Haklısınız, ben abisinin üzerinden yük almak için dahil olmakta istedim bir yerde ama sanırım hatalı bir tutum. Karışmamak en zararsizi gibi11 yaşındaki çocuğa görümce adayı demekAnası babası yok mu bı çocuğun sizi hiç ilgilendirmez size ne yani. Yaş itibariyle ergenlik dönemi normal böyle hisler eğer yaşıtı biriyse çocuk çok üstüne düşmesin ailesi ters teper. Siz hiç müdahil olmayın dış kapının mandalı konumundasınız çünkü.
Hadi ya. Anne baba pasif desenize.. Bunuda hiç anlamam neden yıkıyorsun sorumluluğu öbür çocuğa. Abiside kendi hayatına baksın dimi.. O zaman bi müdahalede bulunacağınız zaman, bu bi tavsiye, bi adım olabilir, mutlaka sevgilinize haber verip yapın ay ondan sonra el kızı işte derler. Bide üstüne ne kadar düşerseniz o kadar ısrarcı olur, birde ilgi sanır bunu sizden ve üsteler. Şu virüs biraz nefes aldırınca bi etkinliğe katılsın derim kafasını dağıtsın. Ay burdan süreci yazın çatlarımseni küçük sıkıntılı görümce
Abi kendini olabildiğince sakin tutmaya çalışıyor ama baksanıza on yaşındaki velet güya sevgilisinin yengesine istek atıyor. Ne kadar alakasız ne kadar saçma11 yaşında yaa ne olacak ki? Diyemeyenlerdenim ben
Herşeyin yaşı düştü her hataya düşebiliyorlar artık
Ben olsam kendim karışmazdım ama abisine ailesine bırakırdım durumu
Hiçbir şey yapılmasa bile birşeyler yapılması gerek
Tiktoktan aşk yaşıyorlar nasıl ciddiye alayim ? Profil terimleri shopla birleştirilmiş yorumlarda küçük kalpcikler nasıl görmezden gelelim ? Annesine ne diyelim ? Annesi ne yapsın kadının tiktokun varlığından haberi yokAbisinin sevgilisinden sevlilikle ilgili öğütümü dikate alacak
Bence o çocuk değil siz çocuksunuz
Çocuklar çok zeki bunu küçümsemeyin
Bu çocuğun anası babası yok mu
Konu sadece derslerde başarı da değil defterin nerde diyoruz yok kayıp yarın bir yerde unutmuş obur gün hiç almadım ki diyor genel olarak bir bos vermişlik var ve biz bunu yeni fark ettik.Ufacık çocuklar daha ya bukadar abartmaya gerek yok bence. Üniversite sınavına hazırlansa ozaman dersleri boşlasa tamamda şuan çoğu çocuk korona yüzünden dersleri boşladı zaten. Siz üstüne gittikçe daha çok inatlaşır biraz rahat bırakın bnce
Görümce sıfatını kim olduğu yeterince iyi anlaşılsın diye kullanmıştım yoksa abla kardeş sıfatlarındayız, malesef oldukça küçük bir yaş oldukça her davranışın ters tepebilecegi bir yaş nerden tutsak elimizde kalıyorkonuyu okudum bitirdim sonra bu görümce kaç yaşında diye yeniden başa çıktım ,
allahım buneyaaa daha kız 11 yaşında benım kızdan 2 yaş küçük ,
ne sevgilisi
Bu da farklı bir bakış açısı, açıkçası benim kendi niyetim ayrıl ondan felan gibi tavsiyeler değil daha çok karşı cinsin kim olduğunu daha temkinli yaklaşması gerektiğini kısaca gerçeklerden bahsetmek onu kendi fikirleriymis gibi sevgiliden uzaklaştırmak ama işte mudahele etmekten de çekiniyorum11 yadındakı cocugun sevgılısınden ne olacakkı bukadar abarttınız en yakın arkadadımın oglu 11 yasında sevgılısıyle dusundugu en ucuk sey okul dısı tek dısarı cıkamafıkları ıcın okula mangal goturup kıza mangal yapmakmıs. Kacacak hallerı yok ya o yasta dısarda orda burda gezecek hallerıde yokkı yanlıs bısey yapsınlar bırakın konussun cocuklar sevmenın en guzel zamanı saf temız en ıcten ılk asklarını yasasınlar
Evet çocuk olduğu için birinin yararlanmasını istemiyorum henüz iyi ve kötüyü ayırt edebilecek bir mekanizması yok bu yüzden çocuk deyip geçemiyorum bilmiyorum çok arada kaldım
Hayır yok. Telefon kullanması yasak gibi bir şey abisi tarafından konuldu annesi de bu durumu yönetmekle görevlendirildi ama biraz lackalik var ve sormuyor da oğlum iyi hosta bu kızı biz neden telefona baktirmiyoruz diye ya da derslerle alakalı olduğunu düşünüyor bilemiyorum.Yok haklısınız. Neler neler duyuyoruz. Kızın annesinin haberi var mi?
