• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 11mm yumurta

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

smgsyglr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
46
19
88
İstanbul
14mm ve 11mm yumurtam vardı kızlar adetin 15. gününde. büyür mü veya çatlar mı :dua:

4 5 gün adetim gecikti ama hiç bir belirti yok :110:
İnşallah bebiş vardır bazen belirtiler hic olmaz geç de baslayabilir. Test yap bir an önce. Sonucu da bildir bize 🤗 Hamile olursan bana da dua et. Regl oldum bugün ben de istiyorum 😣

İnşallah bebiş vardır bazen belirtiler hic olmaz geç de baslayabilir. Test yap bir an önce. Sonucu da bildir bize 🤗 Hamile olursan bana da dua et. Regl oldum bugün ben de istiyorum 😣
2gün geciktiğinde yapmıştım negatifti :KK43: inşallah olur ikimizinde bian önce:dua:

Hayırlısı ile vardır inşallah. Benim klomenli 2. Ayımdı bugün depresyondayim 🤣

Aynı durumdayım canım bu ay 2. Klomen tedavimdi doktor 11 mm yumurtan var dedi iki gün sonra 15 olmuş yılbaşı tatili araya girdiği için 5 gün sonra gittim yumurta gözükmedi, doktor bu ay tedavi iptal dedi ve 10 gün geçti adet olmadım, pop var bende zaten düzenli adet olmam, tarlusal aldım eczaneden onu içiyorum şimdi, hiç test yapmadım çünkü yok biliyorum nasıl ümidim bittiyse 😏 bu arada mayısta 3. Senem olucak

Ay
Aynı durumdayım canım bu ay 2. Klomen tedavimdi doktor 11 mm yumurtan var dedi iki gün sonra 15 olmuş yılbaşı tatili araya girdiği için 5 gün sonra gittim yumurta gözükmedi, doktor bu ay tedavi iptal dedi ve 10 gün geçti adet olmadım, pop var bende zaten düzenli adet olmam, tarlusal aldım eczaneden onu içiyorum şimdi, hiç test yapmadım çünkü yok biliyorum nasıl ümidim bittiyse 😏 bu arada mayısta 3. Senem olucak
Ay allah yardım etsin ya benimde 5. Ayım. Ben hiç ilaç kullanmadım ama bu ay

4 5 gün adetim gecikti ama hiç bir belirti yok :110:
Benimde 4 gün gecikmişti bugün çok Şükür test yaptım pozitif 🥰diğer soruna gelecek olursak bende bi kaç kez dr gittim yumurtalarım büyüktü hep çatlamak üzeriydi ama 11. Ml 9 ml olanda vardı onların büyüyüp büyümediklerini hatırlamıyorum

Back