- Konu Sahibi sempatik06
-
benim kızımda öyle..deli oluyo oynuyo hemen..gerçi o bütün 118 lilere hasta ama o yeşil yaratığa bide bosh reklamındaki o ufak oğlana ayrı deli oluyo:)
demekkı kızlar bebıslerın ılgısını ceken tarafı renklerı ozaman bırde hayvan fıgurlu olması galıbaoyuncagı cıksada alsak barı reklamı bız cevırırdık:)benim oğlum beş aylık gözünü ayırmıyor oreklam çıkınca başka kimseyi görmüyor gözü bnde netten indirdim başka klipleride var o yeşilyaratığın izleyip duruyoz:)))))
ben de netten indirdim.orijinal klibi var o reklamın benim kızım da 8.ayına girdi.En fazla o reklama ilgi duyuyorBir de tavsiye ederim netten bebe lilly yazın onun kliplari de dikkatini çekiyor.benim oğlum beş aylık gözünü ayırmıyor oreklam çıkınca başka kimseyi görmüyor gözü bnde netten indirdim başka klipleride var o yeşilyaratığın izleyip duruyoz:)))))
sonuna kadar katılıyorum canım paylasımın ıcın sagol haklısın.....az olsun keyıflensın ama okadar.....tesekkur ederımcanım bu reklamda bahsedilen yaratığın orginal ismi gummybear. Ben yaklaşık 8-9 ay önce yani bu 11880 reklamı daha ortada yokken netten tesadüfen bulmuştum o zaman bizimki molfix reklamına bayılıyordu molfixi indirirken youtube da karşıma çıktı diğer kliplerini falan bayılıyordu oğlum ama maalesef aşırı Tv izlemesi nedeniyle sosyal davranış bozukluğu olduğu ortaya çıktı ve TV yi tamamen yasakladık bende bu nedenle işi bırakıp oğluma kendim bakmaya başladım.
Kısaca diyeceğim izlerken ki neşe ve heyecanlarına bitiyor insan ama vereceği zararda tartışılmaz. Eğer çok aşırı Tv izlemiyorsa arada açın neşelensin ama Tv bizlerde bile bağımlılık yapıyor o nedenle küçüklerimizi korumamız lazım bu illetten..
canım bu reklamda bahsedilen yaratığın orginal ismi gummybear. Ben yaklaşık 8-9 ay önce yani bu 11880 reklamı daha ortada yokken netten tesadüfen bulmuştum o zaman bizimki molfix reklamına bayılıyordu molfixi indirirken youtube da karşıma çıktı diğer kliplerini falan bayılıyordu oğlum ama maalesef aşırı Tv izlemesi nedeniyle sosyal davranış bozukluğu olduğu ortaya çıktı ve TV yi tamamen yasakladık bende bu nedenle işi bırakıp oğluma kendim bakmaya başladım.
Kısaca diyeceğim izlerken ki neşe ve heyecanlarına bitiyor insan ama vereceği zararda tartışılmaz. Eğer çok aşırı Tv izlemiyorsa arada açın neşelensin ama Tv bizlerde bile bağımlılık yapıyor o nedenle küçüklerimizi korumamız lazım bu illetten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?