Kaç yasindasinizMerhabalar, benim 11 yasında bir görümce adayım var o 4 yaşındaydı biz tanistigimizda bayadır iç içeyiz yani. Abisine inanılmaz aşık büyüdükçe biraz duruldu, bu durum zaman zaman beni sınır ederdi fakat hiçbir sey yapamazdim zaten neden yapayim ki neyse konumuz bu değil.
Şimdi bu kardeşimizin bir sevgilisi olduğunu tespit ettik, derslerinin durumunun hiç iç acıcı olmadığını berbat durumda salmış her şeyi corona surecininde etkisi var tabi. Neyse biz bunu konuştuk abisi ve ben ne yapabiliriz diye ben açıkçası konuşmasını istemedim konu ile ilgili cunki inanılmaz sert davrandı dedim ki kızı kendimizden uzaklaştırıp daha çok oğlana itmeyelim. Üç beş kere sakinlestirdim öyle bir ders çalışma programı yaptı ki kiza göz açtırmıyor ister istemez çocuktan uzaklaşır diye düşündük. Bir süre dediğimiz gibi oldu sevgili konusunu hiç açmadan dersleri ile baskılaydık uzaklastirdik ya da öyle sandık.
Bugün sevgilisi o on küsur yaşlarında olduğunu düşündüğümüz küçücük çocuk bana istek atmış. Neden niçin bilmiyorum.
Ben de diyorum ki görümcemi alayim bir gezelim bana açılırsa açılır açılmazsa alttan subliminal vereyim işte henüz erken gibilerinden. Bi taraftanda diyorum karışma kötü sen olursun bırak abisi ile halletsin. Bi yandan da kıyamıyorum. Arada kaldım anlayacağınız sizce insanlık yapıp konuşmalı miyim yoksa beni alakadar etmez mi demeliyim. Abisine elbetteki benden daha düşkün o kötü bile söylese ona karşı toleranslı abisine mi bıraksam hiç bilemiyorum. Aklınıza ihtiyacım var.
Vallaha bılemıyorum ama ne bılım o yasta sadece konusursun bakısırsın baska bısey olmayacagı ıcın korkulacak bı durum gıbı gelmıyor bana. Tabı karsı taraf cocuk onemlı o yasta 15 yasında gıbı davranan cocuklarda var kızla konussun annesı annesıne anlatsın haberı olsun annenın yeterlı bence abartılacak bı durum deglBu da farklı bir bakış açısı, açıkçası benim kendi niyetim ayrıl ondan felan gibi tavsiyeler değil daha çok karşı cinsin kim olduğunu daha temkinli yaklaşması gerektiğini kısaca gerçeklerden bahsetmek onu kendi fikirleriymis gibi sevgiliden uzaklaştırmak ama işte mudahele etmekten de çekiniyorum
Hayır yok. Telefon kullanması yasak gibi bir şey abisi tarafından konuldu annesi de bu durumu yönetmekle görevlendirildi ama biraz lackalik var ve sormuyor da oğlum iyi hosta bu kızı biz neden telefona baktirmiyoruz diye ya da derslerle alakalı olduğunu düşünüyor bilemiyorum.
23Kaç yasindasiniz
Işte büyütmeyelim çocuk felan diye düşündük ama ısrarla devam ediyorlar daha bu sabah oldu bu takıp olayı ondan biraz telâşlandım benÖyle veya böyle annenin haberi olması gerekir. Allah korusun birşey olsa vebal altına girmiş olursanız belki sakladığınız için.
Ben oğlanı stalkladim hal hareketler çocuk yani belli ama tavırlar felan sanırsın 18 yasında delikanlı arabada fotoğraflar felan tarz bakınca yüzü 10 yaş hareketler 18. Şimdi bir baskasının çocuğunun günahına girmek istemem ama iki gün sonra nude isticek bir tip.Benim de 11 yasinda bir oglum var. Ben bu konuyu yorumlayamadim 11 yaş diye yanlislikla mi yazdiniz yoksa biz mi sosyal duygusal gelisim olarak geriden geliyoruz vallahi anlayamadim.Neyse zaten amacim kiyaslama degil , benimkisi sadece saskinlik cunku bu anlattiklarinizin esamesi yok benim oglanda hala cok cocuksu ve cocuksu oldugunu sizin yazdiklarinizdan sonra dusundum aslinda bana normal geliyor(du) gelisimi..Sizin konuyla ilgili fikrim bence abartili baktiginiz yönünde.Sevgilin tanimi size göre cok kapsamliyken o yastaki bir cocuga gore arkadasligin belki bir tik daha fazlasidir.Veya karsi cinsi tanima yolunda cocukca bir baslangictir.Yani sizin tanimizla onun tanimi ayni degildir o nedenle cocuga karsi cok fazla kisitlayici ortamlar olusturmayin abisi de kizmasin.Boyle zamanlar dogru davranisi öğretmek icin en uygun ders saatleridir diye dusunuyorum.