11 yaş sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısınız, ben abisinin üzerinden yük almak için dahil olmakta istedim bir yerde ama sanırım hatalı bir tutum. Karışmamak en zararsizi gibi

inşallah güzel gelişmelerden bahsederim

Abi kendini olabildiğince sakin tutmaya çalışıyor ama baksanıza on yaşındaki velet güya sevgilisinin yengesine istek atıyor. Ne kadar alakasız ne kadar saçma

Abisinin sevgilisinden sevlilikle ilgili öğütümü dikate alacak
Bence o çocuk değil siz çocuksunuz
Çocuklar çok zeki bunu küçümsemeyin
Bu çocuğun anası babası yok mu
Tiktoktan aşk yaşıyorlar nasıl ciddiye alayim ? Profil terimleri shopla birleştirilmiş yorumlarda küçük kalpcikler nasıl görmezden gelelim ? Annesine ne diyelim ? Annesi ne yapsın kadının tiktokun varlığından haberi yok

konuyu okudum bitirdim sonra bu görümce kaç yaşında diye yeniden başa çıktım ,

allahım buneyaaa daha kız 11 yaşında benım kızdan 2 yaş küçük ,

ne sevgilisi

Konu sadece derslerde başarı da değil defterin nerde diyoruz yok kayıp yarın bir yerde unutmuş obur gün hiç almadım ki diyor genel olarak bir bos vermişlik var ve biz bunu yeni fark ettik.

11 yadındakı cocugun sevgılısınden ne olacakkı bukadar abarttınız en yakın arkadadımın oglu 11 yasında sevgılısıyle dusundugu en ucuk sey okul dısı tek dısarı cıkamafıkları ıcın okula mangal goturup kıza mangal yapmakmıs. Kacacak hallerı yok ya o yasta dısarda orda burda gezecek hallerıde yokkı yanlıs bısey yapsınlar bırakın konussun cocuklar sevmenın en guzel zamanı saf temız en ıcten ılk asklarını yasasınlar

konuyu okudum bitirdim sonra bu görümce kaç yaşında diye yeniden başa çıktım ,

allahım buneyaaa daha kız 11 yaşında benım kızdan 2 yaş küçük ,

ne sevgilisi
Görümce sıfatını kim olduğu yeterince iyi anlaşılsın diye kullanmıştım yoksa abla kardeş sıfatlarındayız, malesef oldukça küçük bir yaş oldukça her davranışın ters tepebilecegi bir yaş nerden tutsak elimizde kalıyor

Ben olsam hiç karışmazdım. Abisi, annesi veya babası zaten ilgilenir. Bir de çocuklar en nihayetinde ergenlikle beraber filan düşünülünce bana çok normal geldi. Çok abartılacak bir durum değil. Şu an herkes derslerini boşladı özellikle de cumhurbaşkanı okullar tekrar açılmayacak dedikten sonra. Sonra herkes iyi olur siz müdahale ettiğinizle kalırsınız.

Bir de 10 yaşında çocuğa görümce demek gerçekten kulağa çok farklı geliyor. Akrabalık ilişkileri gereği görümce oluyor orası öyle ama yine de ne bileyim

Bu da farklı bir bakış açısı, açıkçası benim kendi niyetim ayrıl ondan felan gibi tavsiyeler değil daha çok karşı cinsin kim olduğunu daha temkinli yaklaşması gerektiğini kısaca gerçeklerden bahsetmek onu kendi fikirleriymis gibi sevgiliden uzaklaştırmak ama işte mudahele etmekten de çekiniyorum

Yok haklısınız. Neler neler duyuyoruz. Kızın annesinin haberi var mi?
Hayır yok. Telefon kullanması yasak gibi bir şey abisi tarafından konuldu annesi de bu durumu yönetmekle görevlendirildi ama biraz lackalik var ve sormuyor da oğlum iyi hosta bu kızı biz neden telefona baktirmiyoruz diye ya da derslerle alakalı olduğunu düşünüyor bilemiyorum.

Benim de 11 yasinda bir oglum var. Ben bu konuyu yorumlayamadim 11 yaş diye yanlislikla mi yazdiniz yoksa biz mi sosyal duygusal gelisim olarak geriden geliyoruz vallahi anlayamadim.Neyse zaten amacim kiyaslama degil , benimkisi sadece saskinlik cunku bu anlattiklarinizin esamesi yok benim oglanda hala cok cocuksu ve cocuksu oldugunu sizin yazdiklarinizdan sonra dusundum aslinda bana normal geliyor(du) gelisimi..Sizin konuyla ilgili fikrim bence abartili baktiginiz yönünde.Sevgilin tanimi size göre cok kapsamliyken o yastaki bir cocuga gore arkadasligin belki bir tik daha fazlasidir.Veya karsi cinsi tanima yolunda cocukca bir baslangictir.Yani sizin tanimizla onun tanimi ayni degildir o nedenle cocuga karsi cok fazla kisitlayici ortamlar olusturmayin abisi de kizmasin.Boyle zamanlar dogru davranisi öğretmek icin en uygun ders saatleridir diye dusunuyorum.

Kaç yasindasiniz

Vallaha bılemıyorum ama ne bılım o yasta sadece konusursun bakısırsın baska bısey olmayacagı ıcın korkulacak bı durum gıbı gelmıyor bana. Tabı karsı taraf cocuk onemlı o yasta 15 yasında gıbı davranan cocuklarda var kızla konussun annesı annesıne anlatsın haberı olsun annenın yeterlı bence abartılacak bı durum degl

Öyle veya böyle annenin haberi olması gerekir. Allah korusun birşey olsa vebal altına girmiş olursanız belki sakladığınız için.

Öyle veya böyle annenin haberi olması gerekir. Allah korusun birşey olsa vebal altına girmiş olursanız belki sakladığınız için.
Işte büyütmeyelim çocuk felan diye düşündük ama ısrarla devam ediyorlar daha bu sabah oldu bu takıp olayı ondan biraz telâşlandım ben

Ben oğlanı stalkladim hal hareketler çocuk yani belli ama tavırlar felan sanırsın 18 yasında delikanlı arabada fotoğraflar felan tarz bakınca yüzü 10 yaş hareketler 18. Şimdi bir baskasının çocuğunun günahına girmek istemem ama iki gün sonra nude isticek bir tip.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…