12.04.13 nikahımız :)

maşallahh Rabbim sizi nazarlardan korusun ,tamamına erdirsin inşallah

sen o elbisenin içinde ne kadar güzel olmuşsun arkadaşım ya,gelinlikle prenses olursun vallahi
çok çok mutlu ol aşkla kal

Son düzenleme:
maşallahh Rabbim sizi nazarlardan korusun ,tamamına erdirsin inşallah

sen o elbisenin içinde ne kadar güzel olmuşsun arkadaşım ya,gelinlikle prenses olursun vallahi
çok çok mutlu ol aşkla kal

ay cnm çok saol valla sabah sabah duygulandırdın beni allah'ım herkesi çok mutlu etsin herkesin mutluluğunu daim etsin inş elbisemi beğenmenize ayrıca çok sevindim çünkü çok eleştirildim o elbise için ama inat ettim onu giydim çünkü o günde elbiseymiş makyajmış hepsi geçici önemli olan o anların mutluluk içinde sevgi içinde geçmesi hatıra olarak elbisem değil mutluluğum konuşulsun istiyorum şekilci insanların inadına giydim o elbiseyi

pardon ama kim ne karısırmış ?
elbisen sacın ve makyajın hepsi sade ve masumiyeti andırdı bende canım.
sanki bir başlıkta paylaşmıştın altına ek yaptırmayı düşünüyordum yoksa yanlış mı hatırlıyorum.
Eger doğruysa ben o zamanda cok begenmiştim bu elbiseyi sende daha harika durmuş,pudra ayakkabını da sevdim,benim hala pudra ayakkbım yok buarada
şaka bir yana bende nikahım oldugunda beyaz bir elbise giymiştim agustos sıcagıydı tabi askılı falan ama doğru secim oldugunu sende beyaz giyince anladım.

Allah bize gelinliğide nasip eder inşallah :)

ah cnm hiç sorma ablamdan kayınvalidesine halalarıma kadar karıştılar hep duydum arkamdan konuşulanları ama kulak asmadım benim günüm benim beğendiğim elbise dedim hep nikahın ağırlığına uymayan bir elbiseymiş ben daha 26 yaşındayım etek bluz giyemezdim yani tarzım değildi ve bu elbise nasipmiş ben dün çok mutluydum kimseyide takmadım onlar dedikodu gıymet yaparak günaha girdiler bense dünya evine girdim

eee çatlasınlar o zamann sana mutluluklar canım

En mutlu günümüzü ne diye bk etmeye çalışırlar anlamam, gamzecim harika olmuşun tatlım kıskananlar çatlasın

ama sen çok çok güzel olmuşsun perri kızı gibi gmzecim maşalllah gerçekten hakketiniz siz hereyin en güzelini ben elbiseni çok çok beğendim hattaha bir butikte onun uzununu denedim pudra ve beyazını kendime çok yakıştırdım ama çok uçuk bir fiyattı malesef seninki gibi bulabilirsem alırım çünkü göğüs ve kol detayı seninki gibi bulamadım ayrıca sana çok yakışmış yüzünüzdeki gülümse ömrünüzce daim olsun

evine girip kapıyı kapatınca dışarda kalıcakları takmıcaksın şimdi olduğu için o cüzdan hepisine bir cevap artık canım

ay cnm çok teşekkür ederim aynen cnm kapımı kapatıp mutluluğuma bakıcam hele şu 20 günde geçsinde rahat edecez inş

solitary ne güzel olmuşsunuz ya hu
çok beğendm Allah ayırmasın inşallah

Maşallah Allahım nazarlardan korusun söylemeden geçemeyecegim eşinizle nekadar benziyorsunuz gözler falan aynı birbirinize benzeyen çiftler çok mutlu olurlarmış rabbim huzurunuza huzur katsın çok yakışmışsınız hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…