• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

110 besmele ile hamile kalanlar ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hsnye14

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
304
107
103
32
Arkadaşlar böyle bişey duydum ne kadar doğru bilmiyorum yazdm taşıyorum yanımda ama bu şekilde hamile kalan gercekten var mı acaba :)

Çok alakasız değil mi?
İnancınız yoksa zaten denemenin de bi anlamı yok besmele her kapıyı açar, hiç bir zararı da olmaz sadece iliskiye girerken değil bundan sonraki süreçte de üstünüzde taşıyabilirsiniz 7 kat bir beze ya da başka birşeye sararsanız lavaboya da girebilirsiniz üstünüzdeyken. Bazı şeyleri yanlışta yapıyor olabiliriz ama inanmak ve niyet önemli , ben de şuan üstümde taşıyorum ve bu yüzden sordum hamile kalıp kalmadığını :)

Arkadaşlar böyle bişey duydum ne kadar doğru bilmiyorum yazdm taşıyorum yanımda ama bu şekilde hamile kalan gercekten var mı acaba :)
Cnm bende duymuştum bu şekilde ama hemen çıkarmamak gerekiyormuş sürekli üstünde taşıycaksın hamile kalana kadar ve öğle saatinde bi kağıda yazıp o şekilde taşıyorsun bnce öncesinde şükür namazı kılıp sonra yapabilirsin herşey allahtan o ol der olur bence inanarak yaparsan mükafatını inşallajh Rabbim verir

İlk defa bu ay uyguladım, adet bitiminde güzelce abdest alıp 110 besmeleyi bir kağıda yazdım. Besmelenin gücüne ve şifasına inanıyorum. Yedi kat sardığım için de hiç üstümden çıkarmadan her yere girebiliyorum. Bu ay çift çizgiyi gördüm. Henüz kontrole gitmedim. İnşallah gönülden isteyenlere bir vesile olur.

İlk defa bu ay uyguladım, adet bitiminde güzelce abdest alıp 110 besmeleyi bir kağıda yazdım. Besmelenin gücüne ve şifasına inanıyorum. Yedi kat sardığım için de hiç üstümden çıkarmadan her yere girebiliyorum. Bu ay çift çizgiyi gördüm. Henüz kontrole gitmedim. İnşallah gönülden isteyenlere bir vesile olur.
Maşallah ya gerçekten inanmak çok önemli hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin 🤲🌹keşke bende daha önce duyup görüp uygulasaydim bu mübarek ayda nasip inşallah denicem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X