- 15 Mart 2011
- 5.637
- 12.691
-
- Konu Sahibi VuslataDair
Merhaba cevabınız için çok teşekkür ederim ama bu çekimler yapılırsa benim endişe duyduğum gibi yüzünün çökmesi kalan dişlerinin ayrılması gibi sorunlar yaşanmaz mıdişhekimi olarak tavsiyem pedodonti uzmanına da göstermeniz olur..kök uçları kapanmamışsa en iyi ve ileri tedaviyi onlar yapar...zaten uzmanda çekilmesi gerektiğini söylerse yapıcak birşey yok mecbur çektirirsiniz..
yüz çökmesi olmaz merak etmeyin..ama bu kadar erken yaşta diş kaybetmeye başlaması iyi değil tabiki..durumunuz varsa tavsiyem mutlaka özel bir pedodonti uzmanına görünmeniz..üniversite hastanelerinide tercih edebilirsiniz..Merhaba cevabınız için çok teşekkür ederim ama bu çekimler yapılırsa benim endişe duyduğum gibi yüzünün çökmesi kalan dişlerinin ayrılması gibi sorunlar yaşanmaz mı
Çok teşekkür ederim tekrar cevabınız içinyüz çökmesi olmaz merak etmeyin..ama bu kadar erken yaşta diş kaybetmeye başlaması iyi değil tabiki..durumunuz varsa tavsiyem mutlaka özel bir pedodonti uzmanına görünmeniz..üniversite hastanelerinide tercih edebilirsiniz..
Bende devlette çalışan bir hekimim..size bir şeyr söyleyim mi hasta başına ayrılan süre 15 dk.. Bu sürede muayene mi yapıldın anestezi mi tutsun tedavi mi yapılsın.. Akla mantığa aykırı bir durum ama malasef gerçek.. Mücadele halindeyiz bu iş böyle olmaz olsa bile sizin yaşadığınoz gibi olan hastaya olur ama anlayan nerde..mutlaka işini savsaklayanlar her alanda olduğu gibi bizdede vardır.. Ama devlet hastanelerindeki problemlerin bir çoğu çalışma şartlarının kötülüğünden kaynaklanıyor..Devlette her türden doktor var hemen yaptırmayın bence, ben 4 tane dolgu yaptırdım 5 6 sene önce ve daha hiç sızlamadı bile. Ama kardeşimin dişine kanal tedavisi yapmadan dolgu yapan sözde diş doktoru yüzünden kardeşimin dişi de çekildi. Yani gidip başka doktorlara da gösterin, İstanbul'da mısınız acaba? Doktor önerebilirim muayeneleri ücretsiz olanlardan. Çünkü devlet hastanelerinde çok sayıda yaptım bitti ci doktor var maalesef.