz daha iyi bilirsiniz bunu. Cuma günü haftanın en olumlu günü. Bugün kendinize odaklanıyor ve iş ortamındaki arkadaşlarınızla daha iyi bir iletişime geçeceksiniz, günlük akışınızdan memnun kalacağınız, rutininizi seveceğiniz zamanlar. Cumartesi günü özellikle kendi hayatınızda ikili ilişkileriniz ve kariyeriniz ile ilgili bugüne kadar gerçekleştiremediklerinize odaklanarak ‘yapabilirim’ enerjisini yüklemek için uygun. Bu sabahın enerjisini kullanarak güne başlayabilirsiniz. Hafta sonu Pazar günü sevdiklerinize ve kendinize vakit ayırma zamanı. Haftanız güzel geçsin.
Yay Burcu Haftalık Yorum
Yay ve Yükselen Yaylar, haftaya sosyal medya, yüksek eğitim, uluslararası konular ile başlayabilirsiniz. Aileniz ve sevdiklerinizle yaşayacağınız, annenizin ön plana çıktığı bir süreç Aynı zamanda kariyeriniz ile ilgili gelişmeleri de yaşayacağınız bir dönem. Yalnız bu dönemde aşırı gerginliklere ve ikili ilişkilere dikkat. Aldanma – aldatılma enerjileri Perşembe günü aktif olduğundan yapacağınız sözleşme ve anlaşmalarda kendinizi koruma altına almanızda fayda var. Yeni ortamlara gireceksiniz, bu yeni ortamlarda güzel insanlarla karşılaşmanız olası. Belki yeni bir aşk kapınızda, belki uzun zamandan beri gördüğünüz, arzu ettiğiniz arkadaşlarınızı da görebilirsiniz. Hafta sonunda yapamadıklarınıza odaklanarak ‘yapabilirim’ enerjisi ile bunları gerçekleştirebilirsiniz.Hafta sonu özellikle Cumartesi sabahının bu kuvvetli enerjisini kullanarak güne başlayın. Daha sonra da Pazar gününü kendinize ayırın. Haftanız güzel geçsin.
Oğlak Burcu Haftalık Yorum
Oğlak ve Yükselen Oğlaklar, başkalarından elde ettiğiniz gelirlerin artışı ile sevineceğiniz bir haftaya giriyorsunuz. Aynı zamanda ödemeleriniz de ön planda. Kredilerinize ve harcamalarınıza dikkat. Bu dönem tatil ve eğitim masraflarını düşünerek hareket edebilirsiniz. Aynı zamanda hafta sonuna doğru Perşembe ve Cuma günü kariyeriniz ile ilgili olumlu gelişmeler var, otorite figürleri ile yapacağınız görüşmeler sevindirici. Hafta sonunda ikili ilişkilerinize eğilmek, aşk hayatınıza ve sevdiklerinize eğilmek, yeni ortamlara girmek söz konusu olabilir. Burada özellikle ikili ilişkileriniz ve çocuklarınızla olan ilişkilerinizi daha iyi etmeye odaklanırsanız bunları gerçekleştirmeniz mümkün. Sevgili Oğlaklar sizin için güzel bir hafta diliyorum.
Kova Burcu Haftalık Yorum
Kova ve Yükselen Kovalar, İkili ilişkilerinize odaklanacağınız, işbirlikleri ve ortaklıklarla ilgili gelişmeleri yaşayacağınız bir haftaya başlıyorsunuz. Daha sonrasında hafta ortasında ödemeler, alışverişler daha ön planda olacak. Yapacağınız sözleşmeler ve anlaşmalara bu haftaki aldanma-aldatılma enerjileri sebebi ile daha dikkatli yaklaşmanızı tavsiye ederim. Aynı zamanda hafta sonuna doğru, Cuma gününden itibaren seyahate çıkabilirsiniz. Yurtdışı planları ve sosyal medya konularında yüzünüzün güldüğü bir sürecin içerisine giriyorsunuz. Hafta sonu Cumartesi günü özellikle kariyeriniz ile ilgili arzu ettiklerinizi gerçekleştirme enerjisi gökyüzünden akmakta. O yüzden ‘yapabilirim’ diyerek odaklanmanızı tavsiye ediyorum. Pazar günü aile ve sevdiklerinize vakit ayırma zamanı. İyi bir hafta olsun.
Balık Burcu Haftalık Yorum
Haftaya enerjiniz düşük başlıyorsunuz. Kendinize ve sağlığınıza özen göstermelisiniz. İzole olma zamanlarınız. Daha sonrasında ikili ilişkilerinize ve iş birliği yaptığınız kişiler ile ilgili bir takım gergin gelişmelerin olduğu bir süreç yaşayabilirsiniz. Cuma günü ödemelere eğilerek bütçenizi tekrar kontrol etme zamanları. Burada aynı zamanda eşinizden ya da büyüklerinizden alacağınız artı bir katkı, bir destek söz konusu. Hafta sonu Cumartesi günü özellikle arzu ettiğiniz sosyal medya, yüksek eğitim konuları ile ilgili niyet etmeniz ve bunların gerçekleşmesine izin verip kabul etmeniz önemli. Bu dönem bunların gerçekleşmesi için imkan var. Gökyüzünden bu enerji yağarken bunu alıp kabul edin. Haftanız güzel geçsin.
Arzum Koyuncu