.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

xnobodyx

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2019
8.397
32.181
498
Selam arkadaşlar bi kac gündür cinsel iliski sonrası rahimde olusan bi agrim var ve mideye doğru baski uyguluyor iliskiden sonra kasilma gibi rahmimden mideme kadar berbat bir sanci oluyo bunun gibi bir durum ile karsilasan varmı acaba.?

merhaba, bende ilişki sonra arada bi kasık ağrısı olabiliyor ve kücük tuvaletimi biraz zor yapıyorum .

Canım hava giriyor ve hapsoluyor rahimde.ilişki poziyonu ile ilgili, korkunç bir ağrıdır hemen sıcak su altına girip baçaklarını karnına doğru çekme hareketi yap .

Hayatım eğer eşin biraz sert yapıyorsa Ondandır ya da sen yeterince islak değilsen de ağrır

ilişki sırasında sert oolluyor ve rahat degılsenız kendısnız kasma soncucnda olabılıyor

Canım hava giriyor ve hapsoluyor rahimde.ilişki poziyonu ile ilgili, korkunç bir ağrıdır hemen sıcak su altına girip baçaklarını karnına doğru çekme hareketi yap .
Evet ya sicam su torbasini karnima tuttum gecmeye basladi agri. Bende korktum ciddi bisey varmi diye teşekkür ederim bunu dusunmemistim

Aynısı bende oldu dün doktorum yumurtan çatlamış dedi

Yumurta çatlağında mi oluyormus bu agri
Evet ben ovulasyonla zaten takip ediyordum çatladığını görmüştüm ama sandımki çatladı 1-2 gün değerlendirdik bitti meğer garantiye almak için bir kaç kez daha sürdürmek lazımmış

Genelde bır dr görünmekte fayda var derim ara ara olsa bıle. Çunku farklı sebeplerde olabılıyor. Yumurta catlaması, ilişki kasılması, rahım kurulugu vs derken idrar enfeksıyonu rahımde olusan enfeksıyon ya da kist oluşumu. Bunlarıda aklınızda bulundurun korkmayın endişe etmeyin sadece kendimden bıldıgım için bılgınız olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…