11 Saniyede Uykuya Nasıl Dalınır?

Buna gerçekten çok ihtiyacım vardı:)Oldum olası yatar yatmaz uykuya dalan insanlara çok özenmişimdir:)Bense yatağa yattıktan sonra abartmıyorum en az 1 saat sonra dalabiliyorum uykuya o gün yaşadığım şeyler gözümün önünden film şeridi gibi geçiyo uykuya dalana kadar -tatlicadiarzu-

denicem akşama nazlim
11 saniyeye uyudum uyudum yok uyuyamadim cekeceğin var elimden:mymeka:

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:naniknaniknaniknanik

Efenim bunlara ilaveten birde erken kalkın erken yatın bunada alıştırmaya kendinize özen gösterin..Arzucum bak kaliteli uykun yoksa cicilikten çıkar ehhh det olursun suratında meymenet kalmaz bak bunları deyipte uyutmadığım kimse olmadı benim:lepi:a.s

ya ben dun gece denedim ugraştım ugraştım o sıyah duvarı gozumun onune getiremedim:) malesef 11 sanıye değil 11 dk da da uyuyamadım.

uyku problemi yaşıyorum 2,5 yaşında bir kızım var oda uyumayı pek sevmiyo o uyumayınca tabi bizede uyku yok zaten o uyuyunca yorgun düşen ben yattığım gibi uyuyomuşum kocam öyle diyo -tatlicadiarzu-
Kıyamam yaa yorgunluktan hemen uyuyorsun..İnşallah bir an önce tatlı kızın gece gündüz normalae gelir ve sarılıp uyuyrsunuz birlikte

ya ben dun gece denedim ugraştım ugraştım o sıyah duvarı gozumun onune getiremedim:) malesef 11 sanıye değil 11 dk da da uyuyamadım.

Kıyamam size ..Ama hep güzeli düşünün lütfen siyah duvarı gözümüzün önüne getirmek birhayli zor..Bende hayaller kuruyorum eskiye nazaran oldukçada erken uyuyorum..Heleki son bir haftadır ilk kez bu gece böle oturuyorum oda evde yanlızım eşimi bekliyorum

Arzu sana bir yöntem daha çabuk uyuman için bir bebek doğuruyorsun sonra uğraşıyorsun bebişin uyusun diye ya onu uyuyturken uyuyorsun yada eşin ona bakarken yorgunluktan:icecream:

bunları yaptığım halde uyuyamadığım oluyo
çok şükür uyku problemim yok ama
yinede belli olmuyo
kafayı yememk elde değil dalana kadar
ama gerçekten beynin dolu olması uyutmuyo

şu siyah duvarı hayal etmeyi denedim ama malesef uyuyamadım gene :1no2:

bu konuyu çok önceden okumuştum ve ne zaman uyuyamazsam bu yöntemi denerim en geç 20 snde uykuya dalarım.ama ben öyle siyah duvar olayına giremiyorum.direkt gözümün önüne bi cisim getiriyorum(hatta o kendi kendine geliyor)ona odaklanırken şekil değişiyor tam ona odaklanacakken tekrar değişiyor ve o şekilde uyuyorum.ama hiç bir şey düşünmemek ve sadece şekle odaklanmak işin püf noktası.bir nevi hipnoz gibi bişey olduğunu düşünüyorum.çünkü ertesi gün kalktığımda uykuya dalış aşamasını hiç hatırlayamıyorum.tak diye gidiveriyorsun.uyku sorunu yüzünden antidepresan kullanan biri olarak (ilacı almayı unuttuğum zaman)benim işime yarıyorsa herkesin yarar

ay bende hiç kolay uyuyamam.
hele $u son bir kaç haftadir uykum gelse dahi uyuyamiyorum; yatagin içinde kivranip duruyorum, sonra sinir olup kalkiyorum, mutfaga girip ati$tiriyorum, sonra evin içinde deli dana gibi dolaniyorum, sonra istersem $uan ki gibi laptopun ba$inda bitiyorum, artik ne zaman eserse yataga giriyorum ;((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…