• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 12-18 ay adidas mont (2yasa kadar giyilir kalibi genis) 2 yas adidas hirka

asaga

.... hayata neşe kat....
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
1.197
110
123
Mont 30 tl hirka 10 tl

Eklentiler

• $20140807_224831_4.jpg
    $20140807_224831_4.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 278
  • $20140807_224840_1.jpg
    $20140807_224840_1.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 276
Merhaba Adidas montu almak istiyorum ama oğlum 15 aylik kalibi büyük demissiniz ona guveniyorum birde montta yipranma vs var mi

TaBikiii ancak hırkaya birlikte satis yapma niyetindeyim tek tek uğraşmamak icin ne dersiniz?:)

Merhaba Adidas montu almak istiyorum ama oğlum 15 aylik kalibi büyük demissiniz ona guveniyorum birde montta yipranma vs var mi
Evet kalibi buyuk bende sevgili "nurlum " nickli arkadasımızdan almıştım benimki şimdi 7 ayını bitirdi kısa tam olur dedim. Ama bize baya büyük oldu abisinden kalan 1,5 -2 yas mont vardı onunla aynı kalıba sahip hatta daha geniş geldi bana öyuzden elimde kalmadan çıkarayım dedim leke vs hic birsey yok tertemiz geldi zaten

Evet kalibi buyuk bende sevgili "nurlum " nickli arkadasımızdan almıştım benimki şimdi 7 ayını bitirdi kısa tam olur dedim. Ama bize baya büyük oldu abisinden kalan 1,5 -2 yas mont vardı onunla aynı kalıba sahip hatta daha geniş geldi bana öyuzden elimde kalmadan çıkarayım dedim leke vs hic birsey yok tertemiz geldi zaten

Canim ikiside yipranmamis temiz diyorsan aliyim

Canim ikiside yipranmamis temiz diyorsan aliyim

Canim montlarda zaten yıpranma olmaz ama hirka pamuklu kumas nasil mağazadan kendin alıp yıkasan aynı osekilde bı yıpranmışlar var leke sökük vs bı yıpranma yok kesinlikle

Canim montlarda zaten yıpranma olmaz ama hirka pamuklu kumas nasil mağazadan kendin alıp yıkasan aynı osekilde bı yıpranmışlar var leke sökük vs bı yıpranma yok kesinlikle

Tamam canım alayim o zaman hesap bilgilerini ozelden atarsan ödemeni yaparim

Tamam canım alayim o zaman hesap bilgilerini ozelden atarsan ödemeni yaparim

Ok canim atarım ama yarın atsam olur degilmi pazarteside kargolarim bikac kargo icin de çıkacağım zaten hepsini birlikte veririm olurmu?

Canım Günaydın özelden yazamadim hata veriyor sürekli o yüzden burdan yazıyorum kargo geldi bayildim hepsine cok guzeller ve temizler cok sagolasin ayrıca hediyen icinde cok tesekkur ederim cok naziksin. Senin ilanlarimdan alacaklarim var ama 2-3 yas yazlik fotolarini bekliyorum toplu kargo olsun diye:)

Back