12.04.13 nikahımız :)

Bitanem tek kelimeyle mikemmmeeeelllllll olmuşsun, bayıldım
Rabbim sizi bir yastıkta kocatsın, hanenizden huzur bereket eksik olmasın canım benimm

Öncelikle mutluluklarr dilerimmm
kimseyi dinlemeyek en iyisini yapmısın süc sende değil inan en özel gününde sana karşanlarda. biz eşimle nikahaa kot pantolon tşört başımda duvakla gittik. hatta belki burda fotograflarınıda görmüşsündür gerçi çok zaman oldu 4 senelik evliyim bende neredeyse :26:

aa evet sizi biliyorum bisikletle gitmiştiniz yanlış hatırlamıyorsan cıvıl cıvıl çok güzel nikah fotolarınız vardı hatta sizin fotolar aklıma gelmişti eşime keşke kimseyi çağırmasaydık kot pantalon tişört giyip nikaha gelseydik demiştim ama çok geçti artık herşeye rağmen dün benim günümdü ve çok güzel geçti güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim

hı hı o benim canım hatta nikah şekeri olarkada lolipop dağıtmıştık hahah
aynen böyle devam ett hayatın boyunca mutluluklarını başkalarının gölgelemesine izin verme

hı hı o benim canım hatta nikah şekeri olarkada lolipop dağıtmıştık hahah
aynen böyle devam ett hayatın boyunca mutluluklarını başkalarının gölgelemesine izin verme

amin inş bir kızınız olmuş rabbim inş sevdiğim adamdan banada bir kız/erkek nasip eder sizede eşinizle yavrunuzla mutluluklar diliyorum

Canımm elbisene-saçına-makyajına bayıldım..Gerçekten mükemmel olmuşun .. Elbise ne kadar yakışmış..şimdi kendi gününde giymicen de ne zaman giyicen .. e o zaman kıskananlar çatlasın diyelim :)

çok güzel olmuşsun canım.
çok begendimharika olmuşsunuz mutlulklae dilerim bloguna girdim nişan kıyafetine felanbakmak için ama giremedim.
benimde nişanım olcakçok yakında nikah kıyafetimide seninki gibi giyeceğim

zehracım teşekkür ederim nişan kıtafetim sade bir elbiseydi tek omuzlu falan evde olduğu için öyle bişi tercih etmiştim sanada şimdiden mutluluklar dilerim

Allah mesut etsin . Düğün tarihlerimizde aynı sanırım :)

vuslatcım saolasın amin inş evet 20 gün kalmış seninkinede az önce hava durumuna baktım aylık hava durumunu gösteren bir siteye ama mayısın 4ü ve 5i sağnak yağışlı diyor çok üzüldüm kınam kapı önünde olacak ne yapacam bilmiyorum

Ben üzülmeyim diye hava durumuna bakmıyordum neyse kısmet artık. Bereketli gelinmiş yağmur yağdı diyecekler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…