• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 yaşındaki çocuğun kullandığı minibüs devrildi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Şanlıurfa'da 11 yaşındaki çocuğun kullandığı minibüs sulama kanalına devrildi. Yaralanan çocuk hastaneye kaldırıldı.
Sitene Ekle
11-yasindaki-cocugun-kullandigi-minibus-devrildi-6561216.Jpeg

Merkez Eyyübiye ilçesine bağlı Çamurlu Mahallesi'nde 11 yaşındaki Mustafa K, babasına ait 63 YA 400 plakalı minibüsü izinsiz alarak mahallede dolaşmaya başladı. Mustafa K'nın kullandığı minibüs, bir süre sonra mahallenin yakınındaki sulama kanalı üzerindeki köprüden geçerken devrildi.

Araçta sıkışan ve itfaiye ekiplerince kurtarılan Mustafa K, 112 Acil Servis ekiplerince Mehmet Akif İnan eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
http://www.milliyet.com.tr/11-yasindaki-cocugun-kullandigi-gundem-2186149/

Benim ilk sevgilim minibüsçüydü :KK70:

16 yaşındaydı o zaman. Abisinin ehliyetinin üzerinden sahte ehliyet çıkarmışlar buna. Istanbulda gayet işlek bir minibüs hattına çıkardı arasıra. 18 dolmamıştı ayrıldığımız zaman çok düşündüm acaba şikayet etsem mi diye ama abisine kıyamadım yine.

Ne riskmiş ya şimdi şimdi anlıyorum.. Gerçi onu gören 24 25 yaşında sanırdı ama sorun yine de.

Back