merhaba kızlar tarihtende gördüğünüz gibi herşeyimiz özel olsun istiyoruz ailemi bu evliliğe çok zor ikna ettik o yüzdende yardımınıza ihtiyacım var nikahım önce düğünümüz temmuz gibi olcak şimdi size sorum nikah için nasıl bir elbise tercih etmeliyim beyaz olsun istiyorum ankarada dantel beyaz elbise bulabileceğim bildiğiniz yer varmı resimdeki çiçekten yaptırmak istiyorum çok abartı kalırmı??
Bence çiçek çok güzel:) Elbiseyi kısa mı düşünüyorsunuz uzun mu? Diz hizasında ya da 3 4 cm yukarısında dantel beyaz bir elbise çok asil ve şık durur bence.
Ben de çok beğeniyorum elbiselerde danteli, inşallah evlenince ilerki yılların birinde =D nikahımda giymek isterim beyaz dantel bir elbise. (Genelde nikah düğünden 1 2 ay önce yapılıyor bizim ailelerde nedense.) birkaç model ekleyeyim diz hizasında güzel duracağına inanıyorum. Hem aralık ayında olduğu için kolları da kısa değil =)
Anladım... Hayırlısı olsun bence nasıl nerde ne zaman olduğu önemli değil, sonuçta sizin mutluluğunuz önemli olan. Umarım bulabilirsiniz elbise az zaman kaldı çünkü.
Canım benimde aynen senin ki gibi durum.Düğünüme daha 8 ay var ve biz sırf tarihten dolayı evleniyoruz 12.12.12 de
elbise bulamadım.Çiçek yaptıramadım.Nikah eşekri istiyorum bulamadım.uykularım kaçıyo. ve biz bu bikah olayına daha dün karar verdik yarın belediyeye başvurucaz
Canım öncelikle hayırlı olsun. Eş durumu için 8 ay şartı var mı varsa da mesleğini öğrenebilir miyim sakıncası yoksa. Ben öğretmenim. Biz de 29 aralıkta yapıcaz nikahı bu söylentiler yüzünden ama kesin bir şey var mı onu merak ettim.
tatlım bnde öğretmenim ve memlekete dönmek için bunu yapmak zorunda kaldım o dediğim 8 ay şu anlamdaydı malum mebin ne zaman eş durumu yapacağı belli olmaz düğünümüz temmuzda o arada olası bir atamayı kaçırmak istemeyiz o yüzden mecbur kaldık
tatlım bnde öğretmenim ve memlekete dönmek için bunu yapmak zorunda kaldım o dediğim 8 ay şu anlamdaydı malum mebin ne zaman eş durumu yapacağı belli olmaz düğünümüz temmuzda o arada olası bir atamayı kaçırmak istemeyiz o yüzden mecbur kaldık
Bizim düğün de ağustosta canım. Biz de aynı şekilde şubatta atama olur mu diye düşündük ama bir de dedikodu dolaşıyor ya duymuşsundur belki, eş durumu için 6 ay evli olma şartı aranacak diye. O da biraz acele etmemize neden oldu. Düğünle nikah arasında bu kadar uzun süre olması çok içime sinmedi ama mecbur bırakıyorlar işte bizi. Hayırlısı olsun inşallah
Bizim düğün de ağustosta canım. Biz de aynı şekilde şubatta atama olur mu diye düşündük ama bir de dedikodu dolaşıyor ya duymuşsundur belki, eş durumu için 6 ay evli olma şartı aranacak diye. O da biraz acele etmemize neden oldu. Düğünle nikah arasında bu kadar uzun süre olması çok içime sinmedi ama mecbur bırakıyorlar işte bizi. Hayırlısı olsun inşallah