Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sansada biraktim doktor tup bebek dedi de acaba bi ynlislik yapiyor muyim diye bu hafta onuda deneyimOvulasyon testi benim kafami karsitiriyor forumda anlatimli cok baslik var aslinda. Kisaca dogurganliginin en fazla oldugu donem adet oldugun tarihten 14 gun oncesi ( bir onceki tarihine gore bie sonrakini bul 14 geri say o gunlerin onceki 3 gunu sonraki 3 gunu gibi dusunursen o hafta gun asiri iliski. Basit hesapla bu sekilde. Ben ovulasyon takip etmeden oluruna birakicam ama isimi sansa birakmam diyorsan o testlerden alabilirsin idrar testi il yapiliyor
Ovulasyon testi benim kafami karsitiriyor forumda anlatimli cok baslik var aslinda. Kisaca dogurganliginin en fazla oldugu donem adet oldugun tarihten 14 gun oncesi ( bir onceki tarihine gore bie sonrakini bul 14 geri say o gunlerin onceki 3 gunu sonraki 3 gunu gibi dusunursen o hafta gun asiri iliski. Basit hesapla bu sekilde. Ben ovulasyon takip etmeden oluruna birakicam ama isimi sansa birakmam diyorsan o testlerden alabilirsin idrar testi il yapiliyor
[/Q
Merhaba Kızçeler bende ovulasyon testiyle çok şükür gebe kalanlardanım. Öncelikle şunu söyliyeyim adetlerim düzenli olduğu halde o 14 gün hesaplaması bende tutmadı. Ben çok çok çok memnun kaldım ve herkese öneririm. Rahmi ters , pcos hastası , çikolata kisti , tek tüplü , varikosel sorunu olup bu test sayesinde gebe kalanlarıda gördüm. Tabiki bu bi ilaç değil ama 1 ay içinde şansınızın en yüksek olduğu günleri tespit ediyorsunuz. Kafa karısacak birşey yok. Kullanmayı düşünürseniz alın test ben aklınıza takılan soruları cevaplar sizinle birlikte ovulasyon takibi yaparım. Annelik her kadının tatması gereken bi duygu Allah kimseyi mahrum etmesinSansada biraktim doktor tup bebek dedi de acaba bi ynlislik yapiyor muyim diye bu hafta onuda deneyim![]()
30-40-60 bir çok paket var canım şahsen ben laboquick marka ve kaset tip olan hiçbir testi önermiyorum onlar çok doğru sonuç vermiyor bozuk çıkıyor boyası dağılma yapıyor. Ben innovita marka aldım ensar medikal diye bi sayfaydı ben 29 günde bir regli oluyorum. Bittikten sonra 5. Gün başladım. İlk ay tutmadı 2. Ay tuttu çok şükür 15 haftalık hamileyimN11 den baktim 30 adet yaziyor adet bitiminden itibaren mi yapacagiz bu testi
Ayy masallahh adiniza cok sevindim. Insallah sizde bizlere vesile olursinuz kendi adima soyluyorum inanin cok dua alirsiniz30-40-60 bir çok paket var canım şahsen ben laboquick marka ve kaset tip olan hiçbir testi önermiyorum onlar çok doğru sonuç vermiyor bozuk çıkıyor boyası dağılma yapıyor. Ben innovita marka aldım ensar medikal diye bi sayfaydı ben 29 günde bir regli oluyorum. Bittikten sonra 5. Gün başladım. İlk ay tutmadı 2. Ay tuttu çok şükür 15 haftalık hamileyim
İnşallaaaahhhAyy masallahh adiniza cok sevindim. Insallah sizde bizlere vesile olursinuz kendi adima soyluyorum inanin cok dua alirsiniz![]()
Saglikla alin insalllah kucaginizaİnşallaaaahhhÇok değişik bir psikoloji inanın 1 yıl boyunca her ay kendimi hamile sandım
öksürsem hamileyim diyordum. Sonra bu testi araştırmaya başladım ve denedim. Sizde deneyin kaybedeceğiniz en fazla 50 tl olur. 30 lu test almıştım 2 ayda 15 tane kullandım baya gider yani.
Aminn Allah razı olsun. Darısı başınıza tez zamanda inşallah. Merak ettiğiniz bir konu olursa özelden veya instagramdan ulaşabilirsiniz. İyi geceler diliyorumSaglikla alin insalllah kucaginizaparasi hic onemli degil Allah nasip eder insallah bu ay gectide bidaha ki ay deneyecegim
Cok sagolun iyi gecelerAminn Allah razı olsun. Darısı başınıza tez zamanda inşallah. Merak ettiğiniz bir konu olursa özelden veya instagramdan ulaşabilirsiniz. İyi geceler diliyorum