Siz grne iyisiniz bix 18 aylik 9,5 kiloyuzayy maşallah 17 aylık ve 12 kilo ve fazla kilolu sayılmaz:) maşşallah maşşallah maşşallah. anne değilmiyim işte ben de kiloya takıldım:) benimkdie 16 aylık 10 kilo.
SALOPET 12 AYCanim tam bedenleri nedir..
SELAM CNM. HIRKAYI PANÇODAN ALDIM. 12-18 AYA OLUR. SOMON RENGİ. 45 TLYE ALMIŞTIM. AMA KIZ ÖNÜNÜ KALEM LEKESİ YAPTI. YIKANILIRSA BELKİ ÇIKAR. RENKİLERLE ATMIŞIM HAFİF DALGALANMIŞ. O YÜZDEN 3 TL O HIRKA. BOT 22 NO POLARİS 20 TL. CEPLİ ÇORAPLI TAKIM BG STOREDEN ALINDI 15 TL. SARILI ELBİSE GYMBORE HIRKA ELBİSE İÇLİK TAKIM 25TL. MARKALARI ÖZELLİKLE BELİRTTİM Kİ FİYATLARI ONA GÖRE DEĞERLENDİR DİYE. HEPSİ DE 12-18 AYA OLUR.Canim hirka guzelmis tam ayini ve fiystini rica etsem ayakkabida olabilir
SALOPET 12 AY
TSHIRT 12 AY
HIRKA 12 AY
PEMBE ŞORT 18-24 AY AMA BEN 15 AYDAN İTİBAREN GİYDİRDİM ÇOK BÜYÜK DEĞİL
Fiyat rica edebilirmiyimAdidas eşofman üst 18-24 ay
Canim buradaki kirmizi hirka ve siyah ayakkabinin bedeni nasil....bennazilunlar var. ay grubumuz uyuyor. şuan giyebilir. gymboore ,bg store-strite ride- sobe markalı ürünler
ha pardon siz bu hırkayı sordunuz. sobe marka. 12-18 ay. 10tl. siyah ayakkabı ayrıldı. şimdilik arkadaştan haber bekliyorum. 25 tl fiyatıCanim buradaki kirmizi hirka ve siyah ayakkabinin bedeni nasil....
Canım 16 aylıkken giydik. Ayrıntılı foto atıyorum bide taytli takım ekledim oda aynı yaz giyildi..Canim hic tek beden kullanmadim pantolanlarda 12-18 yani 86 beden kulllaniyoruz
Hirkamiz 9-12 ama küçük geliyor..
O yüzden emin olamadim fiyatları çok uygun aslinda kiziniz ne zamana kadar kullandı acaba....
Ölçülere göre bakar karar verirsin...Canim hic tek beden kullanmadim pantolanlarda 12-18 yani 86 beden kulllaniyoruz
Hirkamiz 9-12 ama küçük geliyor..
O yüzden emin olamadim fiyatları çok uygun aslinda kiziniz ne zamana kadar kullandı acaba....
dilem elifTSK ost: 3sort 725 .!.:Canım 16 aylıkken giydik. Ayrıntılı foto atıyorum bide taytli takım ekledim oda aynı yaz giyildi..
ha pardon siz bu hırkayı sordunuz. sobe marka. 12-18 ay. 10tl. siyah ayakkabı ayrıldı. şimdilik arkadaştan haber bekliyorum. 25 tl fiyatı
Önemli değil teşekkürler...Ayyy sizi yordum tsk ederim sort olur ama diğerleri maalesef küçük kizim eylül ddoğumlu 17 ayi bitti 18 ayinin içinde size iyi satislar....
Mrb..Siz grne iyisiniz bix 18 aylik 9,5 kiloyuz(