• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11aylık oğlum 8 kg 69 cm .(

derinnefes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
774
158
133
Kocaeli
Hanımlar merhaba,

Oğlum 11 aylık 8 kg. Emziriyorum mama tavsiye etmişti doktor geçmedim ama şimdi pişmanlığını yaşıyorum açaba mama yeseydi daha mı iyi kg ve boyu olurdu.. ben de minyon tipliyim boyum 1.50 eşim 1.76. Ama oğlumun bana benzemesini İstemiyorum. Tamam Allah başka dert vermesin ama insan üzülüyor, alt sınırdan da aşağı düşecek. Normalde yiyen bir bebek sadece bu aralar dişinden dolayı iştahsız. Doktorum bir yaşında bazı testler yaptıracağını söyledi. Son zamanlarda daha da endişelenir oldum. Bu durumda olupta sonradan düzelen oldumu acaba? Ya da tavsiye eeeceğiniz birşey var mı

Bi arkadaşimin bebegi 19 aylik 8 kilo.
Oda epey ugrasti.cok doktor gezdi..kendide minyon tipli..simdi takmiyor akisina birakti.
Sadece cevre onu yoruyor.
Mama keske kullansaydin icinde buyumeyi destekleyici vitaminler
var.
Ama olsun..12 ayindan itibaren inek sutude verirsiniz..inek sutunu hazir almayin..inegi bol yagli olan bi sutcu bulun ve sik sık ondan alin.mutlaka fark edecektir.
Ek gida alimi nasil peki

Kesinlikle size tavsiyem ilikli kemik suyu bol bol hurma kuruyemiş biz bunlarla toparkandık bebeğim dogumdan bir hafta sonra 2 bucuk kiloya dustu suan 9.100 boy 76 13 ayı biticek 13 aylık bebek için yine az sayılabilir fakat minik doğan bir bebek için kilomuz iyi biz en çok ilikli kemik suyuna bırçluyuz ve 2 ayda toparladı yavrum reflüsüde cardı ilaçlarla birlikte oda düzeldi çok şükür

Benim tafsiyem, şimdi 1 ay nutrigen babytamin kullanın. O 0-12 ay bebekler için. 12 ayı tamamlayınca da polivit ya da argivit damla kullanin. Argivit çok boy uzatıyor. Polivit ve nutrigen doktor tafsiyesiydi diğerini eczacı tafsiye etmişti. Bunlar multivitamin icinde demir hariç önemli vitaminlerin hepsi var. oğlum 1.5 yaşında doğduğundan beri kullanıyorum.

Back
X