Ovulasyon testi benim kafami karsitiriyor forumda anlatimli cok baslik var aslinda. Kisaca dogurganliginin en fazla oldugu donem adet oldugun tarihten 14 gun oncesi ( bir onceki tarihine gore bie sonrakini bul 14 geri say o gunlerin onceki 3 gunu sonraki 3 gunu gibi dusunursen o hafta gun asiri iliski. Basit hesapla bu sekilde. Ben ovulasyon takip etmeden oluruna birakicam ama isimi sansa birakmam diyorsan o testlerden alabilirsin idrar testi il yapiliyor
[/Q
Sansada biraktim doktor tup bebek dedi de acaba bi ynlislik yapiyor muyim diye bu hafta onuda deneyim
Merhaba Kızçeler bende ovulasyon testiyle çok şükür gebe kalanlardanım. Öncelikle şunu söyliyeyim adetlerim düzenli olduğu halde o 14 gün hesaplaması bende tutmadı. Ben çok çok çok memnun kaldım ve herkese öneririm. Rahmi ters , pcos hastası , çikolata kisti , tek tüplü , varikosel sorunu olup bu test sayesinde gebe kalanlarıda gördüm. Tabiki bu bi ilaç değil ama 1 ay içinde şansınızın en yüksek olduğu günleri tespit ediyorsunuz. Kafa karısacak birşey yok. Kullanmayı düşünürseniz alın test ben aklınıza takılan soruları cevaplar sizinle birlikte ovulasyon takibi yaparım. Annelik her kadının tatması gereken bi duygu Allah kimseyi mahrum etmesin