Bebek İkinci El 12-18 ay kiz bebek icin tsort hirka swett araniyor....

Canim kirmizi hirkayi bize ayir ayakkabidan arkadaş vazgecerde ve numarası 21 se birlikte alirim...
TAMAM CANIM KIRMIZI HIRKA SENİN. YOK AYAKKABI SATILDI CANIM. BAŞKA BİŞİYLER LAZIMSA SÖYLE KARGODAN TASARRUF ET. Bİ ARA BİLGİLERİNİ VER DE KARGO EDEYİM.

Sanirim ben biraz attim kizin kilosunu son aylarda kontrole gitmedik 14 aylikken 9.5 muş 3 ayda 2.5 kilo aldirmisim çocuğa :) anca 10-10.5 anca olmuşuzdur....
:)
Ben de gitmedim bir bucuk iki ay olmustur. Evde tartiyorum. Boyundan hiic hbrim yok benim de ne durumda diye :)

[ust: 39458863, member: 358826"]:)
Ben de gitmedim bir bucuk iki ay olmustur. Evde tartiyorum. Boyundan hiic hbrim yok benim de ne durumda
:)
Ben de gitmedim bir bucuk iki ay olmustur. Evde tartiyorum. Boyundan hiic hbrim yok
benim de ne durumda diye :)

Kuşlar biraz minyon oluyor biz evde olcuyoruz 82 filan cikiyor dun ozdilekte deneme kabininde boy ölçüsü koymuşlar 80 cm cikti mesala 1 yas boyu aslinda biz 18 ayligiz....

Kizlar

Biz en son 75 cm dik. Aralik ayinda olcturmustuk.. Evde olcemiyorum cadiyi durmuyo hic.. Kisa boyluyuz biz. Tombik kizim :)

sarboyt: 39462507 .!.:
Biz en son 75 cm dik. Aralik ayinda olcturmustuk.. Evde olcemiyorum cadiyi durmuyo hic.. Kisa boyluyuz biz. Tombik kizim :)

Ailede ki boy cok önemli biz esinle 165-175 boylarindayiz biraz büyüyünce spora vermeyi düşünüyoruz belki uzar.... Aman saglikli olsunlar yanimizda olsunlar kotu insanlarla karşılaşmasinlar da kisa olsunlar canim....

Ailede ki boy cok önemli biz esinle 165-175 boylarindayiz biraz büyüyünce spora vermeyi düşünüyoruz belki uzar.... Aman saglikli olsunlar yanimizda olsunlar kotu insanlarla karşılaşmasinlar da kisa olsunlar canim....

Evet cnm.. Bizim babamiz 1,90 a yakin, ben 1,60 :)
Tipi anneannesine benziyo. Tombik,kisa :)
Basketbolla uzayabilirler. Dr.umuza sormustum ben de :)
Amiin cnm. Aynen.. Allah saglik sihhat versin.. Um kotuluklerden korusun kuzucuklari..

Birkaç parca buldum ama kot etek kot sort sort slopet ince trko hirka ihtiyacimiz devam ediyor....

üçlü kırmızılı elbiseler var ne kadar?

burdaki pembe şortlu takım ne kadar? benim kız 11 buçuk kilo, 77 cm falan 15 aylık neredeyse
Takımı ben kombinledim 10tl şort 18-24 ay bende 15 aylıkken giydirdim olur mutlaka tshirt 12 aylık diğer sayfalarıda olcmustum resmini koydum olurmu bilemedim siz bakın isterseniz ölçüleri var

Burayada ekledim

Eklentiler

• DSC_1772.JPG
    118,1 KB · Görüntüleme: 56
  • DSC_1775.JPG
    122,1 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…