12 nolu mavı kazak sıfır gibi 1yaş için 10tl
7. nolu ceket satıldı
15 nolu yesıl kazak ,kazak değil kalın uzun kollu.kazaktan daha kullanışlı oluyor. 18-24ay 5tl
19 nolu 3 badi 18ay gibi sıfır. hepsi 10tl olsun
26 krem kazak ,kazak değil kalın uzun kollu.5 tl
sen karar verince toplu indirim yapacağım bu.adara şimdilik normal satmayı düşündüğüm fiyatlarını yazdım[/QUOTE
su bır yas ıcın olan 12 nolu kazagı cıkartıyorum. dıgerlerı toplam 20 tl edıyor .
fiyat tekliflerine açığım arkadaşlar. hepsi yepyeni sırf koyacak yerim yok birde kzım olacak diye satıyorum.
BEĞENDİKLERİNİZE SİZ TEKLİF VERİN DEĞERLENMDİRELİM BERABER
kalanları bidaha koyarmısın zahmet olmazsa
kalanları bidaha koyarmısın zahmet olmazsa
Merhaba nerde oturuyorsun bende kız kıyafetleri var takas dusunurmusunuz whatsupiniz varsa ordan foto çeker yollarım burdan yüklemesi zor olduğu için ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum
1 yaş üstü olması lazım. Bunlar öyle mi? Son ne kadar yaparsınız ve nerede oturuyorsunuz?Eki Görüntüle 986113 Eki Görüntüle 986112 Eki Görüntüle 986111
Merhaba nerde oturuyorsun bende kız kıyafetleri var takas dusunurmusunuz whatsupiniz varsa ordan foto çeker yollarım burdan yüklemesi zor olduğu için ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum
Mailimi yanlis yazmisim siniye_@hotmail.com olcak
Ya yanlis cikiyo anlamadim siniye_@hotmail.com. ama s değil d ölçek ilk harf
Diniye_@hotmail.com bu adrese mail attım. Aldınız mı?
düşürdüm fiyatları %30indirimli herşey toplu alımda ektra indirim yapıcam elimden çıksın istiyorum çoğu sıfır gibi ürünlerin
mevsimlik montlar duruyor mu?
laci lcw mevsimlik mont duruyor canım.kaç ay için? birde diğer ilanlarımada bakmanı tasiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?