115 kiloluk kadının cenazesini evden itfaiye çıkardı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
DENİZLİ'de evinde ölü bulunan 115 kilo olduğu belirtilen Münevver Çetinkaya'nın (73) cenazesi, sedyeyle merdivenlerden taşınamayınca, yedinci kattaki evinin balkonundan sepetli itfaiye aracı yardımıyla çıkartıldı. Kalp krizinden öldüğü belirlenen Çetinkaya'nın cenazesi doğrudan mezarlığa götürülüp, öğlen kılınan namazın ardından toprağa verildi.
Sitene Ekle

Yalnız yaşayan üç çocuk annesi Münevver Çetinkaya'nın üç gündür ortalıklarda görünmemesinden şüphelenen yakınları durumu polise bildirdi. Bunun üzerine Çetinkaya'nın Pelitlibağ Mahallesi, Hürriyet Caddesi'ndeki bir apartmanın yedinci katındaki evine gelen polis ekipleri, kapıyı açan olmayınca çilingir çağırdı. Çilingir yardımıyla eve giren polis, Çetinkaya'nın cesediyle karşılaştı. Kalp krizinden öldüğü belirlenen Çetinkaya'nın cenazesi, 115 kilo olması ve merdivenlerin dik ve darlığı nedeniyle sedyeyle evden çıkartılamayınca, itfaiyeden yardım istendi. Çetinkaya'nın sepetli itfaiye aracıyla yedinci kattaki evinin balkonundan alınan cenazesi, cenaze aracıyla Gümüşler Mezarlığı'na götürülerek, öğlen kılınan namazın ardından toprağa verildi.
http://www.milliyet.com.tr/115-kiloluk-kadinin-cenazesini-gundem-2269512/

Önce oha 115 kilo o kadar da abartılacak bir şey değil dedim sonra "merdivenlerin darlığı" kısmını okudum ve aklıma Eminönü'ndeki kafenin merdivenleri geldi. 500 gram daha alsam sığamam diye düşünmüştüm. Allah rahmet eylesin.

73 yaşındaki kadın nasıl 115 kilo olabilir ki, yaşlılar genelde zayıf olur, herhalde bi rahatsızlığı vardı kilo yapan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…