11 yaş oğlum ve kaka kaçırma

Dilba35

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2022
117
48
31
11 yaşında oğlum var kızlar yardım edin tuvalet eğitimi bitmiş normal ilerlerken bi anda allak bullak oldum oğlum kakasını tutarak başladı kabız oldu ishal oldu sonra altına kaçırmaya başladı kaçırıp söylemiyordu kokudan farkediyodum hiç kaka yapmamaya bailadı sadece kaçırıyodu ilaçlarla yaptı ama ishal oldu sürekli yıkamaktan yara oldu poposu elleri bu arada sadece ishal tuvaleti geliyor ama artık kaka yapmaktan acı ve yanması var acıyo diyip yapmıyor gece oldumuda istemsiz bi şekilde yapıyor kaçırmak değil baya baya yapıyor uyuyamıyor uyutmuyor elimden bişey gelmiyor dr gittik ilaç verdi ishal için başından attı daha önce yaşayan tedavi olan varsa lütfen yardım yada aramızda sağlıkçı olan varsalütfen bişeyler söyleyin

Geçmiş olsun ama çocuk ve Ergen ruh sağlığı hastalıkları uzmanı görmesi lazım . Sonrasında gerek görürse başka Dr. Gidersiniz

Şuan aklımdaki tekşey bi cerraha gitmek detaylı bir şekilde makat bağırsak incelemesi yaptırmak bir hastalık fiziksel bir sorun yoksa psikiyatriye gitmek olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…