foto yükleyemediniz sanırım.Temiz kisa sure kullanilan cicilerimiz
Beyaz ayakkabıyı soruyorsunuz sanırım 21 numara 15 tl mont 80 cm kızım 25 aylık 14 kilo oluyor fazla olduğu için satıyorum giyemeden küçülecek çünkü:)ayakkabı ve kırmızı montun fiyat ve bedenleri nedir acaba?
Yağmurluk astarı penye 18-24 ay mevsimlik mont 20tl. Kot şort 1 yaş 10 tlKot olan beyaz sortmu kac aya uygun fiyati nedir
Birde puanli yagmurluk bedeni fiyati
Kot 24 aymış şimdi baktım da başka şeyler var da yenilin eklemem biraz zaman alıyor hatta eklersen fiyat nasıl yazılır onla uğraşıyordu :))Kotu begenmistim ama kizim 19 aylik suan olmaz
Bize uygun neler var baska yada varmi ekliyeceginiz
Markasi vs yipranmasi sorunu varmiKot 24 aymış şimdi baktım da başka şeyler var da yenilin eklemem biraz zaman alıyor hatta eklersen fiyat nasıl yazılır onla uğraşıyordu :))
21 numara ben geçen sene giydirdim yazlık olduğu için bit parmak boşluk gerekiyor onuda hesab edin bencePolarisin ayakkabının numarası kesin olarak 21 mi eğer daha küçük ise ben almayı düşünebilirim
Mesajınız gelmedi sanırımMarkasi vs yipranmasi sorunu varmi
Resimleri whatsapp varsa ordanda gonderebilirsiniz almak isterim guzel urunleriniz.telimi yaziorum ozelden
10tl21 numara ben geçen sene giydirdim yazlık olduğu için bit parmak boşluk gerekiyor onuda hesab edin bence
Peki fiyat olarak ne düşünüyorsunuz